Şimdi Ara

pet shop açmak istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Petshop açmak istiyorum. kosgebden destek alarak açmayı düşünüyorum 50bin tl yetermi . tedarik konusu nasıl oluyor petshop malzemesi satan toptan sitelerdenmi alınıyor. ne kadar kazandırır aylık . mantıklı bir işmi sizce. hayvan olarak kuş ve balık düşünüyorum.

Not: Hayvanları sevdiğim için bilinçli şekilde yapmak insanlarıda bilgilendirmek için petshop düşünüyorum.

• mahalle arasina acarsan pet shop u, kazandirmaz.

ama sen elit biryerde elit gorunumde acarsan garanti cok kazandirir. avm de petshoplar baya kazaniyor.

50 bin tl ile pet shop kurulmaz bence, kursan bile buyumez dukkan. sana tavsiyem pet shop u cikar aklindan, baska birseye yonel.

• 30 40bin nufuslu biryerde açıcağım aşırı masraf çıkmaz diye düşündüm

• Birincisi 50 bine tabelayı dikemezsin. Zamanında ben de düşündüm bizim hemen burada petshopçu bir abi var konuştum, yani iyi kazandıracak bir şey için 100-120 bin arası gerekli dedi.

Zaten bu işten mamaydı tasmaydı incik boncuk satarak kazanamazsın dedi. Hayvan yetiştirmen ve satışı yapman gerekli dedi.

Zaten izinlerdi onlar bunlar iç dekorasyon neredeyse senin bütçene yaklaşıyor daha bir o kadar da mal var.

Ha benim şu an 150 binim var riske girmedim, zaten hayvan satış işi de bana göre değil. Şu şekilde değil döt kadar cam Fanusun içinde duruyor kedi, köpekler, hayvanlar, yazık günah yani. Büyük bir alan olsa etse, hayvanlar rahat şekilde durabilecek bir alan olsa yaparım, tabi öyle bir yer için de iki katı bütçe lazım.

Bir de hayvan sever şehirler olmalı. Bizim bu muhit hayvanseverin en önde gideni. Yolda git kediler asla kaçmaz hepsi gelir herkes besler çünkü.

• unraveling kullanıcısına yanıt

burda bu işi yapan bi dükkan var . Dükkanı 1 oda büyüklüğünde aşırı bir malzemesi yok yani içindekiler 50bin etmez bile bence. araştırıyorum bakalım ne kadara malolur diye. birde kedi ve köpek dediğiniz gibi küçük bir alanda besleyip satısını yapmak istemiyorum sadece kuş ve balık olabilir. kedi köpeğide üreten varsa sipariş üzerine getirip hemen teslim olarak yaparım

• Çiğ köfteci aç, su al sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100bin TL ye harika bı petsop açabilirsin
    50bin TL az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 senedir kedi bakıyorum. İzmir ve İstanbul'un elit yerlerinde yaşadım, yaşıyorum. 1 defa pet shop'a gitmedim. Çoğu ürün veterinerde var olmayanı da amazon'dan alıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.