130 Silk lik Petlerden Almaya Karar Verdim.İlk Başta Kurt İstiyordum.Beyaz Tavşanım Var Şuan.Gelinlikte Alıcam Yakında..Pet Olarak Hangisini Alıyım Sizce Rarar Veremedim.Kurt Ayı Penguen Kuş ?
Wedding Dreess= beyaz , Tavsan = Beyaz Penguen veya beyaz kurt yakışır .
ßenim gorusum Kurt = ch glavie ve bladerlara- Wariorlara Kus = Ch bowlara Penguen = Wizardlara Ayı= Xbowlara..
Benm Perim var . Xbowum. Wedding dress + Ayı alıcam.
Bu arada chn Bow um Tavşanı gelinlikle güzel olcagı ıcın aldım Aslında ayıyla kuş almak istemiyorum..penguen ile kurt arasında kaldım
O zmn penguen tavsiye ederim kurt fazla guzel durmuyor çunku.Penguen hem çok hoş saldırısı olsun koşması olsun. Hemde guzel duru
Şimdide acaba ilk wedding dress mi alsam diyorum..wedding dress in özellikleri nelerdir ?
Kesinlikle ayı derim kalabalık ortamlarda seni seçmelerini gerçekten zorlaştırıyor. Diğerilerinin yaptığını yapıyor en azından bir avantajı var.
beyaz kurt un hastasıyım hep alcam alcam diyorum bi bahara kalıyor :D
Haklısın sende..bu gune kadar baya para harcadım git gide içime oturmaya başladı pet ten wazgectım sımdılık.. Yarın bot alıcam Sonrada Gelinlik alıcam..Herkese teşekkür ederim..
Kuş bowcuya çok yakışıyor kuş istemiyorsan beyaz kurt yada ayı.
bencede ayı büyünce çok büyük oluor charın yanında çok güzel duruor
Penguen al çok tatlı duruyor bide beyaz tavşanın yanında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme