Şimdi Ara

Sene başı 65-20 yapıp şu an 95-60 görenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktaki aynen benim durumum 12.sınıfım sene başı tyt 65 ayt 20-30 yaparken şu an 95-60 civarlarına çıktım. Bu konuyu da şunun için açıyorum böyle çıkan arkadaşlar varsa netleri istikrarlı mı? Bir sınav 75e düşüp diğer sınav 90a çıkıyorum. Evde 100ü görüp okulda 80den aşağılara iniyorum. Bazen tam tersi oluyor yani biri birini tutmuyor. Bu iniş çıkışlar hepinizde var mı forumda gördüğüm kadarıyla herkes stabil 110 yapıyor herhalde :D Kendi gelişim sürecinizi paylaşırsanız sevinirim.

(mfyim)

• Tyt de oynaması normal, önemli olan ayt de bu kadar çok sık değişmemesi. Değişiyorsa sorun var demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi artırmışsın tebrik ederim ben 12 iken 70 tyt ile başlayıp 70-90 aralığında gezdim hep sınav 80 geldi
    ayt 50-55 ile başlayıp 65 gördüm max sınav 55 geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Tyt de oynaması normal, önemli olan ayt de bu kadar çok sık değişmemesi. Değişiyorsa sorun var demektir.
    Ayt de bir tek fizik çok sık değişiyor diğerleri sabitlendi gibi bir şey. Fizikte bayağı konu eksiğim olduğu için habire in çık yaşıyorum onu da mayısa kadar aşacağımı düşünüyorum. Tyt de ama baya oynuyo ya hiç böyle belirli seviyelerde gezdiği yok aldırmayıp ayt yükleniyorum ama başka benim gibi olan varsa öğrenmek istemek için yazdım da yok galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkhangelsk

iyi artırmışsın tebrik ederim ben 12 iken 70 tyt ile başlayıp 70-90 aralığında gezdim hep sınav 80 geldi
    ayt 50-55 ile başlayıp 65 gördüm max sınav 55 geldi :(
    Çok çalışıyorum bayağı yoruldum ama durmak yok. Sen de umarım daha iyisini yaparsın.
  • Benzer şekilde ben de 60 tyt 25-30 ayt yapıyordum sene başında. Şuanda tyt 95-100, ayt 50-60, 30-35'i matematik.

• Ben 80-85 ile başladım 100 ü göremedim tyt çalışmadım mat dışında zaten 72-99 gidip geliyo ayt ise 50 falandı galiba şu an ortalama 55-58 arası ayt den son konularım kaldı modern fizik vs hep boş kalıyor sınavda inşallah onlar da bitince yükselir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar çıktınız hocam?☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TYT çok normal bu kadar değişmesi fakat deneme sınavlarında tyt 95 ayt 60 yapan birisi ösym'nin sınavında tyt 80 ayt 45-50 yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: murphyslaw

Ben 80-85 ile başladım 100 ü göremedim tyt çalışmadım mat dışında zaten 72-99 gidip geliyo ayt ise 50 falandı galiba şu an ortalama 55-58 arası ayt den son konularım kaldı modern fizik vs hep boş kalıyor sınavda inşallah onlar da bitince yükselir
    Umarım dostum hepimiz en iyisini yapalım sınavda. Zaten en çok soru çıkan konuları bitirmemişsin ayt de daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuHRicH

TYT çok normal bu kadar değişmesi fakat deneme sınavlarında tyt 95 ayt 60 yapan birisi ösym'nin sınavında tyt 80 ayt 45-50 yapıyor
    Bunu söyleme amacın ne bilmiyorum ama o dediğinin olma sebebi kendine güvenmeyip sınavdaki soruların normal sorularından ziyade uzaydan gelmiş zor sorular sanılıp el ayak titremesi sonucu ortaya çıkan bir durum. Şu an 95 60 yapan bir insan 3 ay sonra da bu netleri yapıyorsa otursun kendisini sorgulasın zaten.
  • İnşallah hocam bu son şansım

• NuHRicH N kullanıcısına yanıt
    çözdüğün kaynağa bağlı apotemi ayt de 65 yapıp sınavda 50 yapmazsın mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C7D81D2C

Ayt de bir tek fizik çok sık değişiyor diğerleri sabitlendi gibi bir şey. Fizikte bayağı konu eksiğim olduğu için habire in çık yaşıyorum onu da mayısa kadar aşacağımı düşünüyorum. Tyt de ama baya oynuyo ya hiç böyle belirli seviyelerde gezdiği yok aldırmayıp ayt yükleniyorum ama başka benim gibi olan varsa öğrenmek istemek için yazdım da yok galiba :D

Alıntıları Göster
    Tyt de konu eksiğin veya unuttuğun konu yoksa ayt ye yüklenmekle güzel iş yapıyorsun. Tyt de de deneme çözmekten başka bir şey yapmamalısın bence ve sınavda anlık performansına bağlı olacağı için tyt netin çok aldırmamalısın.Ayt de fiziği bitirip deneme çözerek bu süreci bitir bence. Sonra sınavda artık olduğu kadar diyip gireceksin ve başaracaksın.

Not:Bu dediklerimin hiçbirini yapamıyorum ve net lerim orta seviyede ama neler yapılması gerektiğini biliyorum.

• Arkhangelsk A kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar dostum kaç bine girdin acaba öğrenebilir miyim ?

• 35
  • berfda kullanıcısına yanıt
    Hocam 9-10 iyi değildi bende. Pek ders dinlemiyordum. Yazılıdan yazılıya şöyle bir bakıyordum konulara onun dışında En arkada kendi halimde takılıyordum genelde. o yüzden konu eksiğim fazlaydı. 60'larda net yaparken bile 30-35'i matematik, 15-20 net türkçe, 5-10 net fen ve sosyaldi. Hatta yazın geçen seneki tytyi çözdüğümde matı fullemiş, türkçeyi 32 falan yapmış, sosyalden 12 küsür, fenden 9 küsür yapmıştım. Buradan tyt sınavında denemeden daha kötü yapacaksınız diyen arkadaşa da sesleneyim. Geçen seneki tyt kekti resmen, hatta şu ana kadar çözdüğüm 33 deneme arasından en kolayı geçen seneki tytydi.

Netlerin artmasına gelecek olursam, Eylül ayında çalışmaya başladım ama her zaman çalışırsam netlerin artacağını biliyordum. Aratmayacak, yapamayacağım diye düşünmedim hiç. Yaklaşık 2 ay sonra 80den düşmemeye başladım.

Ayt'nin artması ise, ben ayt matematiği seviyordum. Hatta canım sıkkınken falan müzik açıp zor matematik sorularıyla uğraşıyordum galiba hem bu arttırdı hem de 12 olduğum için lti bilmiyordum, onları öğrenince de arttı. Şu anda matematikten ayt mattan 1-2 tane ya kaçıyor ya kaçmıyor. Geri kalan hepsi geometri boşu. Geometrim berbat cidden. Geometri netlerim artmadığı için henüz o konuda birşey yazamıyorum.

Ayt fen kısmında henüz pek artış yok. Yeni başladım ayt fene. Sadece fizik hakkında şunu söylebilirim. Fizik derslerini pek dinlemesem de 9. Sınıftan beri daha önceki öğrendiğim formüllerden yeni konunun formülünü çıkarmayı severdim. O yüzden unutma derdim yok fizikte. Aklıma gelmiyorsa formülü çıkarıyorum, ona göre yorum yapıyorum-işlem yapıyorum.

Hala iyi değilim, büyük iş başarmış gibi uzun uzun anlatmışım ama sıradan orta halli öğrenciyim işte.

• Bende 12yken 70 tyt başladım 90 geldi sınavda. Ayt hiç tam deneme çözmemiştim 40 geldi zaten sınavda. Bu sene tyt 105 ayt 70 civarı geziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbot99.

Bende 12yken 70 tyt başladım 90 geldi sınavda. Ayt hiç tam deneme çözmemiştim 40 geldi zaten sınavda. Bu sene tyt 105 ayt 70 civarı geziyor.
    Ayt denemesi çözmemeniz baya kötü olmuş geçen sene ben şimdiden başladım denemelere. Umarım bu sene hedefinize ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTürkMan

Hocam 9-10 iyi değildi bende. Pek ders dinlemiyordum. Yazılıdan yazılıya şöyle bir bakıyordum konulara onun dışında En arkada kendi halimde takılıyordum genelde. o yüzden konu eksiğim fazlaydı. 60'larda net yaparken bile 30-35'i matematik, 15-20 net türkçe, 5-10 net fen ve sosyaldi. Hatta yazın geçen seneki tytyi çözdüğümde matı fullemiş, türkçeyi 32 falan yapmış, sosyalden 12 küsür, fenden 9 küsür yapmıştım. Buradan tyt sınavında denemeden daha kötü yapacaksınız diyen arkadaşa da sesleneyim. Geçen seneki tyt kekti resmen, hatta şu ana kadar çözdüğüm 33 deneme arasından en kolayı geçen seneki tytydi.

Netlerin artmasına gelecek olursam, Eylül ayında çalışmaya başladım ama her zaman çalışırsam netlerin artacağını biliyordum. Aratmayacak, yapamayacağım diye düşünmedim hiç. Yaklaşık 2 ay sonra 80den düşmemeye başladım.

Ayt'nin artması ise, ben ayt matematiği seviyordum. Hatta canım sıkkınken falan müzik açıp zor matematik sorularıyla uğraşıyordum galiba hem bu arttırdı hem de 12 olduğum için lti bilmiyordum, onları öğrenince de arttı. Şu anda matematikten ayt mattan 1-2 tane ya kaçıyor ya kaçmıyor. Geri kalan hepsi geometri boşu. Geometrim berbat cidden. Geometri netlerim artmadığı için henüz o konuda birşey yazamıyorum.

Ayt fen kısmında henüz pek artış yok. Yeni başladım ayt fene. Sadece fizik hakkında şunu söylebilirim. Fizik derslerini pek dinlemesem de 9. Sınıftan beri daha önceki öğrendiğim formüllerden yeni konunun formülünü çıkarmayı severdim. O yüzden unutma derdim yok fizikte. Aklıma gelmiyorsa formülü çıkarıyorum, ona göre yorum yapıyorum-işlem yapıyorum.

Hala iyi değilim, büyük iş başarmış gibi uzun uzun anlatmışım ama sıradan orta halli öğrenciyim işte.
    :D Senle birebir aynı öğrencilik günleri yaşamışız şu anki durumlarımız da aynı. Ben de çalıştıkça artacağını biliyorum sene başı sadece matematik yapabiliyordum (bi de sosyale ilgim vardı) fen falan çöptü resmen difüzyon, osmoz, bağlar vesaire hep bu sene öğrendim hani biliyodum ama bilmiyodum gibi bir şey sınavdan sınava baktığım için temel vardı ama hepsi öğren geç unutulan şeylerdi. Kazanılan bilgiler geri gelmeye başlayınca netler de otomatik artıyor zaten. Benim de sıkıntım geometrideydi 1-2 net yapıyodum hoca tahtaya şekil çizince yatıyodum falan şimdi en az 8 yapıyorum daha da eksiğim var analitikte klasik bilgilerimle yapıyorum özel bir oturup soru çözmem olmadı daha. Kenan kara sayesinde yaptığımı düşünüyorum ve bayağı soru çözdüm pratiklik kazanmak için bence bir yeni nesil (acil ya da endemik) bir tane de klasik kolay kitapla geometriyi halledersin. Kolay kitap çözmek hem sana özgüven sağlıyor ve en önemlisi bence geo soruları zor değil sadece bir sürü kolay bilgiyi tek soruda topluyorlar o zor geliyor bunu da çok soru çözerek aşabiliriz. Yani uzun lafın kısası aynıyız :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.