Şimdi Ara

Son 1 ay tyt yi 70 80 aralığına çekmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wakeupneo... kullanıcısına yanıt
    bunun üstüne bugün 10+ gelir hocam eyw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12/12/21
    Su dalgaları konu çalışıldı 5.30 saat (bunu çalışırken zorlandım sanırım optiği yarıda bıraktığım için o yüzden anlamam baya vaktimi aldı)
    problem çözüldü 1 saat
    tyt kimya kimyasal türler arası etkileşimlerden iyonik bağ çalışıldı sorulari kaldı sadece 1.30 saat
    toplam 8 saat çalıştım 10+ istiyordum geç uyandığım için olmadı maalesef
    Bu haftayı böyle kapattık haftaya tyt ayt karışık gidicem ve bitirmeyi planladığım çok konu var 1 haftada yetişir mi bilmiyorum çünkü okul çok zamanımı alıyor çalışıp görücez neleri bitirmek istediğimi yarın yazarım

• Bi hafta bitirmeyi ve başlamayı düşündüğüm konular:
    •trigonometri baslanacak 11 den itibaren başlıycam en az 2 haftaya yayıcam çünkü çok sağlam bitmesini istiyorum elimde ki 3 kaynaktan da (orijinal 3D miray) tüm soruları bitirmek istiyorum
    • Tyt kimya kimyasal türler arası etkileşimler bitip maddenin hallerine geçilecek
    •Ayt dalgalara başlıycam su dalgalarını bitirip ışığa geçicem
    • Tyt biyoloji de kalıtmın son kısmı bitecek kalıtım meselesi hallolacak
    •Ayt kimys organiğe giriş yapıcam
    •Ayt biyoloji solunum ve fotosenteze giriş yapılacak
    •Sürekli çalışıp bıraktığım geometriye son kez başlıycam ve üçgende alana kadar hızlı bir tekrarla sorularını çözücem
    •Dil bilgisi bakıcam
    Türkçe ve mat branş denemelerini okulda yapmayı düşünüyorum günün birine de genel tyt denemesi sığdırmam lazım

Çok fazla konu var bu hafta bitmeyeceğini biliyorum ama ne kadar kendimi sıkarsam o kadar aceleci olup yetiştirmeye çalışacağımı düşünüyorum en azından bitmeyenlere bile başlamış olurum umarım güzel geçer hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 13 Aralık 2021; 17:34:56 >

• 13/12/21
    su dalgalarını bitirdim soruları kaldı onlara da yarın geçicem okuldan önce erken uyanmaya çalışcam soruları çözmek için bugünlük bu kadardı

• 14/12/21
    Bugün evde değildim dersim vardı ve aylardan sonra ilk defa insan içine çıktım yeni geldim ve benim okul dışında başka hayatım da varmış bunu farkettim
    Bugün sadece 1 saat çalışabildim 40 soru dalga çözdüm
    geç geldiğim için çalışmadım açıkçası bugün 2 saatte olsa tatil vermek istedim kendime en son 1 ay önce tatil vermişim :/
    Yarın tam gaz devam yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 14 Aralık 2021; 22:16:40 >
  • son durum nedir brecan çıktık mı 70-80 aralığına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlayalı 10 gün oldu hocam dur daha
    60 70 aralığına çıktım gibi birde türkçe 30+ geliyor artık

• de yi ayrı yazıverdinmiydi 35+ gelecek  kolay gelsin kardesım kısa surede çıkarsın devam çalışmaya

• eyw hocam

• 15/12/21
    4.5 saat tyt kimya güçlü etkileşimler çalışıldı 65 soru çözüldü konu çalışması uzun sürdü ama özellikle şu polar apolarlık meselesini iyi hallettim bugün 1 günlük işi kaldı bu konunun
    1.5 saat geometri ikizkenar eşkenar çalışıldı özlemişim geometriyi 12 soru çözüldü
    Okulda fizik ayt dalga çözdüm 20 soru
    Toplam 6 saat çalıştım (çok yorgun olmama rağmen) bu yüzden bugün fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 16 Aralık 2021; 1:9:0 >
  • "özlemişim geometriyi 12 soru çözüldü" kısmında patladım hocam ben de geometri çalışmayı denedim 8 soruyu bir buçuk saatte halletim

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    aynı şeyi bugün ben de yaşadım hocam olacak ha gayret

• 12/16/21
    3 saat geometri çalışıldı 32 soru çözdüm sorular baya sağlamdı çok vaktimi aldı ama değdi gibi
    30 dk kalıtım baktım
    günlerdir 5 6 saat arası uyduğum için bugün patladım uyumuşum o yüzden çok çalışamadım pek kendimde de değildim kötü kapatıyorum maalesef bu günü

• boş verin herkes okuyacak diye bir şey yok hocam  

• Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt
    forum da moral bozmak için varsınız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 17 Aralık 2021; 17:18:55 >
  • 17/12/21
    345 tyt genel deneme yapıldı
    çap mat branş denemesi yapıldı
    345 in analiz yapıldı
    tyt kimya soru çözüldü
    toplam 7.30 saat çalışıldı

• hedefın nedırb

• cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt
    ilk 20 bin en kötü 30 bin

• 18/12/21
    Kurstan gelince dinleneyim diye 1 saat uyuyum dedim ve akşama kadar uyumuşum 2 3 gün ard arda günde 5 saat uyumamın sonucu olarak vücudum kendini bıraktı sanırım dün boş geçti sadece yapamadığım deneme sorularını çözdürdüm
    bugün için hedefim 10 saatin üzerinde çalışmak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.