arkadaşlar kredi kartımdanda denedim bankamatik kartındanda hata veriyor alamıyorum en son onaylanıyor die bekletio sora hata veriyo limitimde var alabilenler yada yöntemini bilenler yardımcı olsun lütfen
işbankası kredi kartı belki lazım olur die onuda söyleyim
dostum hangi kart ?
işbanası kredi kartları visa verified kayıtları yapılmış ise sorunsuzca silk alabiliyorlar. ama öncelikle işbankasının sitesine gidip oradan visa verified (3d logo doğrulama diye de geçebilir) işlemini yaptırarak bir adet internet alışveriş şifresi ve bir güvenlik sorusu oluşturman gerekiyor.
Bu işlemi yapmadığın takdirde işlemlerin gerçekleşmeyecektir. Bankanın sitesinde ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin
Paypal hesabı alırsan daha iyi olur kredi kartınıda paypal üzerinden kullan sanal kart oluşturabiliyorsan eğer sanal kartın ile paypala üye ol hem limitini kendin ayarlamış olursun herhangi bir sakata gelme durumu (paypal hesap hack vs)olmaması için sanal kart + paypal yöntemini kullanmanızı tavsiye ediyorum.
haklsın kardes aynen ole yaptım bende.dedigi gibi paypaldan rahat bı sekılde aalabılırsındıkkat paypal dıorum credy cart demıyorum sılkonlıne net te ıkısecenek var ıtem mal da ordan paypalı sec gersı kolay
quote:
Orjinalden alıntı: BloodBat
Paypal hesabı alırsan daha iyi olur kredi kartınıda paypal üzerinden kullan sanal kart oluşturabiliyorsan eğer sanal kartın ile paypala üye ol hem limitini kendin ayarlamış olursun herhangi bir sakata gelme durumu (paypal hesap hack vs)olmaması için sanal kart + paypal yöntemini kullanmanızı tavsiye ediyorum.
ya ben verifed i yaptım işbankasından ama gene alamadım. hata veriyo anlamadım gitti.
paypal hesaptan biraz daha bahsedebilirmisiniz onu nasıl alabilirim
paypal ın sitesine git sing up a bas ordan üyelik al ve kredi kartını tanıt paypala
Alternatif bir yöntem de benden. En az risk taşıyan yöntem ayrıca. Yazı "Dli" kankamdan alıntıdır.
kredi kartın yoksa önce garanti bankasına gidiyorsun vadesiz bir hesap açtırıyorsun,
gelen parakart ile garantinin web sitesine girip internet şubesi şifreni ve parolanı alıyorsun, (telefonda edebilirsin 4440333 olması lazım)
internet şubesine login olunca Kartlar bölümünden sanal kart oluşturucaksın (sanal kart numaranı kimseye verme)
sonra oyunda alt sağda Item Mall butonu var ona tıklıyorsun yeni bir pencere açılıyor Buy silk diyorsun internet explorer veya mozilla her ne kullanıyorsan bir pencere açıyor açılan pencerede Paypalı seçip devam diyorsun,
yeni gelen sayfada Charge Using Paypal a tıklayıp devam ediyorsun, sonra login ekranı geliyor oyun id ve şifreni girip ilerle açılan sayfada açılan sayfada kaç silk almak istediğini sorucak maymun/sincap ilk alışta 100 silke geliyor onu seçip alttaki kullanıcı sözleşmesini kabul edip Make Payment butonunu tıklıyorsun,
yeni bir sayfa gelicek alıcağın silk email adresin bulunduğun ülke yazar doğruluğunu kontrol ettikten sonra tekrar Make Paymente tıklıyorsun,
paypal sitesi açıldı "If you do not currently have a PayPal account" diye bir yazı görüceksin paypal accountun olmadığından onu seçiyorsun,
açılan sayfada garantinin sana verdiği sanal kartın numarası son kullanma tarihi adresin gibi bilgileri girdikten sonra devam ediyorsun,
burda önemli nokta paypala bilgilerini doğru ver email adresi çok önemli,
daha sonra adımları takip ederek devam et Sağ altta Pay butonu görüceksin pay diyerek silki al, eğer paypal login olmazsa "PayPal Login" yazan yere mail adresini ve şifreni yazarak login ol ve pay butonuna tıkla, (garanti sanal kart kullanıyorsan hesabından sanal karta para aktarmayı unutma)
oyuna geri dön sağ alt köşede "You Bought xxx silk" yazısı görüceksin (kaç silk aldıysan o yazıcak) item mall bölümüne gir Sağ tarafta Pet kısmından maymun veya sincap istediğini seç ve buy de bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
arkadaşlar kredi kartımdanda denedim bankamatik kartındanda hata veriyor alamıyorum en son onaylanıyor die bekletio sora hata veriyo limitimde var alabilenler yada yöntemini bilenler yardımcı olsun lütfen
işbankası kredi kartı belki lazım olur die onuda söyleyim
kardeş paypaldan dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme