Şimdi Ara

beta bir karaktere bürünüp evlenmektense yalnız kalmak daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sozlerimi iyi dinleyin cocuklar yine farklı taraflarınızdan algılayıp çıkarımlar yapmayın

istagramda gezerken şunu fark ettim ki o "evli , mutluluga ulaşmış" çiftlerin çoğunda erkekler beta rolüne bürünmüş . yani tamam kızı almış evlenmiş ama şöyle istadaki videolarına bakıyosun, düğünlerine bakıyosun adam hep geride kalan taraf.

mesela son gozlemlediğim adam EŞİNİ öpecek yanına sokuluyor, şehvetli bir şekilde gozune bakıyor opusmek için, ama kızın umrunda dahi değil. adam en son hafif zorla kendine doğru çekip anca oyle opuyor

kızın orda imdaat taciz diye bağıracak hali yok tabi ki . evliler sonucta. ama kızın içinde tutku falan yok. 0. adamın gozune bile bakmıyor hatta adamı gormuyor bile. bunun yerine şarabı doldurup instaya story atmakla mesgul. sevgi diye bişey yok cunku ,adam ile ilgilenmektense instaya story atıp hava atmak çok daha onemli kız için.

işte bu tür ilişkilerden gerçekten hayır geleceğini sanmıyorum. yani böyle biriyle evlenceğine yalnız kal mis gibi kendi paranı kendin ye daha iyi.

tek ornek bu değil bunun gibi cok sey gordum fakat bu artık olayın nirvanası oldugu için konusunu acayim dedim

ha bunun gibi olmayan, erkeğin erkek oldugu evlilikler de var. hah onları biraz kıskanıyorum helal olsun diyorum onlara tek sozum yok.

bir ilişkide erkek erkek olacak , kadın eşiyle ilgilenecek, sosyal medyası ya olmayacak ya da varsa da boyle sabah aksam kullanan istagram için yaşayan tip olmayacak. olursa sıkıntı olur. erkeğine saygı duyan bir kadın ve her istediğini elde edebilen bir erkek ilişkisi dışındaki ilişkiler boş ilişkidir gerçekten üzülüyorum onlar adına

• Başta iyi başladın, hatta şaşırttın beni. Tam "adam haklı" yazıyordum, ama batırdın sonunda.

Eğer "ilişkide erkek, erkek gibi olacak. Kadın ona bakacak" tarzı bir görüşü kabul ediyorsan eğer, tam tersini de kabul etmen gerekir. Ama aslında bunların ikisi de yanlış, toksik ilişkiler.

İlk yazdığın ilişkide nasıl erkek eziliyorsa, ikinci yazdığın ilişkide de kadın eziliyor. İki taraftan birinin ezildiği bir ilişkide mutluluk mümkün değildir. İkinci örneğinde mesela, erkek mutlu olduğunu zanneder ama o kadın daha iyisini bulunca ona kaçar. İlk örnekte kadın erkeği kontrol ettiğini zanneder ama o adam daha cilvelisini görünce eşini aldatır.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

kadın ona bakacak derken altını bezleyecek anlamında değil ona saygi duyacak gozu ondan baskasini gormeyecek ona deliler gibi aşık olcak kaybetmek istemeyecek bundan bahsediyorum

ama şu an evlenen çiftlerin %90ında kadın ayrılsa max 1 hafta ağlıyor sonra hop yeni sevgili :D

ağır olacak ama kadın bildiğiniz kopeginiz olmali bir ilişkide sizi kaybetmekten korkmali , o ilişkinin lideri hiç tartışmasız siz olmalısınız .bırakın bu kadın erkek eşit ayaklarını . erkeksen lider sen olacaksın. eğer ilişki oyle değilse o ilişki bir gün patlayacaktır. evlensen bile bu durum değişmez

tam olarak bunu kast ettim belki yanlis anladiniz

• Alıntı

metni:
    ağır olacak ama kadın bildiğiniz kopeginiz olmali bir ilişkide sizi kaybetmekten korkmali , o ilişkinin lideri hiç tartışmasız siz olmalısınız .bırakın bu kadın erkek eşit ayaklarını . erkeksen lider sen olacaksın.

Ben bunu dediğini anladım zaten. Cevabım bunaydı.

Dediğim gibi, bu ilişki yürümez. En başta, bahsettiğin kadının kaybetme korkusu var. Kaybetme korkusu olan kadın kıskanır, kıskanç kadın kısıtlamaya çalışır, trip atar, atar yapar. Böyle bir kadınla da mutlu olamazsınız.

• banyo yapmaya üşenen biri olarak böyle uzun bir konu açmana şaşırdım

eski avatarın daha iyiydi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E807AD0CE -- 22 Haziran 2024; 18:5:47 >
  • Zaten içgüdülerimizden gelen şekilde bunun normal olanı erkeğin baskın olduğu bir ilişkidir, son yıllarda hanımcılık diye bir şey çıkardılar bu öyle dalgaya alınacak bir konu da değil erkek hanımcı olunca ya aldatılıyor ya ciddiye alınmıyor işte, binlerce yıldır her aile yapısı bunun tam tersi şekildeydi hiçbir sorun da yaşanmıyordu modernlik adı altında birden bu hanzoluk oldu

• Konuda dogru tespitler var. Bir kadinda hem erkegini kaybetme korkusi hemde ondan cekinme yoksa o evlilik yurumez, kadin erkege hayati zindan eder bilincsizce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

hanımcılık akımı ile kastedilen ayı erKEK kocaları daha naif hale getirmek olmalı, aksi durum hem komedi hem sıkıntı olabilir, kadınlar bu derece pohpohlanmayı hak ediyor mu konusu tartışmaya açık ama erkeğin düşüncesiz hayvani olanı oldukç.a bol ve kesinlikle beterdir

• Aç adam konusu okumayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 22 Haziran 2024; 22:30:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

dünyaya gelişimiz de gidişimiz de tamamen boşluk doldurmak için çoğumuz için sıknıtı çekmek için rahat olmamak olamamak için, en iyisini düşünüyorsunuz sanırım tebrikler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.