Şimdi Ara

Polonya vizesi alsam da Almanya'ya gidebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya üzerinden Polonya'ya geçmeyi düşünüyorum da, Polonya için vize alsam da Almanya kabul eder mi geçişimi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polonya Vizesiyle Almanya'ya Girebilir misiniz?

Polonya vizesine sahip olsanız bile, bu vize ile Almanya'ya giremezsiniz. Polonya vizesi, yalnızca Polonya sınırları içinde geçerlidir.

Almanya'ya seyahat etmek için, Almanya vizesine veya geçerli bir Schengen vizesine ihtiyacınız vardır. Schengen vizesi, 26 Avrupa ülkesini kapsayan bir vize türüdür ve bu ülkelerden herhangi birinde serbestçe seyahat etmenize olanak tanır.

Polonya'dan Almanya'ya geçmek istiyorsanız, önce Polonya vizesi almanız ve daha sonra Almanya vizesi için başvurmanız gerekir. Alternatif olarak, Schengen vizesi için başvurabilir ve bu vizeyle hem Polonya'ya hem de Almanya'ya seyahat edebilirsiniz.

Almanya vizesi başvurusu yapmak için Almanya'nın Türkiye'deki Büyükelçiliğine veya Konsolosluğuna başvurmanız gerekir. Başvuru sürecinde, seyahat amacınızı, seyahat tarihlerinizi, konaklayacağınız yerin bilgilerini ve finansal durumunuzu gösteren belgeleri ibraz etmeniz gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dude polonya schengen bölgesinde yer aldığı için, polonya vizesi aynı zamanda schengen vizesi olacak ve bütün schengen ülkelerine girebileceksin. Sınır felan yok bu arada çoğu zaman kontrol bile olmayacak sınırlarda, olunca da pasaportundaki schengeni görünce laf etmeyecekler.

• Aldığın vize tipine göre degişebilme ihtimali var sanırım
    Bazı vizeler nereden aldiysan ilk oradan girmen gerekir.

Aldigin vize ne tip ona bak. Sonra polonya resmi konsolosluk sitesinden o tip vizenin sana verdigi haklara bak. Iceriginde schengen varsa sorun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schengen vizesi ve ulke vizesi farkli olay. Sadece Polonya vizesi alirsan giremezsin. Schengen alirsan girersin ama Polonya uzerinden verdikleri zaman ilk basta Polonyaya giris yapmadigin icin sorun yasarsin 2. defa alirken.

Polonya vizesi alip sonra orda ogrenci vs olarak oturum alirsan o oturumla tum avrupa ulkelerini gezebilirsin.

Zamaninda Yunanistana ilk basta Yunan vizesiyle gitmistim calismaya, o vizeyle baska yere gidemiyordum. Sonra oturumu alinca gidebiliyordum.

• Oturma iznin yoksa ilk girişte o ülkeye girmen lazım diye biliyorum sonrasında yaya geçişlerde kontrol yok ama arabayla geçişlerde bazılarını durdurabiliyor polisler kaçak mal riskine karşı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeşil ile Paris' e gitsem ve Manş' ı trenle geçsem Londra istasyonunda kapıda vize verirler mi?

• çoraplarinizi cikarmadan almanyaya almazlar  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.