Şimdi Ara

Onun gibi birini bir daha bulamayacağım hissi [ÜZÜCÜ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldi9

quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

cinsellikten anlıyordu derken ikiniz de çocuksunuz ne cinselliği

Yaş 19 fazla çocuk sayılmayız diye düşünüyorum

ikiniz de mi kaldınız sınıfta
    çocuk derken de küçük olmanı değil 18 den küçük olmanızı kast ettim normal şartlar altında lise sona giderken 17 yaşında olunur 18 lise sonda dolar

Headshot

Tamamını okuyup bu yorumu yapsaydın keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde öyle bir sevgilim vardı. Yaklaşık 6 7 yıl önce hala aklımın bir kenarında, geçenlerde nişan fotoğraflarını gördüm. Umarım mutlu olur.
    Hayat devam ediyor zaman akıyor. Zamanın seni kontrol etmesine izin verme onu sen kontrol et.

Cinsel yokluk çekmekten kortuğum için galiba

Bunun nedenide 10 saat boyunca beraberdik o yüzden ani bir cinsel yüklemeden sonra cinselliğin 0 a inmesi yüzünden böyle düşünüyorum.

Acaba onda da böyle oldumu onu merak ediyorum.

Cinsel açlığın Afrikası olan türkiye de cinsel isteğin bir bayan için çok sorun olmayacağını sanıyorum. Adamlar sosyal deney çekiyor kadın aıdsliyim diyor adam olsun bişey olmaz gel arabaya bin diyor.

Kısaca hocam sen çekersin ama o çekmez. Belki başka bir ülkede olsa olabilirdi.

Ha bak o konuda şöyle haklısın hocam sürekli bir birliktelikten sonra gelen cinsel boşluk kötü. İnsan eğer yeni bir ilişki istemiyor yada aramıyorsa 3 4 o boşluğu çok net hissediyor.

Üniye geçince bulabilirmiyim ki böyle birini bir daha ?

Yoksa kalan zamanda onun gönlünü tekrar alıp aynı üni daha sonra evlenme vs. mi gitsem ?

Hocam imkan varsa yeniden barış ama mızmız yapıyorsa salla yolla ya egosunu mu tatmin edeceksin. Arayışlardaysan bulursun neden bulamayacaksın.

En son ayrılırken telefonla konuştuk daha sonra okulda görüşürüz dedim ayrılmanın son dönemlerinde

Okula geldim o da oradaydı ama gitmedim onun yanına konuşmak için

Her gün ben sabah okula gelince yanıma gelirdi ben asla onun yanına gitmezdim

En son telefonla konuşurken görüşürüz gene demiştim ben ama gitmedim onun ayağına egosunu tatmin etmemek için o gün bugündür konuşmuyoruz birbirimizi görünce kafamızı eğiyoruz öyle bir hal aldı

Yani en son telefonda ne konuştuysak ayrılma konusunda öyle kaldı

Zaten çıkmaya başlamadan önce ayrılırsak değişik triplere gireriz demiştik ayrılmayı hiç düşünmüyorduk hayat bu işte vay be dedirtiyor.

Hayatta bitmeyen hiç bir şey yoktur. Koca koca devletler yıkılır anne babalar evlatlar ölür. Ben fazla kabulleniciyim hocam her şeyi kabul edip kaldirabilirim.

Hocam bi konuş bakalım olacağı varsa olur zaten. ilk ayrılışınızsa büyük ihtimal aranız düzelir. 2. yada 3. ise zor.

İlk ayrılışımız ama tekrar nasıl konuşacağımı kestiremiyorum

İçimde ona karşı sevgi ve değer verme hissi kalmadı soğudum

Ama onun gibi birisini bir daha bulamayacağım korkusu kapladı içimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benimde öyle bir sevgilim vardı. Yaklaşık 6 7 yıl önce hala aklımın bir kenarında, geçenlerde nişan fotoğraflarını gördüm. Umarım mutlu olur.
    Hayat devam ediyor zaman akıyor. Zamanın seni kontrol etmesine izin verme onu sen kontrol et.

Cinsel yokluk çekmekten kortuğum için galiba

Bunun nedenide 10 saat boyunca beraberdik o yüzden ani bir cinsel yüklemeden sonra cinselliğin 0 a inmesi yüzünden böyle düşünüyorum.

Acaba onda da böyle oldumu onu merak ediyorum.

Cinsel açlığın Afrikası olan türkiye de cinsel isteğin bir bayan için çok sorun olmayacağını sanıyorum. Adamlar sosyal deney çekiyor kadın aıdsliyim diyor adam olsun bişey olmaz gel arabaya bin diyor.

Kısaca hocam sen çekersin ama o çekmez. Belki başka bir ülkede olsa olabilirdi.

Ha bak o konuda şöyle haklısın hocam sürekli bir birliktelikten sonra gelen cinsel boşluk kötü. İnsan eğer yeni bir ilişki istemiyor yada aramıyorsa 3 4 o boşluğu çok net hissediyor.

Üniye geçince bulabilirmiyim ki böyle birini bir daha ?

Yoksa kalan zamanda onun gönlünü tekrar alıp aynı üni daha sonra evlenme vs. mi gitsem ?

Hocam imkan varsa yeniden barış ama mızmız yapıyorsa salla yolla ya egosunu mu tatmin edeceksin. Arayışlardaysan bulursun neden bulamayacaksın.

En son ayrılırken telefonla konuştuk daha sonra okulda görüşürüz dedim ayrılmanın son dönemlerinde

Okula geldim o da oradaydı ama gitmedim onun yanına konuşmak için

Her gün ben sabah okula gelince yanıma gelirdi ben asla onun yanına gitmezdim

En son telefonla konuşurken görüşürüz gene demiştim ben ama gitmedim onun ayağına egosunu tatmin etmemek için o gün bugündür konuşmuyoruz birbirimizi görünce kafamızı eğiyoruz öyle bir hal aldı

Yani en son telefonda ne konuştuysak ayrılma konusunda öyle kaldı

Zaten çıkmaya başlamadan önce ayrılırsak değişik triplere gireriz demiştik ayrılmayı hiç düşünmüyorduk hayat bu işte vay be dedirtiyor.

Hayatta bitmeyen hiç bir şey yoktur. Koca koca devletler yıkılır anne babalar evlatlar ölür. Ben fazla kabulleniciyim hocam her şeyi kabul edip kaldirabilirim.

Hocam bi konuş bakalım olacağı varsa olur zaten. ilk ayrılışınızsa büyük ihtimal aranız düzelir. 2. yada 3. ise zor.

İlk ayrılışımız ama tekrar nasıl konuşacağımı kestiremiyorum

İçimde ona karşı sevgi ve değer verme hissi kalmadı soğudum

Ama onun gibi birisini bir daha bulamayacağım korkusu kapladı içimi

Senin olay netleşti hacım

Nasıl ayrıldığınızı anlat bi çare buluruz.

• Nasıl tanışmıştınız kızla ?

Bu arada daha çok cinsellik için kaygılanıyorsun gibi geldi ayıptır sorması öpüşme vs mi oldu yoksa malum işe kadar götürdün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Nasıl tanışmıştınız kızla ?

Bu arada daha çok cinsellik için kaygılanıyorsun gibi geldi ayıptır sorması öpüşme vs mi oldu yoksa malum işe kadar götürdün mü

Aynı sınıftayız sınıfta konuşarak tanıştım

Öpüşme ve ilerisi oldu tabii eski sevgililerimdede yaşadım bu durumları ama bunda farklıydı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Nasıl tanışmıştınız kızla ?

Aynı sınıftayız sınıfta konuşarak tanıştım

Öpüşme ve ilerisi oldu tabii eski sevgililerimdede yaşadım bu durumları ama bunda farklıydı

Vay be millet neler yaşıyor ben son sınıftayım 4 senedir bi kızla 10 dk konuşmadım bile

• Onun gibisini tabiki bulamayacaksın,bulacağın kişi tamamen farklı karakterde olacak ve ondan ayrıldığın zamanda onun gibisini bulamam diye üzüleceksin

• İlla ki gelicek karşına öyle biri,hatta belki daha iyisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianN-

İlla ki gelicek karşına öyle biri,hatta belki daha iyisini.

İlla birisi gelecek ama onun gibi değil hissi kalacak içimde

En çok imkanım olduğu halde gidip konuşamıyorum bu koyuyor bana

Onun gelmesini bekliyorum biliyorum o gelmeyecek

Ama ben gidersem geldiğimi kabul etmez ise egosunu tatmin etmiş olacağım kısır bir döngü

• Değmez kardeş değmez. Ben de zamanında çıkmıştım bir kızla. 4 hafta çıktık. Kız çok iyiydi aklına gelebilecek her türlü güzel sıfata sahipti. Bir gün bir öğrendim ki meğerse önceden başkaları açmış onun kapağını. O gündür bugündür döndüm. Ne varsa erkeklerde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim aşka dair umudunun kırılmasına izin veriyorsun. önceki sevgililerin son sevgiline göre daha kötü geliyorsa sana, bir sonrakilerde de öyle düşüneceksin. zamanla her yönden iyisiyle karşılaşacaksın emin olabilirsin bundan. insanların kalitesi yanında senin sevgi seviyen de arttıkça bi insana karşı, mükemmelliğe yakın bi insanla hayal edemeyeceğin bi ilişkiye ulaşacaksın. zamana güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upsewen -- 9 Mart 2018; 12:15:41 >
  • insan hayatında sadece bir kez aşık olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upsewen

kardeşim aşka dair umudunun kırılmasına izin veriyorsun. önceki sevgililerin son sevgiline göre daha kötü geliyorsa sana, bir sonrakilerde de öyle düşüneceksin. zamanla her yönden iyisiyle karşılaşacaksın emin olabilirsin bundan. insanların kalitesi yanında senin sevgi seviyen de arttıkça bi insana karşı, mükemmelliğe yakın bi insanla hayal edemeyeceğin bi ilişkiye ulaşacaksın. zamana güven

Her şey tamam da

Bana en çok koyan şey şu

Konuşsam eskisi gibi olma ihtimalimiz var ama

Onun ayağına gidip egosunu kaldırmamak için konuşmuyorum bu koyuyor bana

Aklımda hep aynı soru '' konuşsam mı konuşmasam mı ilerde zaten daha iyileri gelir '' hep bu zihnimde

Eskisi gibi olma ihtimalimiz red etmesinden daha fazla ama insan sonuçta o da red de edebilir o zaman benim için daha kötü olur.

• quote:

quote:

kardeşim aşka dair umudunun kırılmasına izin veriyorsun. önceki sevgililerin son sevgiline göre daha kötü geliyorsa sana, bir sonrakilerde de öyle düşüneceksin. zamanla her yönden iyisiyle karşılaşacaksın emin olabilirsin bundan. insanların kalitesi yanında senin sevgi seviyen de arttıkça bi insana karşı, mükemmelliğe yakın bi insanla hayal edemeyeceğin bi ilişkiye ulaşacaksın. zamana güven

Her şey tamam da

Bana en çok koyan şey şu

Aklımda hep aynı soru '' konuşsam mı konuşmasam mı ilerde zaten daha iyileri gelir '' hep bu zihnimde

Eskisi gibi olma ihtimalimiz red etmesinden daha fazla ama insan sonuçta o da red de edebilir o zaman benim için daha kötü olur.

benim güzel kardeşim, yaşın kaç bilmiyorum ama yaşaya yaşaya bu tarz şeyleri tecrübe edeceksin zaten. uzun bir ilişki olsaydı mutlaka bi taraf 1-2 gün geçer geçmez belki geçmeden arayıp özürünü dilerdi. ama bu kısa bir ilişki ve başta bu kadar üzüntü ve hüsran olursa o ilişkiyi ayakta tutamazsın ki

• quote:

quote:

quote:

Her şey tamam da

Bana en çok koyan şey şu

benim güzel kardeşim, yaşın kaç bilmiyorum ama yaşaya yaşaya bu tarz şeyleri tecrübe edeceksin zaten. uzun bir ilişki olsaydı mutlaka bi taraf 1-2 gün geçer geçmez belki geçmeden arayıp özürünü dilerdi. ama bu kısa bir ilişki ve başta bu kadar üzüntü ve hüsran olursa o ilişkiyi ayakta tutamazsın ki

Yaş 19

Bu konularda tecrübesiz değilim

Diğer mesajlarım da belirttiğim gibi eski sevgililerimde görmediğimi onda gördüğüm için böyle oldu

Üzülmedim ama

2 Ay boyunca günde 10 saat boyunca beraber oldum elini tuttum öpüp kokladım

Bir anda böyle o günde 10 saatlik beraberlikten direk 0 a çekince yoklukta gibi oluyorsun daha öncede yaşadım bunu

Belirttiğim gibi eski sevgililerimden farklı gelmişti o bana bu yüzden düşünceliyim ilerde keşke konuşsaydım dememek için düşünüyorum veya konuşursam keşke konuşmasaydım dememek için düşünüyorum anlayacağın bağlanma düzeyinde bir sevgim yok 3 ay kaldı şurada okulun bitmesine biz ileriye yönelik düşünüyorduk aynı üni olursa evlenme planlarımız vardı ilişkinin kısa olması bunları ve aramızdaki birlikteliğin güçlü olmasına engel değil bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her şey tamam da

Bana en çok koyan şey şu

Yaş 19

Bu konularda tecrübesiz değilim

Diğer mesajlarım da belirttiğim gibi eski sevgililerimde görmediğimi onda gördüğüm için böyle oldu

Üzülmedim ama

2 Ay boyunca günde 10 saat boyunca beraber oldum elini tuttum öpüp kokladım

Bir anda böyle o günde 10 saatlik beraberlikten direk 0 a çekince yoklukta gibi oluyorsun daha öncede yaşadım bunu

Belirttiğim gibi eski sevgililerimden farklı gelmişti o bana bu yüzden düşünceliyim ilerde keşke konuşsaydım dememek için düşünüyorum veya konuşursam keşke konuşmasaydım dememek için düşünüyorum anlayacağın bağlanma düzeyinde bir sevgim yok 3 ay kaldı şurada okulun bitmesine biz ileriye yönelik düşünüyorduk aynı üni olursa evlenme planlarımız vardı ilişkinin kısa olması bunları ve aramızdaki birlikteliğin güçlü olmasına engel değil bence.

:)

• Hayat tesadüfleri sever kardeşim. 24 yaşında tamamen tesadüf eseri tanıştım ben hayatımın kadınıyla. 1.5 yılı devirdik. Bu forumda aşk meşk konusunda açmışlığım vardı seneler seneler önce. Şimdi hepsini gülerek okuyorum. Unutmam dediğim kızın soyadını, evini, yüzünü hatırlamıyorum. Çok şey yaşayacaksın daha dur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.