kızlar ya çok kıskanç oluyor yada tam tersi çok umursamaz oluyor aradaki dengeyi bir türlü kuramıyor
gerçi bu zamanda kıskanç olmakta biraz haklılar erkekleri biraz boş bıraksalar kolaylıkla hata yapabilir..
senin kız arkadaşın sana güvenmediğinden değil etrafındaki kızlara güvenmediğinden seni kıskanıyordur.. Fazla kafana takma zamanla karşılıklı güven oluşunca herşey düzelir..
ohaa.
kusura bakmada arkadaşım bu kadarda yüz verilmez. bu ne boyle... sen fazla müsamma göstermişsin.
Ya anlıyorum dostum da gözüm korkmuyorda değil. Bide bu yaş farkı olunca... Aklıma geldikçe yazayım. Mesela annem babam arıyor bazen onun yanındayken. İleride de bu kadar sık ararlar mı diyo. Yani onlardan bile kıskanıyo. Üniversiteden bir bayan arkadaşım geldi mesela geçenler. Kız görüşmek istedi sırf sevglim razı olmayacağından birsürü bahane üretip gitmedim yanına. Aslında bende de hata var kabul ediyorum ipleri baştan verdik. Ama cicim aylarıydı bişey diyemiyodum o zamanlar. En azından insanda biraz güven oluşmaz mı ya bana hiç güvenmiyo...
benimde vardı böyle bitane. Arkadaşlarimla görüşmemi kısıtlamıştı. Direk ayrıldım gözünün yaşina bakmadan. Sonra kız en iyi arkadaşimi tavladi :D
Şükürler olsun Allahım!
quote:
Orjinalden alıntı: ricardinho_
Ya anlıyorum dostum da gözüm korkmuyorda değil. Bide bu yaş farkı olunca... Aklıma geldikçe yazayım. Mesela annem babam arıyor bazen onun yanındayken. İleride de bu kadar sık ararlar mı diyo. Yani onlardan bile kıskanıyo. Üniversiteden bir bayan arkadaşım geldi mesela geçenler. Kız görüşmek istedi sırf sevglim razı olmayacağından birsürü bahane üretip gitmedim yanına. Aslında bende de hata var kabul ediyorum ipleri baştan verdik. Ama cicim aylarıydı bişey diyemiyodum o zamanlar. En azından insanda biraz güven oluşmaz mı ya bana hiç güvenmiyo...
olayın sırrını sen söyledin. Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş. Dikkat et sana bunları yaparken kendisi işler çevirmesin.Hiç belli olmaz bu işler.Yıkılırsın sonra.
Ben böyle biriyle olmaya çalıştım olmadı ayrıca bu kıskançlık filan degil hastalık kendi düşüncem ya degişicek benim istediğim gibi olucak yada ayrı yollara
Birde kendini bukadar kısıtlanman baştan yanlış
kız arkadaşını okuyunca kendimi gördüm.onun bi 2 evre aşağısındayım bende ama.3 yıl oldu alıştı benimki artık.alışverişe filan beraber gidiyoruz istemediklerimi aldırmıyorum.tatil yasağı getirdim.valla hastalık bu hakkaten.paranoya gibi bişey.
ilişki monotonlaşıyor. sonucta fazla kıskanclık cidden ilişkiyi bozuyor ve kişileri bayıyor. o yüzdn hiç kasmayın bence.. biri seni boynuzlamak istedikten sona istedigi zmn yapar bunu. o yüzdn kasmaya gerk yk!!
bu ne arkadas ya.. yok kizdan ayrildim yok google bana kiz bulamadi yok kiz arkadasimin saci kisa ne yapmam gerekir yokk beyler ben kiz olmaya karar verdim..
forumun hepten civisi cikmis ya boyle seyler icin soru@posta.com.tr ye mail atsaniz da biz de sizin brezliya dizisi tadindaki dandik ask hikayelerinizi dinlemesek ne olur yani?
kari kiz meselesi tartisip duranlara ban diyorum
Ha onu da söyledim. Sonuçta bende bunu yapacak olsam sende yapacak olsan ikimizin de ruhu duymaz. O yüzden hiç gerek yok dedim ama yok diyor. Dediğim gibi beyler hatayı baştan yaptık. Kaybetme korkusuyla herşeye eyvallah...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme