Şimdi Ara

Allah kimseye böyle hastalık vermesin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi günü dişim ağrıyodu evde '' DİŞİNOL '' diye bi ilaç vardı . Döktüm peçetenin üstüne fazla fazla sonra koydum komple ağzıma 25-30 dk beklettim ve ağzım uyuştu ağrıda geçti tabi. Ertesi sabah uyandığımda ağzım hala uyuşuktu kahvaltı yaptım ama yemekleri sadece çiğniyorum tat felan alamıyorum o günün akşamı üst damağım ve diş etlerimin çoğu öyle bir yanmaya başladı ki size anlatamam bu yaşta ağlıycaktım . Hemen acile gittim doktor '' naptın sen ağzına kezzap dökseydin daha iyiydi bunu yerine '' dedi. Günlerdir yutkunurken bile inanılmaz acı çekiyorum yemek yemeyi geçtim Allah günah yazmasın su içmekten bile nefret eder oldum .

Tam 6 gündür 1 saniye bile geçmedi ağrısı konuşurken dilim yanık bölgelere deydiği için günlerdir yemiyorum , içmiyorum , konuşmuyorum , gülmüyorum ve bunları yapmadığım halde inanılmaz acı çekiyorum bu saydıklarımı yaptığım taktirde dayanılmaz bi acı oluyor . Ağzımın için delik teşik, derisi kalkmış , soyulmuş , yanmış bi şekilde demem o ki ben böyle bi çaresizlik görmedim doktor deri kendi kendini iyileştircek dedi . Damaklarım böyle olduğu için dişimede bi müdahale yapılamıyor diş ağrımda var . Kimse böyle bi yanlış böyle bi salaklık yapmasın bilmediğiniz ilaçları kullanmayın sonra çok büyük acılar çekersiniz

edit : İlaç küçük bi pamukla sadece çürüğün yada dişin ağrıdı yere 1dk konulup atılcakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghaijini -- 29 Aralık 2013; 16:37:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Allah Kimseye Dişinol Gibi Bir Hastalık Vermesin

Dişinol, ağızda oluşan ağrılı bir durumdur ve çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Dişinol genellikle dişlerin aşırı fırçalanması, diş gıcırdatma veya tütün ürünleri kullanımı gibi faktörlerden kaynaklanır.

Dişinol Neden Kaldırılmalıdır?

Dişinol, sadece ağrıya neden olmakla kalmaz, aynı zamanda diş minesine de zarar verebilir. Diş minesi, dişleri koruyan sert dış tabakadır. Dişinol, diş minesini aşındırarak dişleri çürüklere ve diğer diş sorunlarına karşı daha savunmasız hale getirebilir.

Dişinol Yanığı Nasıl Geçer?

Dişinol yanığının tedavisi, yanığın şiddetine bağlı olarak değişir. Hafif dişinol yanıkları genellikle kendiliğinden iyileşebilir. Ancak daha şiddetli yanıklar, diş hekimi tarafından tedavi edilmesi gerekebilir. Diş hekimi, yanığı tedavi etmek için reçetesiz veya reçeteli ilaçlar önerebilir.

Dişinolün Zararları

Dişinol, diş minesine zarar vermenin yanı sıra aşağıdakiler de dahil olmak üzere başka sorunlara da neden olabilir:

• Diş hassasiyeti
    • Diş çürümeleri
    • Diş eti hastalığı
    • Ağız kokusu

Damağım Soyuldu

Dişinolün bir belirtisi damağın soyulması olabilir. Damağın soyulması, ağrılı ve rahatsız edici olabilir. Dişinol nedeniyle damağın soyulması yaşarsan, mutlaka bir diş hekimine görünmelisin. Diş hekimi, damağının soyulmasının nedenini teşhis edebilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Dişinol ciddi bir durum olabilir ve erken tedavi, komplikasyon riskini azaltmak için önemlidir. Dişinol belirtileri yaşıyorsan, bir diş hekimine görünmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gecmis olsun hocam. Bol bol su ic bence.
  • Apranax fort. Bana mısın demiyor. Diş ağrısını bile geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Apranax fort. Bana mısın demiyor. Diş ağrısını bile geçiriyor.
    quote:

edit : İlaç küçük bi pamukla sadece çürüğün yada dişin ağrıdı yere 1dk konulup atılcakmış.

bunu okuduktan sonra durumun ne kadar vahim olduğunu anladım.

geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 29 Aralık 2013; 16:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

quote:

bunu okuduktan sonra durumun ne kadar vahim olduğunu anladım.

geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Allah şifa versin

Banada benzer bir şey olmuştu çıldırmıştım sabaha kadar geçmemişti ağrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Allah şifa versin

Sorun her geçen gün daha da kötü oluyor . Ağzıma resmen deri geliyor soyuluyo doktora sordum neden her gün daha kötü oluyo diye ; deri soyulduğu için kendini yenilediği için derinin soyulduğu yerler çıplak kalıyo daha da canını yakıyo dedi . Deri kendini yenileyinceye kadar böyle devam edicekmiş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghaijini

quote:

Allah şifa versin

Sorun her geçen gün daha da kötü oluyor . Ağzıma resmen deri geliyor soyuluyo doktora sordum neden her gün daha kötü oluyo diye ; deri soyulduğu için kendini yenilediği için derinin soyulduğu yerler çıplak kalıyo daha da canını yakıyo dedi . Deri kendini yenileyinceye kadar böyle devam edicekmiş .

Alıntıları Göster
    İlaçtan dolayı ağzında nekroz oluşmuş. Geçmesi uzun sürer bu sürede sana Allah'tan sabır diliyorum. En azından ders olmuştur bu konu görenlerde bu ilacı kullanmazlar.

• quote:

quote:

Allah şifa versin

Vallaha içim cız etti. Allah yardımcınız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7

quote:

quote:

Allah şifa versin

Alıntıları Göster
    Diş ağrısı kabir azabı derler. Dişim ağrıdığı zaman bende böyle envai çeşit yönteme başvururdum ama getirisi böyle olmamıştı. Geçmiş olsun dostum.

• quote:

quote:

quote:

Allah şifa versin

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim kafamda bi canlandırdım kötü olduum ya

• quote:

quote:

quote:

Allah şifa versin

Alıntıları Göster
    kulak temizleme çubuğunu dişinolun içine sokup cikaracaksin o ıslaklık yeter zaten, sonra çürük dişe bastıracaksın 2-3sn sonra da çöpü atacaksın, öbür türlü ağzının her yerini uyuşturursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

kulak temizleme çubuğunu dişinolun içine sokup cikaracaksin o ıslaklık yeter zaten, sonra çürük dişe bastıracaksın 2-3sn sonra da çöpü atacaksın, öbür türlü ağzının her yerini uyuşturursun

Alıntıları Göster
    Hocam geçmiş olsun o ilaş yüzünden mi oldu herşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Evet hocam ilaç yüzünden , sağolasın bu arada .
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun da, Dişinol ne abi ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8DA7E2B07

Geçmiş olsun da, Dişinol ne abi ya?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun usta , bende kullanacağım ilacın prospektüsünü iyice okuma hastalığı var , sen de bundan sonra öyle yaparsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Geçmiş olsun usta , bende kullanacağım ilacın prospektüsünü iyice okuma hastalığı var , sen de bundan sonra öyle yaparsın sanırım.

Alıntıları Göster
    manyak mısın lan sen
  • Gecmis olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Gecmis olsun hocam
    Geçmiş olsun da neden böyle bir şey yaptınız?
  • Geçmiş olsun, dişinol 'u hiç duymadım. Nasıl kullanılması gerektiği fln yazmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Geçmiş olsun da neden böyle bir şey yaptınız?

Dişim ağrıyodu o ağrıyla ilacı buldum kafam göre yaptım sonuç bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.