Şimdi Ara

26 yaşında bir insanın hayatı boyunca hiç sevgilisinin olmaması anormal bir durum mudur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaş 23 aynı durum. Normal değil maalesef.

• Yaş 25 oldu meslekte var ama kız yok muhtemelen olmayacak da ya fa nasibim nasıl bir dua ettiyse artık kendimi çok yaknız hissetmeme sebep oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok genel bir bakış açısı ve tip parayla ölçtüğün capkinlik yapabilme leveli durumu maalesef sadece kendini kandirmana yarar. Üniversitede ortalamanın altında bir çok arkadaşımda deli gibi takılıyordu kızlarla, inanmadığın bir şeyin kendiliğinden olması zaten çok zor, bir kediye bile yaklaşırken tedirgin olursan hiç beklemediğin tepkiler alabilirsin. Önce bunu tipin ve paran dışında hak ettiğini kendine inandır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chosen kullanıcısına yanıt

• Bro üslubunda bi sıkıntı var, hem ısrarcı değilsin hemde aktivite planlama şeklin biraz değişik, yani yapay davranıyor gibisin. Bi kıza gerçek üstü davranıp ona whatsapptan instagramdan ilanı aşk bile etsen bu tavrın kadar negatif olmaz bence. Hatta ise bile yarayabilir. Unutma Türkiye’de easy sex = aşk yapmak ve güven oluşturmaktan geçer, (toplumsal normlar)
    Numaralarını aldıysan senin icin pozitif bir şeyler başlamistir, eğer mesajla beceremiyorsan ara ya da ses kaydı gönder ama bu üslubu biraz değiştir.

Birisi söylese belki bana inandırıcı gelmezdi ama hayatımda 100un çok üzerinde kızla takıldım, gerçekten su an sayısını net bilmiyorum. Bunun sebebi üniversitede sadece kızdan bahsedilen, bunu score olarak gören bir arkadaş grubumun olmasıydı, o kadar farklı fanteziler, farklı ortamlar ve muhabbetler gördüm ki paylaştığın konuşmalar durumlar çok çok çok masum şeyler, sayı vermemin sebebi; sebep aradığın şeyin aslında tuvalete gitmek kadar normal olduğu.

Kadınların gerçek dünyası çok farklı. Kafana taktığın kızı öyle ya da böyle ikna edeceğine inan ve ısrarcı ol (zorbalik degil) gelirsen gel gelmezsen gelme, her zaman ikinci bir planın varmış gibi davran tarzı konuşmalar amerikan kişisel gelişim kitaplarında ise yarar, turk kızlarının basında 735 bin tane Abaza var ve çoğu vizyonsuz kızlar, yanı başkasını seçip hemen senin yerine koyabilir, yüz yüzeyken ne kadar kendini ağırdan satan biriysen mesajlarda o kadar cana yakın ve ısrarcı ol.

• Chosen kullanıcısına yanıt

Diyorum ya tipsizim diye yapıyorlar böyle

• forumda yıkıklar geçidi var oğlum birkaç kıza istek atıp vs hiç mi açılıp red yemediniz? bu hayatta böyle şeylerin kafayı takılmayacağını ilk reddimi yediğimde anladım

• Yaş 24,benim de olmadı ama hiç normal mi diye sorgulamak aklıma gelmedi,olursa olur mantığıyla bakıyorum olaya

• 28 yaşındayım sevgilim olmadığı için sokagada çıkmıyorum sokakda guzel kadın görüyorum veya sevgilileri benim niye yok diyorum eve dönüyorum filmde izlemiyorum filmde aşk sahneleri görüyorum benim niye yok diyorum izlemeyi kesiyorum şuan evin içinde salak salak oturuyorum insan kendine nasıl tek yeter bir her çeşit hayvan bile bu gereksinimi duyuyor yanlizken insan güçlü falan değildir gayet mal gibidir ha elime firsatlae geçiyor ilk gün güzelce konuştuğum kız ikinci güne saçma salan havalara triplere giriyor alakayı kesiyorum bilmiyordum yanlız öleceğim herhalde böyle salak salak hiç birşey yapmadan

• Normal. Olmayabilir yani. Ne var bunda

• Forumca seleksiyona uğramışız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.