Şimdi Ara

bulaşık makinası uğultu yapıyor pervane gibi ama bilmiyorum yardım ..videolu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videosunu çektim arkadaşlar lütfen yardım edin ne olabilir. hanım iyi yıkadığını söylüyor temiz çıkıyormuş bulaşıklar ama ne olduğunu bilmiyorum. bizim yapabileceğimiz bir yöntem var mı .

ne yapabiliriz garantisi bitti çoktan eli uz olan biriyimdir benim yapacağım bir şey var mı
    https://www.youtube.com/watch?v=wG70w8jxcBQ&feature=youtu.be

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bulaşık Makinesi Çalışırken Uğultu Sesi Çıkarıyor? Pervane Sesi Gibi Bir Ses Duyuyorsanız İşte Nedenleri ve Çözümleri

Bulaşık makineniz çalışırken uğultu sesi mi çıkarıyor? Bu, can sıkıcı ve endişe verici bir sorun olabilir, özellikle de ses pervane sesi gibiyse. Bu uğultu sesi, bulaşık makinenizin düzgün çalışmamasına neden olabilir ve hatta hasara yol açabilir.

İşte bulaşık makinenizin çalışırken uğultu sesi çıkarmasına neden olabilecek bazı yaygın nedenler ve bunları çözmek için yapabileceğiniz adımlar:

• Tıkanmış Filtre: Bulaşık makinenizin filtromuz yiyecek artıklıkları ve diğer kalıntılarla tıkanmış olabilir. Bu, suyun düzgün bir şekilde akmasını engelleyerek uğultu sesine neden olabilir. Filtreyi düzenli olarak temizlemek bu sorunu önlemeye yardımcı olacaktır.

• Kırık veya Hasarlı Pervane: Pervane, bulaşık makinenizin içindeki suyu püskürten ve bulaşıkların temizlenmesine yardımcı olan parçadır. Kırık veya hasarlı bir pervane uğultu sesine ve yetersiz yıkamaya neden olabilir. Pervanenin durumunu kontrol etmeli ve gerekirse değiştirmelisiniz.

• Yatakların Aşınması: Bulaşık makinenizin yatağı, makinenin tamburunun dönmesine yardımcı olan bileşenlerdir. Zamanla yataklar aşınabilir ve bu da uğultu sesine neden olabilir. Bu durumda yetkili bir teknisyen tarafından onarım gerekebilir.

• Pompa Sorunları: Bulaşık makinenizin pompası suyun boşaltılmasından sorumludur. Arızalı bir pompa uğultu sesine neden olabilir. Pompayı kontrol etmeli ve gerekirse tamir ettirmelisiniz.

• Serbest Kalmış Bulaşıklar: Bulaşık makinenizin içinde serbest kalmış bulaşıklar, pervaneye çarpabilir ve uğultu sesine neden olabilir. Bulaşıkları düzgün bir şekilde yerleştirdiğinizden ve pervaneye herhangi bir engel oluşturmadığından emin olun.

Yukarıdaki adımları uygulayarak bulaşık makinenizin çalışma sırasında çıkardığı uğultu sesini gidermeye çalışabilirsiniz. Ancak, sorun devam ederse bir yetkili servis teknisyenine danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sesin kaynağı yıkama motorunuz hocam.

Makineyi yatırıp, bir kaç boru, 1-2 vida söküp, motor burcuna hafif bir wd40 ve üzerine azıcık kauçuklu gres sorunu çözecektir ancak %100 çözüm olarak değerlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ado

Sesin kaynağı yıkama motorunuz hocam.

Makineyi yatırıp, bir kaç boru, 1-2 vida söküp, motor burcuna hafif bir wd40 ve üzerine azıcık kauçuklu gres sorunu çözecektir ancak %100 çözüm olarak değerlendirmeyin

Yani sirkülasyon motoru mu? Benim bulaşık makinem de bazen uğultu yapıyor ama bu videodakinin yarısından daha az. Yanına yaklaşınca duyuluyor. Öyleyse ben de yapayım bari. Bilgi için teşekkürler.
  • Muhtemelem hanyu uretim motordur. Onlarda daha cok goruluyor bu durum. Servisler genelde komple degistirme yoluna gider lakin defalarca denenmiş ve 10 da 7 si duzelmistir bu mudahale ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muhtemelem hanyu uretim motordur. Onlarda daha cok goruluyor bu durum. Servisler genelde komple degistirme yoluna gider lakin defalarca denenmiş ve 10 da 7 si duzelmistir bu mudahale ile

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muhtemelem hanyu uretim motordur. Onlarda daha cok goruluyor bu durum. Servisler genelde komple degistirme yoluna gider lakin defalarca denenmiş ve 10 da 7 si duzelmistir bu mudahale ile

teseşkkür ederim ilk fırsatta deneyecvegim saol
  • kantay kullanıcısına yanıt
    Siz de sag olun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.