Şimdi Ara

Tyt’de 60-70 civarından 90-100 arasına yükseltenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel itibariyle nasıl çalıştıklarını sorabilir miyim?
    Tr:18-5
    Sos:14-3
    Mat:29-2
    Fen:4-6
    Geldi.
    Amacım bu aralıkta yapmak. Yapanlar varsa tavsiyelerini yazabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben 75 net ile başlayıp sınavda 98 yaptım çalışırken her dersten birer tane sb çöz yeter zaten sb çözerken netlerin yükselmiyor sadece konuları gözden geçirmiş olursun seri branş denemelerine geçince tytde netlerin hızlıca yükselmeye başlıyor sonra genel denemeler çözerek de kendi taktiğini bulman lazım tytde bilgi kadar taktik de önemlidir

• Türkçeden dilbilgisi eksiğün yoksa hocam deneme ile yükseltmeni öneririm

• yapacağın şey 1 tane dil bilgisi kitabı bitirip türkçe denemelerine geçmek,belli ki paragrafta da sıkıntın var günlük paragraf çözebilirsin isteğe bağlı tabi bence çözmeye gerek yok denemelerle götürülür rahat.matematiğin iyi sayılır konu eksiğin yoksa denemelerle götürürsün.sayısalcı değilsin sanırım o yüzden fende sadece kimya ve biyoya baksan yeter fazla uzun sürmez zaten. bu dediklerimi yaparsan 90 civarına gelirsin bence
  • hocam diğerlerini bilemem ama türkçe için bilgi sarmal dil bilgisi kitabını çözdükten sonra piyasadaki branş denemlerini eritmeni öneririm. en azıdan 26-27 seviyesine hızlıca çıkarsın
  • Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    Genelde yaptığımın çok altında geldi hocam netler. Türkçe ve fen için çok vakıf değildim normalde de ama bu kadar düşükte değildi. Mat endemikte 35-36’dan aşağı gelmiyordu. 39 olduğu zamanlarda oluyordu. 1 ay içinde. 35+ çekerim diye düşünüyorum matı. Geçen seneden kalan sarmal tyt sos deneme var. Onu çözüp kavramlara çalışırsam 15 gibi olabilir sanki. Diğerleri için konu eksiğim hat safhada. Teşekkürler önerileriniz için :)

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Zaten ütopik bir net yapma amacım yok hocam Türkçede. 30-31 olsa yeterli. Saolun hocam önerileriniz için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkhan.y kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Öncelikli olarak onu düzelteyim en iyisi. Teşekkürler :)

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam.Şimdiden başarılar :)

• furkhan.y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tekrardan :)

• Sınava 1 hafta kala bilgisarmal çözmüştüm 74 geldi. Sınavdan çıktığımda 72 net bekliyordum.85 gelmiş.Tyt adına 1 tane bile sb çözzmedim.Sanırım sb çözüp sos-1i halledersen 95+ yaparsın
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam.

• Tyt matematik 6 net yaptım 15-17 arasına nasıl çıkarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmadım hocam,baya ara vermiştim tyt ye en son gaza gelip full odak deneme çözdüm sonra bi baktım 75 lerden 90+ olmuşum

• Ruili R kullanıcısına yanıt
    Düzenli problem çözün bence o aralığa çıkmak için. 5-10 tane bile olsa her gün çözmeniz yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 19 Ağustos 2020; 18:18:5 >
  • Sosyal harici birer sb attıktan sonra deneme abanayım o zaman. Teşekkürler hocam :)

• 95 ile başlayıp 95 ile bitirdim soruları alayım
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Suanda koklulerdeyim hocam problemlere az kaldı hiç temelim yok 0dan başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.