Şimdi Ara

Allah kimseye böbrek taşı vermesin ağla.gif :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1haftadır süren şiddetli ağrılarımın sebebini dün gece öğrendim. Sol böbreğimde 3 kist ve 0.5mm büyüklüğünde bir böbrek taşım varmış. Taş 1mm genişliğinde kendim düşürebilirmişim fakat 1 haftadır yerlerde kıvranıyorum. Dün gece 2. kez taksiyle ağlaya ağlaya acile gittim. Koca adamı bile hüngür hüngür ağlatıp yıkabiliyor.

Dün gece acile girer girmez doktora bayıltın beni diye yalvardığımı hatırlıyorum. Doktor 1 iğne ve 1 serum verdi fakat hala kötüydüm sonunda 1 serum morfin verdiler anca kendime geldim. Zaten oda bitince kafam 1milyon oldu 30 dk kalkamadım yerimden

Kısacası arkadaşlar bu illet şeyden nasıl kurtulabilirim ? Ayıptır söylemesi sürekli kan geliyor idrarımla birlikte. Taş 1mm genişliğinde 5mm büyüklüğünde bir pirinç tanesi kadar yani. Konya'da öğrenciyim var mı bildiğiniz cidden etkili ilaç ya da kocakarı tarifleri?

Not: Yeri burası değil biliyorum sağlık bölümünde olmalı fakat çok sık ağrım oluyor biran önce bu olaydan müzdarip olmuş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen konuyu taşımayın.

• Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 10 Kasım 2012; 14:30:22 >
  • Geçen bir konuda adamın düşürdüğü taşı gördüm, aklıma geldikçe ürperiyorum.
  • Geçmiş olsun kardeş Allah acil şifa versin. Pis bir hastalık
  • Sağolun arkadaşlar, 2 saattir hiç ağrım yok. Okadar sinsi ve berbat bişeyki en zayıf anınızda inlete inlete ağlatıyor sizi. Allah düşmanıma vermesin yani okadar berbat bişey.
  • Su içicen bolca. Kola mola içme. Su iç işe su iç işe. Yapcak bişey yok. İnatlaş onunla düşücen lan çıkıcan şeyimden de ona. Düşecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90E80BC2E -- 10 Kasım 2012; 14:39:58 >
  • Ayakta küçük tuvaletinizi yapmayın diye bağırıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Allah Korusun şuradan çıkan taşlara bakın.
  • Birşey sorucam biraz abes kaçacak ama sormam lazım. İdrarı yaparken tazzikli yapmak bir işe yararmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

1haftadır süren şiddetli ağrılarımın sebebini dün gece öğrendim. Sol böbreğimde 3 kist ve 0.5mm büyüklüğünde bir böbrek taşım varmış. Taş 1mm genişliğinde kendim düşürebilirmişim fakat 1 haftadır yerlerde kıvranıyorum. Dün gece 2. kez taksiyle ağlaya ağlaya acile gittim. Koca adamı bile hüngür hüngür ağlatıp yıkabiliyor.

Dün gece acile girer girmez doktora bayıltın beni diye yalvardığımı hatırlıyorum. Doktor 1 iğne ve 1 serum verdi fakat hala kötüydüm sonunda 1 serum morfin verdiler anca kendime geldim. Zaten oda bitince kafam 1milyon oldu 30 dk kalkamadım yerimden

Kısacası arkadaşlar bu illet şeyden nasıl kurtulabilirim ? Ayıptır söylemesi sürekli kan geliyor idrarımla birlikte. Taş 1mm genişliğinde 5mm büyüklüğünde bir pirinç tanesi kadar yani. Konya'da öğrenciyim var mı bildiğiniz cidden etkili ilaç ya da kocakarı tarifleri?

Not: Yeri burası değil biliyorum sağlık bölümünde olmalı fakat çok sık ağrım oluyor biran önce bu olaydan müzdarip olmuş arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen konuyu taşımayın.

Bol su iç annem 2-3 tane düşürdü tarifi atıcam bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

1haftadır süren şiddetli ağrılarımın sebebini dün gece öğrendim. Sol böbreğimde 3 kist ve 0.5mm büyüklüğünde bir böbrek taşım varmış. Taş 1mm genişliğinde kendim düşürebilirmişim fakat 1 haftadır yerlerde kıvranıyorum. Dün gece 2. kez taksiyle ağlaya ağlaya acile gittim. Koca adamı bile hüngür hüngür ağlatıp yıkabiliyor.

Bekliyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Allah Korusun şuradan çıkan taşlara bakın.

• benim dedem 5 kez böbrek taşından ameliyat oldu kendisi bir ilaçla bu illetten kurtuldu ama karışımı hatırlamıyorum . annemde de vardı ama bol bol limon tüketirsen böbrek taşı eritiyor. ama şuan için şunu iç kesin biter diyecegim bir şey yok . ama uzun vadede limon tüketimini arttır ki bir daha tekrarlamasın geçmiş olsun
  • Gilaburu suyu.

• quote:

Birşey sorucam biraz abes kaçacak ama sormam lazım. İdrarı yaparken tazzikli yapmak bir işe yararmı acaba ?

Allah kurtarsın kardeşim nedense böyle bi yeri ağrıyan adama şefkat gösteresim geliyor bir bu böbrek işi birde diş ağrısı
  • quote:

bu ne bea adamın böbreklerinde taş ocağı var galiba

• quote:

Kanka Böbrek Avi Bu oluyor Galiba
    Sonuna kadar izLedim Adam Taşla Beslenmis ya :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MinotauR

quote:

Bekliyorum hocam.

Gilaburu suyu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

beylerrr inşaat yapılır buradan çıkan taşla

• Yaw o video konulurmu valla içten içten ağrı başladı sanki İzlemedim izlemicem fotoğrafı yetti Bu Gilaburu dedikleri şeyi Konya bosna hersekde nerde bulabilirim acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.