Şimdi Ara

1.80'den Kısa Erkekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
15.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhotSht

184 boyum var vg yapıyorum fiziğimde iyi tipte ortanın üstü ama hiç bir artısını görmedin.

Muhtemelen vücut Max ortalama

Tip de dandiktir, herkes kendini ortalama üstü sanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bocha Boston kullanıcısına yanıt
    altın kaplama mı ,elmas mı,ablaya kel göbekli kıllı Pierre woodmani yollayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbet, 180 üstü olupta saf olan vücudu kötü, obez olan bir sürü adam var elindeki malzemeyi değerlendiremedikten sonra ne önemi var boyun

• 1.75'im gurur duyuyorum boyumla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocha Boston

Bizim için boy bir etkendir tamam; ama şu konuyu açan kişinin zihniyetine sahip olan biri isterse 1.98 olsun, isterse ağzıyla kuş tutsun yine de bakmayız onlara!

Tabii bunun bir de kız versiyonu var. İşte onlar da birbirlerini buluyor

Pardon siz kimsiniz kaç kişisiniz kime bakmıyorsunuz?

Siz hayırdır lan.

• Hobbitlerin zoruna gitmis galiba laf atma cabasindalar hep. Boyunuz kisaysa gidin kendinizi balkondan asagi atin demiyorum sadece kotu gorun uyor diyorum.

• Mike tyson der susarim

Boyu değil işlevi

Hadi kal sağlıcakla

• gene insanların kalıtsal özellikleri ile dalga geçen embesil birinin dışkıladığı konu ile karşı karşıyayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Mike tyson der susarim

Boyu değil işlevi

Hadi kal sağlıcakla

• walla benim boy 1.68. paşalar gibi 15 ay askerliğimide yaptım 2 metrelik erkeklerinde sırtını yere getirdim. 20 yaş altı ergenlerede artık bsy beğendiremez olduk.erkeklik boyla kalıpla falan ölçülmez.bunuda en iyi o saçma yorumları yazan karakterler !! bilir.erkek dediğin adam illa boylu poslu adam değildir.ailesine laf ettirmeyen sevdiklerini koruyan hakkını savunan adamdır.klavye başında topluma yararı olmadan satirik saftirik konular açan adam 3metrede olsa erkeğe benzemiyor kusura bakmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

184 boyum var vg yapıyorum fiziğimde iyi tipte ortanın üstü ama hiç bir artısını görmedin.

Muhtemelen vücut Max ortalama

Tip de dandiktir, herkes kendini ortalama üstü sanıyor

Hocam ortalamanın altında olsaydı kızlar tarafından bu kadar rağbet görmezdim. Ama dediğim gibi karı kız harici öyle ahım şahım bir etkisi olmadı hayatıma

• sen öyle düşünüyorsun ama kızlar o bakış açısından görmüyo dünyayı bu yuzden şanslıyım her zaman çok yakışıklı olduğumu söylüyorlar
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Dünyaca ünlü milyoner bir boksör ile sen birsin yani
  • Boyum 188 ayakkabıyla 190-191 falan kilom 83-85 arası tipim beyaz ten renkli göz uzun saç (dalgalı) bir +'sını görmedim.Çünkü sosyal , instagram kullanan biri değilim param da yok ağzım da laf yapmaz gidip karı kız aramam. Karı / Kız işlerine de " off şunu bir yatağa atsam , şöyle yapsam böyle yapsam" diye bakmıyorum.

Eğer paran varsa ve boyun 150 tipin de ork gibi değilse sorun yok.

Edit: Hatta -'leri bile var. Geçen BİM'de o tavana asılı fiyat şeyleri var ya ona geçirdim kafayı yani büyütmeyin şu meseleyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 26 Ocak 2018; 11:25:35 >
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    = 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

• Donanın haber de herkes 1.90 boyunda sarışın mavi gözlü {bu şarışın renkli gözlüğü genelde türkler dışında üstünlük sanan yok, Atatürk zamanında türklerin kökenini araştırın demiş ,bizim bilim insanlar ,efendim türkler şarışın mavi gözlüdür demiş ,Atatürk sinirlenmiş ,biraz daha uğraşın beyaz çıksın. Ben kız olsam esmer kara kaşlı bir İtalyan varken ne edeyim boz mide bulandırı albinoları}

not :şarışın mavi gözlü 1.83 lük çerkez erkeğiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-768E043D4 -- 26 Ocak 2018; 12:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Tom Cruise ve Jason Statham'ın selamı var.

Tom Cruise dediğin adam milyarder ve yakışıklı olmasına rağmen sürekli 5-6 cm topuklu ayakkabı giyiyor o adam bile kompleks yapıyor normal birini düşün bir de :)

Net Worth:
    $550 Million
    milyarder değil.
  • Ben de 170 im.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy olayi tammen size bagli yani sizin kafanizda ki bisey yoksa su akdar bu akdar boy alti ustu bos konu

bir zamanlar turkiyede sisman kiz makbuldu , arzu edilirdi ama simdi millet obez deyip ayipliyor yani demem o ki bunlar bos isler

boy olayi sizin tamamen kafanizda ki bir konu ve toplumun -ozellikle cahil toplumlarin- tartistigi bisey
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    valla "1.93lük Erkek gibi erkek Jason Momoa'ya bakalım :)" yazısını okuyunca ben de bi acaba mı lan dedim yani. bunu okuyunca uzun boylu erkeklere zaafınız varmış gibi algılanıyor düzeltin bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.