Şimdi Ara

Kendimden 3 yaş büyük kızı nasıl ayartabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben 18 yasindayim 21 yasinda bir kiz geliyor dükkana ve benimle cok samimi konusuyor.
    Arkadas gibi bir seyiz, fakat ben yapabilecegim hamleleri bilmiyorum. Mesela kız bugün bana gelmeden önce bira ictigini söyledi ve anlasiliyor mu, babam anlar mı diye sordu.
    Bakislarinda beni bir yere davet et ve beni becer laflarini seziyor gibiyim.
    Bu konuda daha once tecrubem olmadigi icin nasil yaklasmam gerektigini bilmiyorum.. Size bir danismak istedim. Kızı nasıl davet edebilirim ve nasıl mutlu ederim. Tecrubeli arkadaslar yardimci olun rica ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden yardim edelim mesela? Arkadasini da bana ayarlasa falan yardim ederim amaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Hocam ne olacak bir yardimin dokunsa yaw

• Yine söylerse bi ara beraber içelim de.

• Tesekkurler hocam deneyecegim bunu

• thousand cock stare mi diyosunuz yani hocam?

arkadaşın dediği gibi beraber içelim de, olur derse bi tarih ve mekân belirleyip hangi saatte uygun olduğunu sor. dokunmaktan çekinme, yavaş yavaş fiziksel müdahaleyi arttır. sürekli de o mekânda durmayın, 20 dakikadan sonra gel biraz yürüyelim de yürüyün sonra. yürürken de niyeti oysa zaten şu üçünden birini der "ev var mı?" "sana geçelim mi" "bana geçelim"

ucu nasır tutana kadar hocam devam

• CSB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

thousand cock stare mi diyosunuz yani hocam?

arkadaşın dediği gibi beraber içelim de, olur derse bi tarih ve mekân belirleyip hangi saatte uygun olduğunu sor. dokunmaktan çekinme, yavaş yavaş fiziksel müdahaleyi arttır. sürekli de o mekânda durmayın, 20 dakikadan sonra gel biraz yürüyelim de yürüyün sonra. yürürken de niyeti oysa zaten şu üçünden birini der "ev var mı?" "sana geçelim mi" "bana geçelim"

ucu nasır tutana kadar hocam devam

Eyvallah hocam benim bitanesin

• avurküyde zaten toplasan kaç kız var
  • BAKKAL HESABI BAŞKA TÜRLÜ KAPIYOR-KONULU
  • Sonra kızlar bizle neden konuşmuyor deniliyor. Kız babam anlar mı alkol aldığımı demiş ki bu erkekler arası olağan bir muhabbettir, kız beni becer der gibiydi diyor dingil. Abi şeker istiyorum diyen küçük çocuklara da halleniyorsundur sen.

• Kendin cevabı vermişsin zaten aslan parçası ne diye buralardan yardım istiyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

BAKKAL HESABI BAŞKA TÜRLÜ KAPIYOR-KONULU

• "Bakislarinda beni bir yere davet et ve beni becer laflarini seziyor gibiyim.
    Bu konuda daha once tecrubem olmadigi icin nasil yaklasmam gerektigini bilmiyorum."

• e tutturursan ayartabilirsin

• "Beni becer"

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

BAKKAL HESABI BAŞKA TÜRLÜ KAPIYOR-KONULU

• dediklerin kolpa değilse arkadaş olarak takıl numarasını al içemeye git çözülcek zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Angut Adam

Sonra kızlar bizle neden konuşmuyor deniliyor. Kız babam anlar mı alkol aldığımı demiş ki bu erkekler arası olağan bir muhabbettir, kız beni becer der gibiydi diyor dingil. Abi şeker istiyorum diyen küçük çocuklara da halleniyorsundur sen.

Abartıyorsun örnek verdim sadece bu ve daha bir sürü muhabbet..
    Küçük çocuklara hallendiğimde yok rahat olabilirsin, herkes karakterine yakışanı yapar.
  • 2000'li 18 misin, 99'lu 18 misin bu önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.