45 cm kylo ren figuru bir eli yok sifiri 2300tl ben 300tl ye aldim asilabilir cadi 200tl 2 adet isiklandirma 200tl metal carmihli isa mum 150tl 42cm noel baba 600tl oturan noel baba 300tl ici sivi dolu ejderha figuru yanlari ve alti kalin camdan tipali 1000tl dedi 750 indi 400 e anlastik toplam 2150tl gitti |
antika pazarindan geldim aldiklarim ss li
-
-
hepsi çöp beş para etmez
-
çöpemi atim
-
Güzel parçalar, hangisine gittin Kadıköy mü Feriköy mü?
-
feriköy hocam
-
Bende oraya gidiyorum da bazı yerler antikanın A sı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evde olsa letgoda 5 liraya satıp kurtulanacaklar tam liste
-
Hocam antika pazari degil bitpazari sanirim gittiginiz yer
-
Ne kadar çer çöp, abuk sabuk, saçma sapan, ıvır zıvır varsa bunun eline tutuşturup o elindeki paralarını da alıp, bunu evine yollamışlar gece gece.. Bu da sevine sevine gelip gecenin köründe bi de üşenmeden hepsini fotoğraflayıp bi de konu açmış seviniyor..
-
tezgaha gore degisir kimi tezgahlar abarti pahalli adam 5-6 tane cep saatine 60 bin tl verdi gozumun onunde ibana atti tabi
-
bunuda gecen bit pazarindan 100tl ye aldim parfum sisesi pirinc ustune sus tas var heryerinde nekadara satsam bilemedim min 1000 dusunuyom dahami fazla yazsam aceba
-
Öylesine koleksiyon için mi satın alıyorsun yada süs için mi?
millet çöp desede aldıgım ürünleri 10 kata kadar sattıgım oluyor hoşuma giden şeyleri alıyorum satılmasada sorun olmuyor fiyatı pek düşürmüyorum
burda çöp diyen bir ürün alıp 2 atı fiyata satamaz
-
Müslüman memleketinde, kafirlerin dini bayramı olan noel süsleri, noel babalar, haçlar maçlar gibi şeyler çöp değil de nedir! o kadar antik kuntik eşyalar içinde gidip bunları arayıp tarayıp satın alıyorsun ve lafı da yiyorsun...
-
ben senin gibi kimsenin hayatına karışacak kadar cahil degilim isteyen kutlar isteyen kutlamaz basit
sen başkalarına saygı duymuyo olabilirsin ama herkes senin gibi degil diyerek lafı sokayım
-
Etme yılbaşında noel babayı baş tacı ahirette yakar seni süslediğin çam ağacı
-
Hayırdır bilader istersem diwali kutlarım kültür bakanı sen misin ? Şoray hocamın arkasındayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 24 Kasım 2024; 13:28:42 >
Satabiliyorsan iyi hocam :)
bugun 400 e aldigim urunu 1200 e vericem
-
kylo ren iyiymiş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hepsi çöp beş para etmez |
Benzer içerikler
- 0/0 kaçtır
- her gün saç spreyi kullanmak
- zorlu psm en iyi oturma yeri
- zımba dikişten kaç gün sonra banyo yapılır
- sin45 kaçtır
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X