Ondan daha iyisini karşına çıktığında anlicaksin onun aslinda okadar da iyi olmadığını. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onun gibisini bir daha bulamayacağım hissi(Kız konusu) (2. sayfa)
-
-
Patlat bi osbir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
"Kız 1 ay kötü, 1 ay iyi davranıyordu" demişsin ve onun gibisini bir daha bulamayacağını düşünüyorsun??
Hadi ama, kadınlara incel forumlarında bile bu kadar ağır hakaret edilmiyor.
Ayrıca dürüst olacağım; o kız seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyordu, buna emin olabilirsin. Seni gerçekten seven bir kız ona hödük gibi davransan da seni mutsuz hissettirmez.
Muhtemelen ilişki içinde ağırlığını, otoriteni de koyamadın(kızlar otorite severler), ona aşırı ilgili davrandın ve bu sebeple kız senden iyice uzaklaşmaya başladı. "Ailemle kavgalıyım" gibi irrasyonel mazeretlerin de arkasına sığındı.
Şimdi yapman gereken şey; o kıza asla yazmamak ve oltanı yeni balıklar için denize fırlatmak.
Ayrıca araştır: Oneitisincel derken ? inceldiği yerden kopsun gibi bir şey mi ?
-
Hayatında ilk defa biriyle bu kadar yakın olduysan çok normal bu durum.
-
Bence onu değil onun hissettirdiklerini özlüyorsun. Onu unutman kolay değil ama imkansız da değil. Bir defa onu kusursuz bir varlık gibi görmeyeceksin ve stalk gibi kız işleriyle uğraşmayacaksın. Daha çok gençsin önüne bakmalısın. Hayatının merkezine kendini koy. Uğraşların olsun boş kalma (spor ders dil vs.) Büyük ihtimal ailesi falan bahane senden daha değerli gördüğü biriyle ilişkiye başlayacak. İstediğin kadar sev istediğin kadar üzül onuj umrunda değilsin. Buradan sonra iki yol var. Ya yıkık gibi hayatının merkezine onu alacaksın yada merkeze kendini koyup yoluna devam edeceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim hayatında ilk kez bi kız gülmüş etmiş sana sarılmış paylaşmış . sende kendini özel hissetmişsin. okadar uzak kalmışsın ki bu olaylara (doğal bişey ) ilk yaşadığın olaya hayatını bağlıyosun . bu senin ne kadar acizleştiğini gösteriyo sadece . hayatını kimseye bağlama bırak sama bağlasınlar . umrunda olmasın . 3.5 senelik ilişkim sonucu beni sebepsiz bırakan kız arkadaşımın ardından acıda olsa ettiğim tek tecrübe hiç bir zaman kız mevzularını umursamaman . biliyorum zor . ama bedel ödemezsen her kızın arkasından salyalarını akıta akıta köpek gibi ağlarsın . çok umursama geçer . yolda karşılaşmasanız haberin bile olmıcaktı. hayat tesadüflerden itibaret . sen inanıyomusun ki bi kız senden ayrıldıktan sonra senden daha iyisini bulamaz milyonlarca senden iyi var . aynı şey onun içinde geçerli . yani yeni fırsatlara yönel . sakın ama sakın geri adım atma acizlik belirtisi.
Stalk işlerini ilk başta yapmıştım uzun süredir yapmıyorum ama hala takipleşiyoruz. Şu mantıktan kurtulabilsem'' başka kimseyi sevemem '' her şey daha güzel olacak. Aslında ilk ayrılık zamanına göre çok çok daha iyiyim işte akşam yatarken veya boş zamanlarda aklıma geliyor. Şuan geçen zamanda düşünme fırsatım oldu ve beni sevmediğinden emin gibi bir şeyim. Hani derler ya ne dediğine değil ne yaptığına bak çok doğru bir söz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klass5592 -- 1 Nisan 2021; 1:31:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020kardeşim hayatında ilk kez bi kız gülmüş etmiş sana sarılmış paylaşmış . sende kendini özel hissetmişsin. okadar uzak kalmışsın ki bu olaylara (doğal bişey ) ilk yaşadığın olaya hayatını bağlıyosun . bu senin ne kadar acizleştiğini gösteriyo sadece . hayatını kimseye bağlama bırak sama bağlasınlar . umrunda olmasın . 3.5 senelik ilişkim sonucu beni sebepsiz bırakan kız arkadaşımın ardından acıda olsa ettiğim tek tecrübe hiç bir zaman kız mevzularını umursamaman . biliyorum zor . ama bedel ödemezsen her kızın arkasından salyalarını akıta akıta köpek gibi ağlarsın . çok umursama geçer . yolda karşılaşmasanız haberin bile olmıcaktı. hayat tesadüflerden itibaret . sen inanıyomusun ki bi kız senden ayrıldıktan sonra senden daha iyisini bulamaz milyonlarca senden iyi var . aynı şey onun içinde geçerli . yani yeni fırsatlara yönel . sakın ama sakın geri adım atma acizlik belirtisi.
Bende de bir tecrübe oldu. İlişki de asla yapılmayacak şeyler var onları tecrübe ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Senin de galiba yeni olmuş ayrılık öyle anladım. İçimde hayal kırıklığı var be dostum hatta ayrılık konusunu açmadan 1 2 hafta önce felan şey diyordu artık abimle tanışma zamanı geliyor, ailemle tanıştıracam felan diyordu. Yani gelecek planı da yapıyorduk son zamanlarda. Ne olduysa üç gün içinde oldu birden soğuk davrandı 3 gün sonra da terk etti. Merak ediyorum gerçek sebebi neydi bana sunduğu bahanelere ilk baştan beri inanmıyorum.
-
Anlattıkların doğru ise bir beladan kurtulmuşşun,
yeni bir sevgili bulursan çabuk unutursun,
tavsiye edilir.
-
Hocam zaten onun gibisini bulamazsınız. Çünkü her insan bu dünyada tek. Ama farklı tecrübeleri olan ,size farklı şeyler katacak olan , belki sizi daha çok seven daha çok sayan nice insan karşınıza çıkacaktır. Onunla bir şeyler yanlış gitmiş ki bitmiş demek ki. Tekrar bitmesi için mi onun gibisini istiyorsunuz ? Bakın ondan iyisi demedim ama başka bir insan dedim , iyisiyle kötüsüyle başka bir insan. Insanlarda onu aramayın tam tersi zıttını da aramayın.
Yok öyle bir şey çıkar o umutsuzluğu aklından.. Çok şey yaşadım bugüne dek, sana söyleyebileceğim tavsiyem şu ki sana senin kadar değer vermeyen kimseyle bir arada bulunma. Sürekli kendinden verirsen karşıdan göremezsen hep bir beklenti içinde kendini heba edersin.
doğru bulamayacaksın çünkü sen de artık 'o' sen değilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 1 Nisan 2021; 23:35:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OrQuNYok öyle bir şey çıkar o umutsuzluğu aklından.. Çok şey yaşadım bugüne dek, sana söyleyebileceğim tavsiyem şu ki sana senin kadar değer vermeyen kimseyle bir arada bulunma. Sürekli kendinden verirsen karşıdan göremezsen hep bir beklenti içinde kendini heba edersin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X