|
Üst komşunun Allah belasını tez zamanda versin (2. sayfa)
-
-
Geri ödemeli OAWHUDOLAUJWESD
-
İnsanlar eğitimsiz kesinlikle haklısınız , ama inanın hakkıyla yalıtımı yapılmış bir binada otursanız bu seslerin hiç birini duymazsınz . -
Çok çeken çok bilir :):) bende gerçekten ses konusunda çok çektim . Birazda ilgiliyim bu konulara :) ve şansıma oturduğum 1 tane evde gerçek bir ses yalıtımı yapılmıştı orda anladım ses yalıtımının ne olduğunu :) -
Benimde camın altına çöp bırkıyordu bir komsu.
İlk düzgünce yazdım. Buraya çöp bırakmayın az ileride konteyner var diye.
Baktım yazıyı sööküp bir daha atmışlar.
İkinciye o yazıyı söken o.çocuğu kimse yakaladığımda pişman edicem yazdım.
Şu anda çöp filan atılmıyor yzıda olduğu yerde duruyor.
-
Üst komşudan bıkmayan var mı acaba?
Elime 100-150 bin lira para geçsin ilk işim daireyi satıp müstakil bir ev almak olacak. Yıllardır bıktım üst komşulardan.
-
CSB mi bilmiyorum. Eğer değilse, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Evde onlara arası en iyi olan veya ağzı en iyi laf yapan güzel bir dille anlatsın. Olmazsa yalıtım, polis, taşınma yöntemleri sırayla uygulanır.
Ha bir de sesleri duymamazlıktan gelin. Bunun için kulakla sürekli müzik dinle. Uyurken bile kulaklık takan insanlar, uykuya dalması daha kolay oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Why Shy -- 29 Aralık 2020; 17:58:7 > -
üst kat komşunun ses yapma problemine Türkiye'de çözüm yok maalesef o evi satıp en üst katta bir daire alacaksınız başka yolu yok.
çektiğimiz için biliyorum üst katımızda siirtli 40 kişilik ailenin sesini 5 sene çektik, hala aklıma geldikçe beddua ve küfür ediyorum.
-
Üstteki dangalakların sesinden dolayı eve giresi gelmiyor insanın evde huzur olmayıncada hayattan zevk bile almıyorsun -
Bu tarz üst komşuların hepsini bedava tekne turu diye kandırıp açığa götürüp batırıcan.
-
en üstte çare olmuyor tek çare müstakil ev
-
Tamam taşınacaksın da yerine gelenin ne günahı var değil mi! Bu işin en iyi yolu aynı şekilde rahatsız olanın da rahatsız edene karşılık vermesidir. Evet polis çocuk sesine birşey yapmıyor. Hatta erkek aradığında gelmiyor bile. Yaşlı bir kadın birey varsa ona aratacaksın ve hastayım falan filan diyecek ki belki gelsinler bakmaya. Her iki taraf da ev sahibiyse gerçekten iş zor. Bu yüzden ne yapacaksın edeceksin, en üst katı kiralayacak veya alacaksın.
-
Şu an 5. kiralık evimdeyim, beşinde de üst komşum psikopattı. Eğer bir gün ev alabilirsem kesinlikle apartmanda olmayacak.
Ek olarak bu evlerin ikisinde alt komşum da psikopattı. Evde olduğum süre zarfında sadece uyuyan yemek yiyen tuvalete giden ve kulaklıkla bilgisayar oynayan bir adam iken nasıl bir insan benden rahatsız olur anlamıyorum.
Bazen kendi dairemi ortadan çekip alt ve üst komşumu baş başa bırakmayı istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 30 Aralık 2020; 6:24:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisi bu insanları havale etmek uğraşmak ile bitmiyor sadece tek dileğim üst katlarına kendileri gibi birisi taşınır -
İnanır mısın birkaç gündür ben de aynı konuyu açmayı düşünüyordum. -
Hocam açsan nereye kadarki şuan bunu yazarken bile yukardan çocuğunun zırlama kudurma sesi geliyor adamakıllı bir düzenleme gelene kadar bu devam eder millet ses yapar sen anca onu çekersin en iyisi müstakil ev ama şehrin ortasında müstakil evi nerden bulcaz !!!! -
Bizim üst katta da bu yaratıklardan var, gece 4-5 gibi çocukları yere atlıyor, topuklu ayakkabı ile yürüyor ve sandalyeleri düşürüyor. Kafayı yememek elde değil gerçekten, 5 dakika çocuklarına söz geçiremiyorlar.
-
Başlığa yönelik olarak soruyorum
Verdi mi?
-
Kendileri gibi birisi üst katlarına taşında yeter -
bende eskiden komşudan şikayetçiydim ama polisi falan aramadım. biz 1. kattayız onlar 3. katta 2 tane velet var sabahtan akşama kadar anırıyolar. bi gün canıma tak etti apartman boşluğundan onlara sövdüm. sonra hemen sustular . 1 ay sonrada taşındık zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X