Şimdi Ara

Konuştuğum kız eskisi gibi yazmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Her şey yılbaşından önceki gün başladı. Instagram hesabından bir bildirim geldi bir bakmışım beni biri takip etmeye başlamış. Baktım fotograflarına hoş ve doğal biri olduğuna dair bir izlenim aldım ve hoşuma gitti ve ben de takip edip fotosunu beğendim bir de baktım sonra o beğendi. Sonra cesaretimi toplayıp merhaba yazdım ve işte o andan sonra konuşmaya başladık. Konuşmalarda çekingenliğime rağmen samimiyetini hic bozmadı çok güzel muhabbet ettik ve çok hoşuma gitti. Ertesi sabah geç kalktım malum yılbaşı, bir baktım günaydın , hey uyanmadın mı mesajları. Gururum okşanmıştı saat bir de günaydın yazıp konuşmaya başladık ve bu samimi muhabbet günlerce devam etti sonra kahve falı muhabbeti yapmıştık ben de iyi bakarım iddaalıyım dedim ve ilk buluşmamız bu vesileyle oldu. Bulustuk fal baktık sohbet ettik ve dolaştık. En mutlu olduğum günlerden biriydi sanal alemdeki samimiyeti gerçek hayatta gözlemlemiş oldum ve cidden hoşlandığımı hissettim. Sonra hem benim vizelerim ve onun vizeleri başlamıştı onlara rağmen sürekli yazışıp konuşuyorduk hatta bana lakap falan takma aşamalarına kadar gelmiştik vizeler bitti o gitti ben gittim. Ailesini ve yakın arkadaşını çok özlemişti aynı şekilde ben de sık konuşmamaya başladık tatilin ilk haftası ama gene samimiydi. Tatilin son haftası geldiğinde kopmalar başladı ne bileyim kestirip atmalar kısa cevaplar tabii hakkı var konuşacak her şeyi konuşmustuk ben de çok darlamamaya çalıştım işte olanlar geçen hafta okullar başladığında başladı hep ikilem deydim 14 Şubat hem güzel bir başlangıç hem de içimdekileri dökmek için güzel bir fırsattı ve 1 aydır konuşuyoruz ve 3-4 kez buluşmuştuk ama temkinliydim kaybetmek istemiyordum 14 şubata kadar da çok az yazıyordu bir kopukluk vardı.14 Şubat sabahı günaydın yazdım cevap vermedi whatsappdaki mavi tik bu kadar üzebilirdi ertesi gün yazdım sms olarak gunaydın cevap yok, 4 gün sonra nasılsın neler yapıyorsun kestir at cevaplar. Uzun lafın kısası ne oldu ne bitti anlamadım acaba bir hata mı ettim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Yazıp Bir Yazmayan Erkek: Ne Yapmalısın?

Bazı erkekler, ilişkilerinde bir yazıp bir yazmayan bir iletişim kalıbı sergileyebilirler. Bu durum, kadınlar için kafa karıştırıcı ve hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. İşte bir yazıp bir yazmayan bir erkek arkadaşınla başa çıkmak için izleyebileceğin bazı adımlar:

• İletişimi Açık Tut: Erkek arkadaşınla açık ve dürüst bir sohbet başlat. Davranışının seni nasıl etkilediğini ve ondan ne beklediğini açıkça ifade et.
    • Kalıbı Belirle: Bir yazıp bir yazmayan davranışın ne zaman meydana geldiğini belirlemeye çalışın. Belirli tetikleyiciler veya durumlar olabilir mi?
    • Nedenini Anlamaya Çalış: Erkek arkadaşın bir yazıp bir yazmayan davranışının altında yatan nedenleri araştırın. Kişisel sorunlar, stres veya ilişkinizdeki sorunlar olabilir.
    • Net Sınırlar Koy: Ne kadar iletişim kabul edilebilir olduğunu açıkça belirt. Düzenli yanıtlar beklediğini ve iletişim eksikliğinin seni endişelendireceğini belirt.
    • Kendine Değer Ver: Erkek arkadaşının davranışlarının kendi değerini azaltmasına izin verme. Seni önemseyen ve sana değer veren birini hak ediyorsun.
    • Değerlendir ve Karar Ver: Erkek arkadaşın davranışını değiştirmeye istekli mi? Sınırlarına saygı duyuyor mu? Değilse, ilişkinin geleceğini yeniden değerlendirmen gerekebilir.

Bir yazıp bir yazmayan erkek arkadaşıyla uğraşmak zor olabilir, ancak etkili iletişim ve net sınırlar koymak, durumu iyileştirmeye yardımcı olabilir. Davranış kalıbının devam etmesi halinde, kendi mutluluğun ve esenliğin için gerekli adımları atman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • okumadım ama gözüme bu çarptı

hatta bana lakap falan takma aşamalarına kadar gelmiştik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı kapmışlar olay bu.
  • Hepsini okumadım 14 şubattan sonrasını okudum ama tahminimce kız seni yedekte tutuyordu kendine tokmakçı bulunca da senle arayı açmış
  • Ya başkasını bulmuştur, ya sıkılmıştır ya da yaptığın bir hareketten lafından vs. soğumuştur. Belki de seninle ilgisi yoktur aybaşı dönemine denk gelmiştir ya da bu aralar biraz içine kapanmıştır. Yeterli samimiyetiniz olduğunu düşünüyorsan doğrudan kıza sor, şeffaf ol. İlanı aşk etme ama ben seninle görüşmek istiyorum bir sorun mu var vs. diye sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 21 Şubat 2017; 3:51:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2 seçenek var bu 2 seçenekten biridir mutlaka ilk seçenek senden daha iyi birini buldu yeni bulduğu kişiyi tam elde edemedi elde edince seni kesinlikle şutlicak şuan hazırda tutuyor seni, 2.seçenekse evine gidince oradaki arkadaşlarına kankalarına,kuzenlerine falan seni anlattı onlarda kıskançlıktan kızı doldurdular senden için tipsiz,bişeye benzemiyor,bunumu buldun.sen çocuğa göre daha güzesin falan deyip aklını karıştırdılar, bu iki seçenekte birbirinden beterdir benden sana bir tavsiye üzerine düşme yazma geri çekil biraz zaman geçsin bir başkası yoksa ve sende gönlü varsa boşluğa düşüp mutlak sana yazacak ama biri varsa bidaha yazmaz sende iyice gönlünü kaptırmadan uzak durmuş olursun
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 21 Şubat 2017; 4:34:14 >
  • Kardeşim arayıp sor adam gibi bunu öğrenmenin başka yolu yok hatta yarın arayıp acil buluşmamız lazım de kızla buluşma ayarlamaya çalış sonra yüz yüzeyken konuş açık açık ne olduğunu öğren ona göre sende yoluna bakarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha neyin ustune gidiyosun. Baskasini bulmus iste

• Buluyorlar kardeşim çok zoruna gidiyor başından aşşağıya kaynar sular dökülüyor kim bilir neler yaşattı sana çok ağır çook.

• İnstagramdan düşen kız bu kadar olur ne bekliyordun ki?

• Aga be kiz kesin yedekte tutmuştur main olanla da arası iyi olunca bizimkini dışlamış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 39 numaralı batuhanı hakem oyundan alıyor ve yerine xx numaralı berkecan giriyor. batuhan bu oyunda ilk yarıda oyuna yedeklerden girmesine rağmen, hakem onu ikinci yarı tekrardan oyun dışı bıraktı.

geçmiş olsun 39 numaralı batu

• Sana kız mı yok Joe boşver gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.