Şimdi Ara

Üst komşunun Allah belasını tez zamanda versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
7
Favori
15.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst katıma taşınalı iki sene olcak taşındıkları günden beri hergun çocuğu tepinir kızı gece gündüz mobilya sürüttürür annesi gece 12 de bağıra bağıra konuşur sınav senesinde bunları çektim 2 sene Corona çıktı üniye yerleştim hala bunları çekiyorum coronadan dolayı, düzgün bir şekilde söylesen anlamazlar ses yaptıklarında vurursun yukardan lavuk küfür eder ne yapacağımı bilmiyorum polisi aramak istiyorum ailem karşı çıkıyor bizi bunlarla uğraştırma die vizelerim var bir ay sonra bunların sesi yüzünden ders bile çalışamıyorum ses yalıtımı desen sıfır evde kafayı yeme duruma geldim en son çare olarak buraya yazma kararı aldım

• İnsanlar yaşıyacakta kendileri yaşarken başkasının yaşamını mı zindan edecek ses yalıtımına birşey demiyorum ama gecenin 12 sinde bağırarak telefonla konuşmak nedir yada aralıksız 3 4 saat mobilya çekmek benim kardeşim akşamın 11nde melodika çalacak ve ben müdahale etmiyecem bunlar bence görgüyle alakalı şeyler herşeyden ziyade gecenin 2 sinde ben yukarıdaki bağırarak gülme sesinden dolayı uyuyamadığımı biliyorum bunların gerekçesi ses yalıtımı olmamalı çok basit kaçar

Süper ses yalıtımlı evde oturuyorum alt komşumun çocukları gayri ihtiyari ağlar arada. Rahatsız olmuyorum ama sessiz evde işitebiliyorum. Gel gör ki aynı komşu apartman boşluğuna bakan bütün pencerelerini açıp çocuğunu pataklıyor feryat figan. Yetmiyor daire kapısını açıp koridora bırakıyor çocuğu çığlıklar içinde. Son ses müzik mi ararsın, telefonda çocukların yanında ağıza alınmayacak küfürler mi ararsın. hepsi çok sağlam duyuluyor hepsi rahatsız ediyor. Yetmiyor aynı apartman boşluğunda sigara içiliyor banyo tuvalet yeri geliyor evin büyük kısmı kokuyor. Dolayısıyla sen iyi ses yalıtımlı bir evde misin bilmem ama apartmanda yaşıyorsan ve bu sözleri söylüyorsan farkında olmasan da çok nadir bulunan efendi komşulara sahipsin demektir (ya da bu konudaki üst komşu sensindir   ). Bir forumdaşın olarak bu mağduriyete karşı sav üretmektense şükret derim  ben kendi durmumda alt katta değil de üst katta olduğum için şükrediyorum, düşün. Bu konuya da bir mağdur olarak bir çözüm görmek için girdim, sonu yumrukla bitmeyen çözümler gelirse diye bekliyorum. +1, up.

Edit: sen de bu sıkıntıları yaşamışsın sonraki mesajlarında gördüm. İnan hocam tüm memleketi sesle yalıtsak bu zihni düzeltmedikçe başka yerde aynı insanlar farklı rahatsızlıklar çıkaracak, asansöre işeyecek, merdivenlere izmarit atacak. Dilerim önce bu memlekette insanların canına kasteden toplumdışılardan kurtuluruz bir an önce, sonra da sıra başkalarının hakkına giren insanlara doğruyu öğretmeye gelir.

• Laftan anlamayan bir komşu... Maalesef Türkiye'de bunun tek çözümü taşınmak. Hak hukuk polisle falan bir yere varamazsınız.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    İnsanları anlamak gerçekten zor kafasına göre apartmanda kuralsız yaşamayı adet edinmişler hiçbir laftan anlamıyorlar taşınma durumum yok öğrenciyim şuanlık ünilerin açılmasını bekliyorum elimden gelen başka birşey yok çünkü
  • Kusura bakmayın aileniz hakkını savunmayı öğrenmeli. Siz 2 sene güzel dayanmışsınız.

Polise gidersen neden bana söylemedin lan diye olay çıkartır büyük ihtimalle. Bu yüzden önce git kapısını tıklat, numarası varsa ara, bakın ben çalışıyorum falan filan gibisinden güzelce konuş, baktın tatlı dil işine gelmiyor, polise ihbarını verirsin.

O da yetmez sen beni mi şikayet ettin falan gibisinden laf atabilir, genelde bizim ülkemizde polise birini şikayet edince, şikayet eden kişi korktuğu için zannederler.

Böyle bir laf atarsa sende sert çık, baktın olay kavgaya dönecek sağını mı seçersin solunu mu patlat bir tane bir daha ne ses yapar ne birşey.

• babamın hali hazırda cezası var zaten ondan dolayı çok başına iş almak istemiyor insani bir şekilde davranmak istiyor ama ben şuan kafayı yemek üzereyim ilk taşındıklarında çıktım söyledim insan gibi anlamadılar galiba tek çözüm polisi aramak ses olduğunda
  • ses kesen kulaklıklardan dene

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah uyanıyorum çocuğunun yaptığı sese gece yatcak oluyorum annesinin sesi gündüz keza mobilya sürüttürme sesi yani ses kesen kulaklık alsam sürekli kulağımda olması lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fshasaj F kullanıcısına yanıt

önce tatlı dille konuş. akıllanmazlarsa polisi ara gelip cezayı basıyorlar daha 1 hafta önce apartmanda birisi öyle ceza yedi maalesef.

• senin yerinde olsam çıkar kapılarını tekmelerdim açıkçası.

kendinden bu kadar ödün verme, git hakkını ara.

durumu güzelce anlat başta

baktın laftan anlamıyorlarsa, polis falan diye tehdit et.

yine laftan anlamazlarsa polis çağır, şansını dene bi.

işe yaramazsa kirada falanlarsa, ev sahibine şikayet et.

ev sahibi onlarsa, yöneticiye şikayet et.

apartmanda diğer komşularla falan konuş, diğerleride şikayetçiye imza vs. toplayın bunları apartmandan atmak için.

son çare olarak, döv, 2 3 tane patlat.

hiçbiri olmazsa başka yere taşın yapacak 1 şey yok

• Öncelikle sorun ses yalıtımı yapılmamış binanızda . Normal şartlara uygun bir binada alt ya da üst komşunuzun konuşma sesini duymamanız gerekiyor . Tabi tepinme vs duyulur istediğiniz yalıtımı yapsanızda .

dediğimi yap, yöneticiye ev sahibine falan sikayet et

diger komsularla oylaşın bunları yollamak icin, onların üst katınada ses gidiyodur.

olmazsa ev sahibiyle ses yalıtımı icin konusun bi

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Binaya ilk biz taşındık 12 senedir bu binadayiz tamam ses yalıtımında sorun var ama 10 sene başka kişiler oturdu üst katta ben ne konuşma sesi duydum nede tepinme çocukları olmasına rağmen
    Her aile aynı değildir . Olması gereken yalıtım yoksa komşunuzu suçlamamanız gerekir. İnsanlar yaşamak için binalards oturuyor , çocuk koşacakta , bağıracakta , anne konuşucakta , çocuğuna bağıracakta , gerekiyorsa hergün masayı çekip altını silip süpürücekte . Şu açıdan bakın yalıtım düzgün yapılsaydı bu sorunların hiç birini yaşamayacaktınız , oturduğunuz yer huzurevide değil insanlar yaşayacak yaşarken ses çıkaracak doğal bişey bu .
    İnsanlar yaşıyacakta kendileri yaşarken başkasının yaşamını mı zindan edecek ses yalıtımına birşey demiyorum ama gecenin 12 sinde bağırarak telefonla konuşmak nedir yada aralıksız 3 4 saat mobilya çekmek benim kardeşim akşamın 11nde melodika çalacak ve ben müdahale etmiyecem bunlar bence görgüyle alakalı şeyler herşeyden ziyade gecenin 2 sinde ben yukarıdaki bağırarak gülme sesinden dolayı uyuyamadığımı biliyorum bunların gerekçesi ses yalıtımı olmamalı çok basit kaçar
    Sanırım hiç ses yalıtımı düzgün yapılmış bir binada oturmadınız . Tabiki abartı sesleri gece yarısında aşırı sesler vs normal demiyorum . Ama 1 hafta ses yalıtımı olan bir binada otursanız binada tek yaşadığınızı zannedersiniz .
  • Amma bos tatava yapmissin, en kral ses yalitimi olan yerde otur, gece garccccc diye cekilen mobilya sesine uyanirsin

Yalitimdan once boyle okuz insanlarin binada nasil yasamasi gerektigini ogrenmesi gerekiyor. Binadaki gurultuyle ilgili halihazirda bir mevzuaat da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ses yalıtımı ile ilgili bütün konularda sizin olmanız  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartman isi sans isi kesinlille. Bir onceki ev apartmandi hic sikinti cekmemistim cok rahatti kar temizleme yok bahce bakimi yok cop cikartma yok isinma kolay sogutma kolay/ucuz ama kotu bir komsu geldimi bunlarin hepsi cop oluyor malesef... polisi arayin sikayet edin 1 2 gelir polis sonra akillanirlar belki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.