Şimdi Ara

26 yaşında bir insanın hayatı boyunca hiç sevgilisinin olmaması anormal bir durum mudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kız arkadaşa sahip olmak sadece bu ülkede kari kovalamak anlamına geliyor herhalde.

Evet durumunuz garip çünkü karşı cinsten biriyle yeterli yakınlığı hala kurmadiginiz icin; bu duyguyu hiç yaşamamış olmanız ileride olayları farklı değerlendirmenize yol açabilir.

Cinsel birliktelik yemek yemek, su içmek kadar doğal bir durumdur. Dinen buna karşı bir kafanız yoksa bunu hala yasamiyor olmanız; “biz kız peşinde koşmuyoruz, tercihimiz böyle” şeklinde degil, bu kadar doğal bir şeyi hiç yaşamamış olduğumuz icin bu durumu doğru değerlendiremiyoruz anlamına gelir.

Egonuzu kırın güvenli bölgeden çıkın ve karşı cinsle samimi olabileceğiniz ortamlara girin. Dünya’da kadınlarla yakın olmak her çevrede size statü kazandırır, bir kadınla iletişime geçmeyi ve onu etkilemeyi başarırsanız bu sizin sosyal zekanızla da alakalıdır, zekanızı bu yönde de kullanırsanız hem farklı bir deneyiminiz olur hemde ne olduğuna yaşayarak karar vermiş olursunuz.
  • Yaşadığın çevre hatta aile yapına bile bağlı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynıyız.

• Normal bir durum, ben de 25 yaşındayım hiç sevgilim ya da evlilik düşündüğüm birisi olmadı. Nasip kısmet.26 yaşında bir insanın hayatı boyunca hiç sevgilisinin olmaması anormal bir durum mudur 

• aynı durumdayım. yalvarırım yardım edin.

• Türkiye de çok anormal değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 29 a ne dersin? yalvaririm yardim edin

• 33 olacak yakında

• Takılmayın bu kadar. Şimdiye kadar karşınıza kimsenin çıkmaması bundan sonra da çıkmayacağı anlamına gelmez. Herkes karı kız peşinde koşmuyor. Şartlar eşit değil herkes için. Tecrübe olayını da dert etmeyin. Hem cinsellik hem aşk açısından diyorum. Tek derdiniz yalnız olmak olsun şu dünyada.

• "Normal" durum diye birşey yoktur. Ama insanların lisede sevgili olmaya başladığı bir çağda, evet, başarısızsın bu konuda. Şimdi, bunu dert etmek yerine bunun üzerinde çalışabilirsin. 18 yaşında sevgilisi olan birşey kazanmadı, 22 yaşında evlenen birşey kazanmadı, 45 yaşında harem Kur'an dan bilzerian da kalıcı birşey kazanmadı.

Herkesin hayatı farklı, kıyaslamaya kalksan Afrikadaki işçilerin, Çindeki işçilerin, hatta bizim dedelerimizin kendini öldürmesi gerekir. Ama adamlar çok daha mutlu Avrupa dan felan. Kişiye bağlı işte

• Yani felc kalmak gibi bir durum degil sonucta dermansiz dert degil ama sosyal acidan hic de normal bir durum degil. Eger arayip isteyip de bulamiyorsaniz. Dini nedenlerden dolayi ozellikle uzak duran varsa normal tabi kimse ustune atlayacak hali yok.

• Kız arkadaşa sahip olmak sadece bu ülkede kari kovalamak anlamına geliyor herhalde.

Evet durumunuz garip çünkü karşı cinsten biriyle yeterli yakınlığı hala kurmadiginiz icin; bu duyguyu hiç yaşamamış olmanız ileride olayları farklı değerlendirmenize yol açabilir.

Cinsel birliktelik yemek yemek, su içmek kadar doğal bir durumdur. Dinen buna karşı bir kafanız yoksa bunu hala yasamiyor olmanız; “biz kız peşinde koşmuyoruz, tercihimiz böyle” şeklinde degil, bu kadar doğal bir şeyi hiç yaşamamış olduğumuz icin bu durumu doğru değerlendiremiyoruz anlamına gelir.

Egonuzu kırın güvenli bölgeden çıkın ve karşı cinsle samimi olabileceğiniz ortamlara girin. Dünya’da kadınlarla yakın olmak her çevrede size statü kazandırır, bir kadınla iletişime geçmeyi ve onu etkilemeyi başarırsanız bu sizin sosyal zekanızla da alakalıdır, zekanızı bu yönde de kullanırsanız hem farklı bir deneyiminiz olur hemde ne olduğuna yaşayarak karar vermiş olursunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Burasi Türkiye herşeye hazırlıklı olun

• Chosen kullanıcısına yanıt

3 farkli dans kursuna gittim okulda da kizlara yurudum hic kimse bana bakmadi yakisikli zengin olsam ilk aksamda koynumdalardi

• önce bi 45 ol sonra konusuruz.

• yurtdışında anormal tr de normal durum. graham norton sokaktakilere ne zaman bekaretini kaybettiniz diye soruyodu bi tane ingiliz 28 diyince seyirci oooo çekiyordu bu kadar anormal geliyo onlara. sonra bi dizide vardı adam 19 yaşına kadar meme görmemiş diye gülme efekti koyuyorlardı yazık diye.

hadi 90'lar olsa biraz daha şansın vardı instagram sosyal medya yok. cinsiyeti kız diye damacana fotosuyla 200 eşleşme alacağın ülke burası. nasıl bulacaksın. pastanın tamamını 1.90 boylu babadan zengin siyah küpeli taylanlar götürüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.