Şimdi Ara

Son 1 ay tyt yi 70 80 aralığına çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 3 aydır artmayan tyt netlerimden bıktım okul dersleri ve yazılılar yüzünden tyt çalışmaları durağan ilerliyor bu ay tyt türkçe ve matta ciddi ilerleme kaydetmem gerekiyor ilerlememe faydası olması ve bakanlara fikir olması açısından bu konuyu açtım günlük yaptıklarımı yazıcam buraya yorum eleştiri yapabilirsiniz belki bir şeylerin farkına varmam sağlar

•Hedefler
    2 hafta boyunca toplam 8 tyt mat denemesi yapılacak
    8 tane türkçe denemesi bitecek
    4 tane tyt genel deneme yapılacak
    türkçe biyoloji kimya konu eksikleri giderilecek

Umarım faydası olur

• türkçe netleriniz kötü geliyor sanırım anladığım kadarıyla dil bilgisi için karekök türkçe mps'yi öneririm. keşke sponsorluk verseler sürekli herkese öneriyorum diye içinde kendi testleri de var ama ben onları pek çözmedim. konu anlatımı için kullandım kitabı sadece. konuları öğrenince direkt denemelere atlamayı deneyin. yapamıyorsanız önce bir kitap bitirin sonra denemelere atlayın. he yok, dil bilgisi konularınız tam ise sizi denemeleriniz ile baş başa bırakayım hocam
  • yks2022girecekjojuk Y kullanıcısına yanıt
    55 60 civari
  • Yatırımını sosyal ve fene yap eğer 15 altılarsa matematiğin yiyeceği sürede onlara baksan daha hızlı net kazandırır, matematik denemelerini de çok özenli analiz etmelisin Türkçe adına bir şey diyemem benim kötü çünkü
  • türkçe netleriniz kötü geliyor sanırım anladığım kadarıyla dil bilgisi için karekök türkçe mps'yi öneririm. keşke sponsorluk verseler sürekli herkese öneriyorum diye içinde kendi testleri de var ama ben onları pek çözmedim. konu anlatımı için kullandım kitabı sadece. konuları öğrenince direkt denemelere atlamayı deneyin. yapamıyorsanız önce bir kitap bitirin sonra denemelere atlayın. he yok, dil bilgisi konularınız tam ise sizi denemeleriniz ile baş başa bırakayım hocam
  • hocam amacım genel netten çok çalıştığım derslerdeki seviyem o yüzden fen sosyali sona bırakıyorum
    teşekkürler
  • sriiouss kullanıcısına yanıt
    evet hocam türkçe sıkıntılı paragrafa ağırlık vermem gerekiyor denemelere de başladım
  • Türkçe emin ol zamanla düzelir de mat kocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt
    hocam zamanla oturur diyorlar mata öyle değil mi
  • bilgi eksikliği yüzünden soru kaçmasın yeter, gerisi bol pratiğe bakıyor, zamanla oturur

• Haftada kursla birlikte 7 gün okula gidiyorum ve bugün saat 7-17 arasını okulda ve yolda geçirdim haliyle çalışmaya çok vakit kalmıyor
    Günlük yapılanlar:
    Bugün sadece 5 saat kalıtım çalıştım 60 soru çözdüm konunun %75 i bitti nerdeyse

Verimlilik açısından fena değildi ama 1 ders yetersiz geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 5 Aralık 2021; 1:4:16 >
  • 6\12\22
    haftaiçi saat 7-16 arası okulda oluyorum yani çok zaman kaybediyorum elimden geldiğince okuldaki vakti değerlendirimeye çalışıyorum

Günlük yapılanlar:
    pkob çözüldü
    kalıtım çalışıldı+soru çözüldü
    Tyt denemesindeki mat soruları analiz edildi(çözüldü)
    Toplam 6 saat çalışabildim soru sayım az geldi 70 75 arası çözdüm verimlilik açısından fena olmayan bir gündü
  • 8/12/21
    Yapılanlar:
    pkob son sorular çözüldü (bu aralar verimim düştü soruları anlayamıyorum okulda çözüp yanlışlarıma evde bakıyorum)
    Dil bilgisi çalışıldı
    toplam 4.30 saat çalıştım
    bu aralar nedense soruları anlayamıyorum kafam basit sorulara bile basmıyor az soru çözüyorum ve yavaşladım yine stres dönemi geliyor sanırım :///
  • TYT Matematik diş fırçalamak gibidir. Bir ay boyunca günde 7 kez fırçalamak yerine bir yıl boyunca günde 2 kez fırçalamak daha mantıklıdır.
  • OzanRex O kullanıcısına yanıt
    keşke tek ders tyt matematik olsa :/
  • Deneme yapıldı bugün Kafa dengi kurumasal
    Türkçe: 35.25
    Mat: 14.25
    Fen: 6
    Sosyal: 4.25
    55 dakika türkçe 1 saat matematik 15 dakika da fen+sosyal çözdüm her zaman fen sosyal sona bırakıp ne gelirse mantığıyla çözüyorum matematikten koca 1 saatte 18 soru işaretledim benim için umudumu kıracak bir denemeydi gerçi genelde hepsi öyle oluyor buraya sıkılana kadar yazıcam 40 net bile yapsam
    Çünkü artık bıktım yoruldum çaresiz hissediyorum kendimi yaptığım netten de utanmıyorum sadece çalışmalarıma ve halime üzülüyorum sağlık sorunlarım başladı ama netlerim hâlâ kötü çevremde herkes ısrarla ben çalıştığım sürece artacağını söylüyor çalışıyorum da ama vaziyet ortada
    içimde netlerimin ileriki zamanlarda artacağına dair çok küçük bir umut kaldı sadece
    bilmiyorum umarım artar ben pes etmeden önce

• dün yapılanlar:
    1 saat problem çözüldü
    2.30 saat dalgalar çalışıldı yay dalgaları bitti
    toplam 3.30 saat çalıştım moralim bozuktu dün denemeden dolayı çokta verimli geçmedi
    biraz da korkuyorum 6 ay var ayt ye sıfırdan başlamıycam tekrar etmem lazım ama daha tyt de fen kısmının üzerine çok düşmediğim için kimya da eksiklerim var ve ayt de böyle fen çalışmayı özellikle biyoloji sevmiyorum başlamam da lazım yetişeceğine dair biraz korkularım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 11 Aralık 2021; 9:20:21 >
  • Ayt mat kas
  • onu da yapıyorum da tyt olmayınca için rahat olmuyor
  • 11/12/21
    Yay dalgaları pekişsin diye birkaç farklı kaynaktan çalışıldı
    70 soru yay dalgaları çözüldü
    su dalgalarına başlandı
    toplam 4.30 saat çalışıldı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.