Şimdi Ara

Hoşlanılan kızın peşinden koşmak mantıklı mı? EDİT: 3.KEZ KONUŞTUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
13.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların anlam çıkarma çabalarını şu sosyal medya denilen illet çok fena yükseltti, kız her türlü istemediğini belirtmiş halen olumlu anlam çıkarma çabaları var, bunu yüksek lisans yaparken hoca ile tartışmıştık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 sene nasıl bekledin dostum gerçekten ilginç.Bu kadar beklemen senin açından iyi değil her hangi bir olumsuzlukta yaşayacağın pişmanlık çok büyük çünkü.Ayrıca bir iş olucaksa ilkinde oluyor genelde,kız istemediğini söylemiş daha fazla üstelemenin anlamı yok.Ki emin ol üstelemeye devam edersen olumlu şeyler yaşanma ihtimali çok düşük.Aksine kızlara umursamaz tavırlar takındığında değerin artıyor,öbür türlü fazla üstüne düştüğünde oyuncağı haline geliyorsun.

Demem o ki o kızı unut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonspirit

Hocam eger olucak olsaydi ilk konustugunuzda bahane uretmezdi. Ben olsam baska hedeflere yonelirdim. Dunya uzerinde 3.5 milyar kadin var niye ugrasasaniz ki.

Hareketleri ve sözleri çok zıt.Bir aylık değil ki 3.5 yıldır hoşlanıyordum.3.kez gidersem sadece mezun olduğumuz gün giderim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celas Victoria

eğer öyle bakmaya devam edersen sonun iyi olmaz

Nasıl yani hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Uzun bi süre sonra tekrar bi yokla olmazsa unut gitsin. O zamana kadar da hiç konuşma.

Bende böyle düşünüyorum şuan.Final sınavlarının son günü 3.kez giderim gidersem.Onun dışında tek bir adım dahi atmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

Rahat takıl hocam, üzüldüğünü belli etme. Kızlarda hoşlanma diye bir şey yoktur, vasıflara göre "sefgili" olurlar.

Vasıflarım bölümdeki diğer elemanlara göre iyi sayılır.Hatta kızın yanında kızdan daha iyi duruyorum.En azından mavi gözlüyüm :D Ama neden hareketleri ve sözleri birbirine zıt onu anlamıyorum.
  • İşsizlikten konudaki tüm mesajları +ladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

bence acele etme. bırak su aksın yolunu bulsun olduğu gibi bırak. üstüne gitme bakışmalarına da devam et. Herşeyden bir anlam çıkartma belki kız kendi aklında tartıyordur durumu ya da tam tersi sadece boşa bakarken sen "aa bana bakıyor lan galiba" diye düşünüyor bile olabilirsin. ne kadar çok düşünürsen o kadar ahmete bakarken bana baktı diye düşünmeye başlarsın. rahatına bırak.

Hocam bakıyor galiba diye bir şey yok.Ciddi ciddi bakıyor yani kaç kere karşı karşıya geldik.Orda burda şurda derste falan bakıyor yani.Hareketleri ve sözleri birbirine çok zıt.Bundan sonra 3.kez gitmeyi sadece final sınavlarının son günü düşünürüm.En iyisi zamana bırakmak bencede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Kendini geri çekmenin vakti gelmiş,bi müddet yokmuş gibi davran ilgilenme.Ya gelir bi bahaneyle konuşur ya da elden uçar gider.Bi nevi rus ruleti

Haklısınız.Bende öyle yapıyorum.2.konuşmadan sonra hiç yüzüne bakmadım.Uzun bir sürede yüzüne bakmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

İnsanların anlam çıkarma çabalarını şu sosyal medya denilen illet çok fena yükseltti, kız her türlü istemediğini belirtmiş halen olumlu anlam çıkarma çabaları var, bunu yüksek lisans yaparken hoca ile tartışmıştık.

Mezun olduğun gün bile 3.kez gitme diyorsunuz yani ?
  • birader bak, şuan böyle bişey düşünmüyorum demesi "daha iyisini bekliyorum" demek oluyor, o sürede de seni etrafında tutma peşinde, karı milletini melek masum sanmayın hepsi erkeklerden bile daha fena.

sana tavsiyem şu, sen adam gibi içinden geçenleri söylemişsin yapacağını yapmışsın zaten ama olmamış kız istememiş uzatmanın ama bana bakıyor vs demenin alemi yok başkalarına yönel hayatına bak işine bak.

niye davranışıyla yaptığı tutmuyo dersen sana örnek vererek açıklayayım, beni kıskanan peşimden ayrılmayan benimle her gece kendi mesajlaşan kızı kahve içmeye davet edip "ama ben seni daha tanımıyorum" diye malca bahane duymuşluğum var, böyle attention whore lar denk geliyo arada uzak dur işine bak gör bak daha da çıldırıyorlar, benim örneğimdeki kız hala mal mal gelip selam falan veriyor yüz vermiyorum sen de işine bak hatunu çözmeye çalışma yok dediyse bitmiştir bitti, geri dönse bile kabul etme herkesin bir onuru olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

3.5 sene nasıl bekledin dostum gerçekten ilginç.Bu kadar beklemen senin açından iyi değil her hangi bir olumsuzlukta yaşayacağın pişmanlık çok büyük çünkü.Ayrıca bir iş olucaksa ilkinde oluyor genelde,kız istemediğini söylemiş daha fazla üstelemenin anlamı yok.Ki emin ol üstelemeye devam edersen olumlu şeyler yaşanma ihtimali çok düşük.Aksine kızlara umursamaz tavırlar takındığında değerin artıyor,öbür türlü fazla üstüne düştüğünde oyuncağı haline geliyorsun.

Demem o ki o kızı unut.

Haklısınız zaten bundan sonra yüzüne bakmayı da düşünmüyorum.Sadece final sınavlarının son günü mezun olacağımız gün 3.kez belki giderim.
  • Onunla oyun oyna üstteki mesaja da katılıyorum. Yüz verme , kendini salma dağıtma yani. Her zaman nasılsan öyle ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

birader bak, şuan böyle bişey düşünmüyorum demesi "daha iyisini bekliyorum" demek oluyor, o sürede de seni etrafında tutma peşinde, karı milletini melek masum sanmayın hepsi erkeklerden bile daha fena.

sana tavsiyem şu, sen adam gibi içinden geçenleri söylemişsin yapacağını yapmışsın zaten ama olmamış kız istememiş uzatmanın ama bana bakıyor vs demenin alemi yok başkalarına yönel hayatına bak işine bak.

niye davranışıyla yaptığı tutmuyo dersen sana örnek vererek açıklayayım, beni kıskanan peşimden ayrılmayan benimle her gece kendi mesajlaşan kızı kahve içmeye davet edip "ama ben seni daha tanımıyorum" diye malca bahane duymuşluğum var, böyle attention whore lar denk geliyo arada uzak dur işine bak gör bak daha da çıldırıyorlar, benim örneğimdeki kız hala mal mal gelip selam falan veriyor yüz vermiyorum sen de işine bak hatunu çözmeye çalışma yok dediyse bitmiştir bitti, geri dönse bile kabul etme herkesin bir onuru olmalı.

Bak dostum, mesajını okumadım ama nickinden anladığım kadarıyla sen tam bir alfaomegasın. Konu sahibi dostum, bu adamın tavsiyelerine kulak ver zira bu adam kelimenin tam anlamıyla alfaomega.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

birader bak, şuan böyle bişey düşünmüyorum demesi "daha iyisini bekliyorum" demek oluyor, o sürede de seni etrafında tutma peşinde, karı milletini melek masum sanmayın hepsi erkeklerden bile daha fena.

Hocam haklısınız da gönül işlerinde gurur olur mu ? Onursuz bişey yapmadım ben sadece 11 gün arayla 2 kere konuştum bu kadar.3 ay sonra mezun oluyoruz son gün bile 3.kez konuşmaya gitme diyorsunuz yani öyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

quote:

Bak dostum, mesajını okumadım ama nickinden anladığım kadarıyla sen tam bir alfaomegasın. Konu sahibi dostum, bu adamın tavsiyelerine kulak ver zira bu adam kelimenin tam anlamıyla alfaomega.

alfaomega derken anlamadım ?

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    ya şöyle düşün niyeti olan insan bu kadar bekler mi? lütfen bir 3. sefer gitme kendin için yap bunu. kız zaten düşünmüyorum demiş belki yüzüne bakması bile iyi niyetinden kötü hissetme diyedir, aranızda soğukluk olmasın diyedir. kızı da ateşe tutmayayım şimdi.

yapman gerekeni zaten yapmışsın kısa süre önce ben de yaşadım benzer bişey, sen sadece bakmasından bahsediyorsun ben sana bak ne örnekler verdim koluma giren elimi tutan başka kızlarla muhabbet etiğimde kıskanan kızdan bahsediyorum yüzde yüz aşık dersin böylesine ama o bile ilgi peşinde olduğu için böyle yaptı.

bazı kızlar ister ki erkek iti köpeği olsun, bazısı da bir teklif geldiğinde kibarca reddeder, kız seni kibarca reddetmiş zaten daha fazla kızın vücut dilini okumanın anlamı yok, kendine başka birini rahatlıkla bulabilirsin, bir kadında takılıp kalmanın alemi yok.

şu trolleri de kaale almayın alfaomega falan akıllarınca trollük yapıyorlar.

• quote:

ya şöyle düşün niyeti olan insan bu kadar bekler mi? lütfen bir 3. sefer gitme kendin için yap bunu. kız zaten düşünmüyorum demiş belki yüzüne bakması bile iyi niyetinden kötü hissetme diyedir, aranızda soğukluk olmasın diyedir. kızı da ateşe tutmayayım şimdi.

yapman gerekeni zaten yapmışsın kısa süre önce ben de yaşadım benzer bişey, sen sadece bakmasından bahsediyorsun ben sana bak ne örnekler verdim koluma giren elimi tutan başka kızlarla muhabbet etiğimde kıskanan kızdan bahsediyorum yüzde yüz aşık dersin böylesine ama o bile ilgi peşinde olduğu için böyle yaptı.

bazı kızlar ister ki erkek iti köpeği olsun, bazısı da bir teklif geldiğinde kibarca reddeder, kız seni kibarca reddetmiş zaten daha fazla kızın vücut dilini okumanın anlamı yok, kendine başka birini rahatlıkla bulabilirsin, bir kadında takılıp kalmanın alemi yok.

şu trolleri de kaale almayın alfaomega falan akıllarınca trollük yapıyorlar.

Mantıklı konuşuyorsunuz hocam.Düşünceleriniz için teşekkür ederim.

• Kızı unut kardeş sende gönlü yok senin onda gönlün olduğu için hareketlerini öyle yorumluyorsun sadece. Kendini kandırma boşuna kız seni kibarca reddetmiş sende daha yanaşma ve bir daha da gitme gözünde iyice düşersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.