Şimdi Ara

1.80'den Kısa Erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
15.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim boyum da 1.78 ve evet bir erkekte 1.80 aşağısı çok kısa gözüküyor. Hele 1.75 aşağısını Allah kurtarsın. 1.85 heybetli bir erkeğin yanında çocuk gibi kalır.

Jason Statham gibi örnekler verecekler için. Bizler de zaten dünyaca ünlü Hollywood starlarıyız bankada milyonlarımız var di mi?

Üstelik Jason 1.78 değil 1.74 boyundadır. Kendisi de kompleks yaptığından herhalde 4 cm fazla söylüyor :)
    www.celebheights.com
    Jason Statham Height - How tall
    https://www.celebheights.com/s/Jason-Statham-365.html
    Burada ünlülerin gerçek boyları var.

Bir de düşünün bakalım hangisi göze daha hoş gözüküyor? 1.74lük Jason Statham ve 1.93lük Erkek gibi erkek Jason Momoa'ya bakalım :)

1.80'den Kısa Erkekler

1.80'den Kısa Erkekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Eylül 2020; 22:58:29 >

• 19 yaşındayım 1.70'im.Ne yapalım yani bileğimizi mi keselim? Uzaman durduysa durdu.Kompleks yaparak kendi kendini bitirirsin.Yapacak birşey yok.Dil öğrenin,alanınızda başarılı olun ne bileyim gidin vücut geliştirin,fazla takmaya gerek yok.Kaderimiz buymuş.Misal ben kaderime üzülüp evde göbek büyütmek yerine bodybuilding yapıyorum,kendimi daha iyi hissediyorum.He diyeceksiniz ki vücut yapsan hoş durmaz.Arnold gibi şişmezsen hoş durur kardeşim.Hatta emin olun 1.85'lik adamdan daha hızlı ve daha verimli gelişiyorsun kısa sürede
    walla benim boy 1.68. paşalar gibi 15 ay askerliğimide yaptım 2 metrelik erkeklerinde sırtını yere getirdim. 20 yaş altı ergenlerede artık bsy beğendiremez olduk.erkeklik boyla kalıpla falan ölçülmez.bunuda en iyi o saçma yorumları yazan karakterler !! bilir.erkek dediğin adam illa boylu poslu adam değildir.ailesine laf ettirmeyen sevdiklerini koruyan hakkını savunan adamdır.klavye başında topluma yararı olmadan satirik saftirik konular açan adam 3metrede olsa erkeğe benzemiyor kusura bakmasın
    Yapay Zekanın Yanıtı

1,80'den Kısa Erkekler: Kısa Boylu Erkek Ünlüler

Kısa boylu erkekler, toplumda genellikle fiziksel yetersizlikler ve dezavantajlarla ilişkilendirilir. Ancak, 1,80'den kısa birçok erkek başarılı ve ünlü olmuştur.

Kısa boylu ünlülerin erkekler arasında en belirgin örneklerinden bazıları şunlardır:

• Tom Cruise: 1,70 m boyundaki Amerikalı aktör, "Görevimiz Tehlike" ve "Top Gun" gibi gişe rekorları kıran filmlerde rol almıştır.
    • Daniel Radcliffe: "Harry Potter" serisindeki rolüyle tanınan İngiliz aktör, 1,65 m boyundadır.
    • Dustin Hoffman: İki Akademi Ödülü sahibi Amerikalı aktör, 1,66 m boyundadır ve "Kramer Kramer'e Karşı" ve "Rain Man" gibi klasik filmlerde rol almıştır.
    • Martin Freeman: "Sherlock" ve "Hobbit" gibi popüler dizilerde yer alan İngiliz aktör, 1,69 m boyundadır.
    • Jack Black: Amerikalı aktör ve komedyen, 1,68 m boyundadır ve "School of Rock" ve "Kung Fu Panda" gibi filmlerde rol almıştır.

Bu kısa boylu erkek ünlüler, boyunun başarı ve popülerliğin önünde bir engel olmadığını kanıtlamıştır. Toplumun fiziksel görünüm hakkındaki önyargılarını aşmışlar ve eğlence endüstrisinde saygı duyulan figürler haline gelmişlerdir.

Özetle, kısa boylu erkekler de diğerleri kadar başarılı ve ünlü olabilirler. Boy, kişinin değerini veya yeteneklerini tanımlamaz. Kısa boylu erkek ünlüler, toplumun fiziksel uygunluğa ilişkin standartlarına meydan okuması ve herkesin kendi potansiyeline ulaşabileceğini göstermesiyle ilham vermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 184 boyum var vg yapıyorum fiziğimde iyi tipte ortanın üstü ama hiç bir artısını görmedin.
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi yazdın knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

184 boyum var vg yapıyorum fiziğimde iyi tipte ortanın üstü ama hiç bir artısını görmedin.

Paran yoktur. Para olmayınca nötrlüyor herşeyi
  • 179 da mı kurtarmaz?
  • Saçmalık.
  • Tom Cruise ve Jason Statham'ın selamı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.66 boy kısa mı :((
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devede de boy var ama eşeğin arkasından gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Tom Cruise ve Jason Statham'ın selamı var.

Tom Cruise dediğin adam milyarder ve yakışıklı olmasına rağmen sürekli 5-6 cm topuklu ayakkabı giyiyor o adam bile kompleks yapıyor normal birini düşün bir de :)
  • Doğru 1.80 altı erkekler minyon kalıyor ama 20 yaşından sonra kimse sizin boyunuza bakmıyor buna emin olun 1.70 üstü erkek erkektir.
  • Evet bizler de zaten dünyaca ünlü Hollywood starlarız bankada milyonlarımız var Abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya bunlarla mı karşılaştırıyorsunuz kendinizi?

Not: Jason Statham 1.78 değil 174 boyundadır bu arada. Kendisi bile boy konusunda kompleks yaptığı için 4 cm fazla söylüyor :)

https://www.celebheights.com/s/Jason-Statham-365.html Buradan ünlülerin gerçek boylarını görebilirsiniz.
  • Hocam gay misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

Hocam gay misiniz?

Değilim boy kompleksim var.
  • 2.01 Martyn Ford ve Rich Piana (1.80)

1.80'den Kısa Erkekler

Martyn Ford ve Olivier Richters (2.18)

1.80'den Kısa Erkekler

Olivier Richters ve Rob Zwaan (Hollandanın en uzunu 2.24)

1.80'den Kısa Erkekler

Boy overrated.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C67CB8A5 -- 25 Ocak 2018; 23:31:16 >

• 1.80 üstü olunca noluyor 1.80'im bir faydasını görmedim eksisinise görmedim boş konu
  • Beyler bu adam bloklu ne sacmaliyo gene
  • Bunlar dünyaca ünlü insanlar. 70 yaşında milyarderin de yanında 20lik çıtırlar var ona bakarsan. Sıradan insanlar olarak böyle kişileri karşı teori olarak sunmak saçma.
  • 20 yastan falan sonra geciyor takma.

He uzun boy (duzgun fizik ve guzel yuz de yaninda olmak kosulu ile) sosyal hayatta etkilidir. Ama kompleks yapacak kadar degil.

Erkeklerin cogu kadinlar icin uzun boy ister. Kadin elde ettikce boyuna dis gorunusune pek takilmamayi ogreniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaqenn

Ciddi mi yazdın knk

Evet hocam ciddiyim . Karı kız olayları oluyor baya ama herşey karı kız değil hayatta

• Burda 1.93 boy 93 kilo idim

1.80'den Kısa Erkekler

Yandaki dostumun omuz hizzasını bilerek bıraktım(boyu ortalamadan uzun)

Sevgilim ve sosyal çevrem var
    Bence boyla alakalı değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 25 Ocak 2018; 23:56:2 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.