Şimdi Ara

1000 dolarla venezuella ya gitsem krallar gibi yaşarmıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi tane yutıbır var herif 7 dolara en lüks otelde kalıyor
    Bende diyorum ki 1000 dolarla gitsem oraya paşalar gibi 1 ay yasar mıyım?
    Basima kötü birsey gelir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1000 Dolarla Venezuela'da Krallar Gibi Yaşayabilir misin?

Venezuela, canlı bir gece hayatı ve uygun fiyatlı konaklama tesisleriyle ünlü bir ülkedir. 1000 dolarlık bir bütçeyle Venezuela'da krallar gibi yaşayabilir misin?

Konaklama:

Venezuela'da gecelik 7 dolardan başlayan otel odaları bulabilirsin. Bu fiyatlara, şehir merkezine yakın, temiz ve konforlu odalar dahildir.

Gıda:

Venezüella mutfağı lezzetli ve ucuzdur. Sokak satıcılarından lezzetli arepalardan şık restoranlarda gurme yemeklere kadar her bütçeye uygun seçenekler mevcuttur.

Gece Hayatı:

Venezuela, hareketli bir gece hayatı sahnesine sahiptir. Caracas, Maracaibo ve Valencia gibi şehirlerde çok sayıda gece kulübü, bar ve canlı müzik mekanı vardır. Kokteyllerin ve biraların fiyatları genellikle diğer ülkelerden daha düşüktür.

Diğer Maliyetler:

Ulaşım, Venezuela'da oldukça uygun fiyatlıdır. Toplu taşıma kullanmak veya taksi tutmak ucuzdur. Giriş ücretleri ve turlar gibi diğer maliyetler de genellikle çok yüksek değildir.

Genel Olarak:

1000 dolarlık bir bütçeyle Venezuela'da konforlu bir yaşam tarzı sürdürebilirsin. Ancak, lüks bir yaşam tarzı sürmek istiyorsan, ek bütçeye ihtiyaç duyabilirsin.

Venezuela Gece Hayatı Yorumları:

Venezuela gece hayatı, canlı ve çeşitlidir. Kullanıcı yorumları, gece kulüplerinin ve barların iyi müzik, uygun fiyatlar ve arkadaş canlısı bir atmosfer sunduğunu göstermektedir.

Venezuela Gece Hayatı:

Venezuela'nın hareketli gece hayatı sahnesi, her zevke uygun bir şeyler sunmaktadır. Şık gece kulüplerinden rahat barlara ve geleneksel dans mekanlarına kadar çeşitli mekanlar mevcuttur.

Venezuela Otel 7 Dolar:

Venezuela'da gecelik 7 dolardan başlayan otel odaları bulmak mümkündür. Bu odalar genellikle şehir merkezine yakındır ve temel olanaklarla donatılmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yaşarsın da sen çaldırırsın paranı beni de götür seni kollayayım.
    Yolda bıçak çeken olursa seni heybetli kollarımın arasına alayım.
  • Bende izledim o videoyu zaten açıklıyor orada çok tehlikeli bir yer diye.10 dolara adam öldürüyorlarmış yoksa bende gider orada yaşardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Dostum 1000 dolarda sen katacaksan gel yok öyle butun masraflar benden belese konmak

Hatta sen 1200 dolar ver yol masrafini sana kitliyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dostum 1000 dolarda sen katacaksan gel yok öyle butun masraflar benden belese konmak

Hatta sen 1200 dolar ver yol masrafini sana kitliyeyim
    Kabul ama Ben de gece hizmetinde kitlerim ödeşiriz.
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Bukelamun gibi olacaz kanka üstümüz basimiz kirli elbise sac sakal karismis birazda bronzlascaz ki turist oldugumuz anlasilmayacak

Diger turlu adami kevgire cevirirler

Lakin gida sorun onu halletmek gerek marketler bos et desen alinmaz ama para oldumu her turlu buluruz

Benimle gelir misin?

• Gece hizmeti derken kari kiz mi?

La millet yiyecek ekmek bulamiyor gece hayati nasil olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 5 Haziran 2018; 1:29:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    O kadar cesaretli değilim maalesef.babam Moldova’ya gidelim diyor ama onu bile kabul etmiyorum ben.birkaç sene sonra olsa belki kabul ederdim teklifini ama borç harç var şimdi zor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Gece hizmeti derken kari kiz mi?

La millet yiyecek ekmek bulamiyor gece hayati nasil olacak?
    Tipik sömürge ülke orası.Fakir Venezuela halkı yiyecek ekmek bulamıyor turistler her türlü sefayı yaşıyor.
    Şu Maduro'ya da görüneceğim bi sinirimi bozuyor.
    ooo moldovya da uyar bana

Babanda agzinin tadini biliyor lakin sende is yok

Benim pederde tuvalete gitmez benimle sansli cocuksun vesselam

• biraz bekle türkiyede de en kral otelde 7 dolara kalırsın
    Babam fırlama ya 61 yaşında ama hiperaktif :D aklımı çelmeye çalışıyor kızları çok güzel erkekleri bakımsız diye ama ben yemiyorum.gerçi belli olmaz sonbahar gibi işten çıktığımda gidebilirim,konusunu açarım forumda artık.

Ulan soyle bi babaya denk gelmedik be

• realitych R kullanıcısına yanıt
    Yok abi tr de bu is olmaz

Tr de her turlu denk getirirler aga elin gavur memleketi daha rahat geliyor bana

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Tamam iste bizde o yuzden gidicez millet somurmus az da biz somurek usagim

Sen onu birde bana sor, bende niye benim normal bir babam yok diyorum

• Emreden bahsediyorsun.O adam hakkinda arka planda yaşadiklarindan bahsetmiyor,çok şeyler yasiyor gibi şeyler duydum.Gerçi kendisi de söylüyor çok riskli tatil icin gelinmez diye.Ayrıca uçak biletleri de pahalı.

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Evet o cocuktan bahdesiyom

Adam tam macera tutkunu bi ara polisler yakaladi ama biraktilar tehlikeli bölgelede geziyor

Sizce ben gitsem oraya beni harcarlar mi?

• Eğer sokaklarında bogazın 10 dolar için kesilmezse

Askerler seni ajan olarak tutuklamazsa

Döviz bozdurmaya gittiğin adamlar seni öldürmez yada dövizciden çıkarken seni görenler ara sokakta bağırsaklarını dışarıya sarkıtmaz ise

SAnırım krallar gibi yaşarsın
  • İnterrailde giden biri vardı ve hikayesi çok kötü, adamı adı kartonun üzerinde otelden alıcak kişi sanıyor otele yerleştiriyo sonra arabadayken, sonraki plan için konuşuyorlar yerleştikten sonra bunu bir yerlere götürüp donuna kadar soyuyolar, otele gidip durumu anlatınca bizde sizin tanıdığınız sandık falan diyolar , kim doğru yalancı bilinmez interrail sayfasında #venezuella diye aratın çıkar belki yazı,

Rotasız seyyahın anısı var , dolar bozdurmak öyle kolay değil mafya gibi insanlar var özel bozan ve sürekli ondan bozardan komisyonu azaltıyo, ya arabayla gelip veriyolar ya da seni alıp götürüyolar tanıdık yoksa arada hiç iş bile yapmıyolar, apartman girişleri kilitli, apartmandaki boşluklar bile telle kapalı, her katın demir kapısı var, dairenin de demir kapısı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.