Dolap uygulamasından geçenlerde 1 tb m2 ssd aldım. Crucial marka. Satıcı çalışıp çalışmadığından emin olmadığını bu yüzden uygun tuttuğunu söyledi. İade kabul etmiyordu. Açıkçası ilan görselinde çok da güzel görüntüsü yoktu sanki yıpranmış haldeydi. Sıfır fiyatı 2000 liranın biraz üstüydü. Ben 800 küsüre aldım. Taktım bir baktım nerdeyse hiç kullanılmamış. Ben şok tabiiki 😅 Dün de kulaküstü kablolu kulaklık aldım. Markası hp. Bu yeni üretimlerden değil. En azından 10 yıllık model. Kargo dahil 270 küsüre geldi. Hiç kullanılmamış sıfır kutusunda. Tek sıkıntı benim kafam büyüktür. İnşallah kafamı çok sıkmadan kullanabilirim. I have no name ideayoutube HP premium digital headset teszt amiben bemutatok mindent. https://www.youtube.com/watch?si=XXJagCXBH1h25O__&v=_EtNdCD8-KI&feature=youtu.beŞimdilik memnunum uygulamadan. Zaten pek de bir alternatifi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dolap bayağı kullanışlı
-
-
hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kumar oynamışsın kazanmışsın. Uygulamanın kullanışlı olması ile ilgisi yok. Diğer sitelerden aynı durumu yaşayabilirdin.
-
Dolap kız app i hocam kizlar satarken pek bilmeden ucuza satabiliyor bence
Bir de vicdanlilar xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam
-
letgo bence eski kullanışlığından uzakta
sahibinden de biraz daha yüksek fiyatlar oluyor sanki
dolap en iyisi şuanda bana göre
-
Haklısın o durum aklıma gelmedi. Ama dolapta elektronik ürün bulmak samanlıkta iğne aramak gibi olur.
-
Eee bu dolap sitesinde ilanda şehir yazmıyor. Ne kadar saçma bir site.
-
Satıcı kadınsa, çalışıp çalışmadığından emin değilse büyük ihtimal eski sevgilisine ait bir ürün.
-
onu ancak satıcıya yorumda sorarak öğrenebilirsin
bence güvenlik açısından iyi bir şey
uygulamanın olumsuz tarafı şu :
eskiden ürün alınca satıcıya belirtiyordun şu kargo firması ile gönderim yapabilir misin diye o da uyarsa gönderiyordu istediğin firma ile
şuanda genelde trendyol express ile gönderiyorlar. ben atıyorum çalışan bir insanım evde durmuyorum kargo şubesine teslim olması daha çok işime geliyor ama maalesef ya evde olduğum bir zamanda kargoyu beklemek durumunda kalıyorum ya da işyerime teslim edilecek diye belirtiyorum.
-
Berbat bir site. İlan tarihi bile yazmıyor. İlandaki ürünün fiyatı çok uygun. Ya ilanı 3 yıl önce koydu. Fiyat o yüzden düşük kaldı. Ya da satıcı dolandırıcı. Bu fiyata bu ürün olmaz. İlanlarda şehir bilgisi yer almadığından kargo üzerine dolandırıcılık temelinde kurulmuş bir site.
dolap.comSony Beyaz Monitör Yeni Online Satın Alhttps://dolap.com/urun/sony-beyaz-monitor-yeni-borammmebrarrkorkmaz-378384786 -
hocam dediğiniz gibiyse çok saçma bi siteymiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kizlar satıyor
Sony bile bilmeyen var
O derece
Sadece foto cekiyo atiyo
Satuliyo
Hocam sizce ordan bilmeyenlerden ucuza okutup sahibindende pahalıya satmak mantıklı mı
-
A mı diyim b mi diyim c mi diyim d mi diyim.
-
Fotoya bakınca durumunu anljyosan mantıklı olur
⭐⭐⭐
Kurbağayı urkutme amaaa
Amacını belli etmeee
⭐⭐⭐
İlyas ilyas sende az değilsin kafa zehir gibi o yıldızların altında bile derin anlamlar yatar ilyas
İlyas zero ve teddyden sonra üçüncü favorim olma yolunda ilerliyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlanın hangi şehirden olduğu belli değil ki. Nasıl alıp satacan.
-
Yaşadığın ile kargoluyor işte dolap satıcısı sen de sahibinden param güvende ile başkasına satıyorsun. Şehrin ne önemi var
Benzer içerikler
- kulak deliğine küpe arkası kaçması
- şalgam lekesi nasıl çıkar
- erkek tarafına tanışmaya giderken ne alınır
- facebook profil resmi büyütme
- cahil demek hakaret mi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- çay emojisi
- google çizim yap
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X