Şimdi Ara

Son 1 ay tyt yi 70 80 aralığına çekmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mat branş denemesi analiz yapıldı
    tyt kimya zayıf etkileşimlerle birlikte konu bitti ve 60-70 soru çözüldü
    Geometri eşkenar ikizkenar 8 tane güzel soru çözüldü
    Ayt ışık dalgaları konu çalışıp bitirildi ve 50 soru çözüldü
    toplam 10.30 saat çalışmışım konu çalışmaları biraz vaktimi aldı yapmak istediğim 4 saatlik bir şey kaldı ama okul nedeniyle bugün yetiştiremedim maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20/12/21
    vip tyt denemesi çözüldü 60-70 aralığında geldi fen kötüydü sosyal de çözmedim neredeyse
    kombinasyondan soru çözüldü
    ışık dalgaları soru çözüldü

• 21/12/21
    sadece trigonometri çalıştım 3.5 saat sürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 22 Aralık 2021; 17:5:10 >
  • Sysmmhg S kullanıcısına yanıt
    basıcaz bakalım

• 22/12/21
    dil bilgisi edat bağlaç çalışıldı soru çözüldü
    trigonometri soru çözüldü teoremlere kadar geldim bu hafta kaynağın biri biter gibi
    organik kimya başladım bugün biraz ama uykusuzluktan dolayı kafam pek bir şey almadı
    toplam 5 saat çalışıldı

• 2 hafta yazamadım hasta oldum yoruldum bir tık bıktım derken buraya yazmak saçma geldi bir amaç doğrultusunda buraya yazıyordum genel olarak tyt netleriydi o da 1 ayı bitirdim ki bence dolu geçirdiğim aylardan biriydi aralık ekim kasım çok hızlı geçmişti ama aralık benim için yavaşlıyordu sanki elimden geldiğince iyi geçirmeye çalıştım bu ayı yazamadığım 2 hafta da ayt çalıştım deneme çözdüm ayt çalışmak bana bir şeyleri yapabileceğimi gösterdi özellikle matematikte öte yandan asıl amacım olan tyt yi 70 80 aralığına çekmek gerçekleşmedi ama yaklaştım gerçekten son zamanda bunu farkettim artık netlerim 60-70 aralığında geliyor bu bile beni sevindirdi ve artık 70 üstüne çıkabileceğime inancım arttı böyle diyorum ama yazamadığım 2 hafta çok iyi geçmedi Aydının denemesine girdim hastaydım ona rağmen iyi şeyler çekmeyerek girmiştim ama hasta olmanın verdiği yorgunluk ve bas ağrısıyla denemeyi çözmek istemedim ve kötü geçti en çok üzüldüğüm denemlerden biriydi kolay değildi deneme ama beni gereksiz yere çok üzmüştü ama garip şekilde inancımı yitirmedim kendimdeki az ama umut verici gelişmeyi görebiliyorum artık mesela artık matematikten daha fazla soru görebiliyorum türkçe netlerim arttı yani aralık bana asıl hedefimi vermedi ama beni geliştirdi ve gerçekten katkısı oldu
    lafı çok uzattım ama durum böyle artık ayt devri başladı netlerimi artırma devri de arada gelip yazarım bana katkısı olduğunu düşünüyorum buranın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.