Şimdi Ara

matematik 2 ayda 5 netten 20 nete yükseltilir mi? (sadece tyt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tyt matematik için az çok bir temelim var (ilk 12 konuyu genel hatlarıyla bilecek kadar) ama yeni nesil sorularda çok kötü olduğum için 5 net ancak yapabiliyorum. geometri vs. hiç yok, oraya girmiyorum

sizce 2 ay çok yoğun bir çalışmayla 5 neti 20 nete yükseltmek olanaklı bir hedef midir? yoksa beklentilerimi düşürmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 1 Mayıs 2021; 4:37:13 >

• sıkı bir çalışmayla 30 da yapılır yerinde de sayabilrsin dene ve gör olursa yaz
  • Olur bal gibide olur ama biraz zorlaman lazım hem geometride çalışırsın çalışınca çok kolay git Kenan Kara’ya bismillah deyip başla artık nereye kadar gidersen nereye kadar fedakarlık yaparsan. Tyt için de bol bol deneme analiz yaparsın yektuğ mat problemler mat fatihi anıl hoca ile mat eyüpb hocamıza bakarsın güzel olur inşallah emek verirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence rahat yaparsın. Ben 11.sınıfım geçen ayki denemede matematikten 4 net yapmışım, genelde 5 falan yapıyordum. Çok fazla çalışmadım ama yine de problem kitabı kurcaladım biraz, biraz da tyt matematik nasıl çözülmeli turlama tekniği nedir falan onları araştırdım. Şuan çok az bir tyt çalışması ve turlama tekniği ile bakkal işlemleri ve biraz 9.sınıftan hatırladığım üçgen bilgimle 20 net yaptım son tyt sınavında. Genelde 15 netin altına düşmüyorum artık en son denemede de 20yi gördüm sonunda. Bence buradaki en önemli şey ön yargını kırman, yapamam zaten bilmiyorum çalışmadım falan deme. Aradaki kolay sorulara bak uzun olanlarla hiç uğraşma, arada zaten çok kolay 10 soru falan oluyor onları bakkal hesabıyla yapabiliyorsun. Biraz da üçgene baksan 1 aydan kısa sürede 15-20 yaparsın rahat. Yeni nesil falan boşver zaten senin çözeceğin sorular çok temel matematik yani gözün korkmasın (bakkal hesabı soruları için diyorum). Bakkal hesabını bir adım öteye taşımak istiyosan kesinlikle problemlere bak 13 tane falan soru geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBlack -- 1 Mayıs 2021; 4:51:17 >

• EnesKayaa kullanıcısına yanıt

Vay be ilk defa bir yorumunuzda Allah kelimesini 1 kez kullanıp beyin yıkamamışsınız  

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

Kardeşim. Değerli kardeşim. Batıyorsa senin için illa da derim vallahada derim veyahutta sen görmezden gelirsin o sana kalmış.

• 20 de laf mı fulllarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu netler 6 ayda gelir mi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıkılmadın trolleyip 1 yıldır 1-5 net yapmaktan

• 25 e kadar çıkarsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

20 de laf mı fulllarsın.

sarcasm?

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın yeter ki güven olsun.
  • adam arada bir gelip trolleyip gidiyor işin ilginç tarafı kimse de anlamıyor. uzun uzun yazanlar bile olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EF7BE56 -- 1 Mayıs 2021; 20:5:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38EF7BE56

adam arada bir gelip trolleyip gidiyor işin ilginç tarafı kimse de anlamıyor. uzun uzun yazanlar bile olmuş.

troll değil böyle saçma bir trollü niye yapayım? tyt mat'la ilgili 2 tane konum var zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: m1r4l4y

25 e kadar çıkarsın

Problemler belli bir süreç istemez mi ? Yani problemler kalan zamanda ne kadar halledilebilir ?

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Hocam kısa ve net söylüyorum bu aynı konuyu kaçıncı açışınız bilmiyorum ama temel matematik bildikten ve geometride üçgenleri bildikten sonra turlama mantığını anlıyorsun ve deneme komasına giriyorsun 2 ayda 20 ye rahat ulaşırsın düzenli çalışırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapes_ -- 1 Mayıs 2021; 19:54:56 >
  • Hocam 1 ay yarım yamalak problem çözüp 2 mat konusu çalışıp 10 net arttırdım. Rahatça yaparsınız zaten sık denems çözünce soruların mantığını kavrıyorsunuz ve sorulara yaklaşımınızdan da net arttırırsınız. Yani adam akıllı çalışma ile yapılır

• eyüp b net arttırma projesi çöz onbeş yirmi netin garanti
  • raste kullanıcısına yanıt

yok kanka 45 yapar

• ama rahat yaparsın ilk 12 konuyu hatmet gerekirse aç denemeleri video çözümünde adamın nasıl çözdüğüne bak çok rahat yapılır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.