Şimdi Ara

Hoşlanılan kızın peşinden koşmak mantıklı mı? EDİT: 3.KEZ KONUŞTUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semavi7

Kızı unut kardeş sende gönlü yok senin onda gönlün olduğu için hareketlerini öyle yorumluyorsun sadece. Kendini kandırma boşuna kız seni kibarca reddetmiş sende daha yanaşma ve bir daha da gitme gözünde iyice düşersin.

Düşünceleriniz için teşekkür ettim hocam.Yüzüne bakmayı yada tekrar gitmeyi düşünmüyorum.
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Gideceksen de bu işin olurunun çok düşük olduğunu bilmen gerekir diyorum, aşırı bağlanmışsın belli ki şansını sonuna kdar zaten zorlayacak gibisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koş tabi panpa seviyorsan bırakma usandırana kadar koş peşinden emin ol birgün yelkenleri indirecektir. :)
    1-2 ufak süpriz aynen bakışmalara devam. hatta arttır biraz. ayda yada 2 ayda 1 tekrar açıl tekrar sor. Msjlaşmalar felan başlat . :D

Olur olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafamy

Koş tabi panpa seviyorsan bırakma usandırana kadar koş peşinden emin ol birgün yelkenleri indirecektir. :)
    1-2 ufak süpriz aynen bakışmalara devam. hatta arttır biraz. ayda yada 2 ayda 1 tekrar açıl tekrar sor. Msjlaşmalar felan başlat . :D

Olur olur

Mesajı aldım hocam güzel düşünceleriniz için teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Gideceksen de bu işin olurunun çok düşük olduğunu bilmen gerekir diyorum, aşırı bağlanmışsın belli ki şansını sonuna kdar zaten zorlayacak gibisin.

3 ay boyunca gitmeyi düşünmüyorum tabi ki ama hani bahanesi dersler olunca mezun olduğumuz zaman öyle bir bahanesi kalmayacak.Bir yandan buna inanmak istiyorum gibi sanki.Ama 3 aylık tavrım belli tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

Adeta ''Kriko'' etkisi yapar hatunun kaba etinde...

Bu konuda gordugum en mantikli benzetme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Kizin icinde bi sey yoksa hic ugrasma uzulen sen olursun.

• Zaten mezun olacaksınız bir daha kim bilir ne zaman göreceksin onu

Bu senin için bir avantaj çünkü görmeye görmeye hislerin de azalacak

Ama sen onun aklında yer ettin senden hoşlanıyorum diyerek

Bırak gitsin akışına olacağı varsa olur
  • 3.5 sene bekleyip final haftasını mı buldun hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Zaten mezun olacaksınız bir daha kim bilir ne zaman göreceksin onu

Bu senin için bir avantaj çünkü görmeye görmeye hislerin de azalacak

Ama sen onun aklında yer ettin senden hoşlanıyorum diyerek

Bırak gitsin akışına olacağı varsa olur

Haklısınız hocam düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batmanlı Betmen

3.5 sene bekleyip final haftasını mı buldun hocam ?

Finaller 3 ay sonra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: das Beste vom Besten

İşte bende onu anlamıyorum.Hareketleri ve sözleri birbirine çok zıt.Ama gitmeyi düşünmüyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

quote:

Orijinalden alıntı: das Beste vom Besten

İşte bende onu anlamıyorum.Hareketleri ve sözleri birbirine çok zıt.Ama gitmeyi düşünmüyorum artık.

Hocam bu dunyada annenden, babandan daha fazla seni sevebilecek kimse yok. Ayni zamanda bu dunyada kucuk kardesin varsa ondan daha cok sevebilecegin kimse de yok. Ben kardesimden uzak oldugum icin asil sevginin ne demek oldugunu cok daha iyi goruyorum. Takma kafaya her sey olacagina varir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonspirit

Hocam eger olucak olsaydi ilk konustugunuzda bahane uretmezdi. Ben olsam baska hedeflere yonelirdim. Dunya uzerinde 3.5 milyar kadin var niye ugrasasaniz ki.

ANNEMİ SAYMA O.T
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

İşsizlikten konudaki tüm mesajları +ladım.

Helal

Ben de seninkini

Not : Hocam gerçekten sevgine değecekse, buna inanıyorsan 3. kez git. Yine reddederse eğer canın sağolsun. Allah gönlüne göre versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 20 Mart 2017; 4:15:31 >
  • Bakışmalardan bir şey çıkarmayın abi. Geçen sene 14 Şubat'ta bana karşı hiç bir duygusu olamayacağını söyleyen kızla aynı sınıftayım şu an, ikide bir kesiyor beni manyak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Bakışmalardan bir şey çıkarmayın abi. Geçen sene 14 Şubat'ta bana karşı hiç bir duygusu olamayacağını söyleyen kızla aynı sınıftayım şu an, ikide bir kesiyor beni manyak gibi

yapmayın hocam sakın sakın o hataya düşmeyin. Yok bakıyor mu yok ne yapıyor dur bi bakayım internette ne yazmış yok şunu yazmış yok bunu yazmış hemde bakıyor gibi şeylere lütfen girmeyin
  • fakültede kız peşinde koşmadım

ama lise anılarımdan birisini paylaşayım.

bakıştığım hoşlandığım bir kız vardı, gözümün dibine dibine bakardı yaş 15 ama olsun sevgi her yaşta aynıdır. hasılı ben de gittim adam gibi konuştum.hayır dedi. hatta sene sonu mektupla reddetti beni.

6 ay sonra filan bu kız bana aşık oldu, ben 6 ay önce aşıktım tabi, neyse kabul ettim buluştuk, aramızdaki elektrik sıfır enerji sıfır
    hiç olmadı, yürütemedim.

tahmin ettiğin gibi seni yürütüyor sen kendinden ödün verme peşinden de koşma çok, olacaksa o sana bir şekilde yaklaşır kanaatindeyim. bakalım o zamana hayatta seni nasıl şeyler bekliyor.

ama nacizane tavsiyem boşver okuldan birilerini mezuniyetten sonra o kadar çok insanla tanışacaksın ki.
  • Kosacaksin ama bir farkla. Kostugunu hissedecek fakat kaybedecek hissine de kapilmali ki sana kolay donus yapsin.

Diger kizlarla irtibatini kesme. Disarilara cik arada bir yokla onu da.

• Seviyorsan uğraşmak mantıklı tabii ki ama olmuyorsa da zorlamayacaksın kızı.Liseli gibi de "bana baktı kesin beni seviyo" kafasından vazgeç.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.