Şimdi Ara

Discord'u kapatanlardan Allah razı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Discord, gaming sohbet platformu olarak yayına girdi. Gençler burada yaşadığı buhranı, psikolojik bozuklukları birbirinden çıkarıyor, birbirlerine sinkaflı küfürler edip kahkaha atıyorlardı. Özellikle Türkiye sunucuları çöptü, temiz ahlaklı insan yok denecek kadar azdı. Birbirine ana avrat küfür ve tanrıya sinkaflı küfür gırla idi.

Bu platform, gençlerimizin ahlakını bozan, manevi değerlerimizi hiçe sayan bir yuva haline gelmişti. Her gün binlerce genç bu dijital bataklıkta saatlerini heba ediyor, birbirlerine en ağır hakaretleri savuruyordu. Ailevi değerlerimiz ayaklar altına alınıyor, kutsallarımıza sövülüyordu.

Discord'un varlığı, toplumumuzun temel taşlarını oynatıyor, geleceğimizi tehdit ediyordu. Bu sanal ortamda yetişen nesil, gerçek hayatta da saygısız, küfürbaz ve ahlaksız oluyordu. Milli ve manevi değerlerimiz hiçe sayılıyor, gençlerimiz yozlaşıyordu.

Discord'un kapatılması çok iyi oldu. Allah'a şükürler olsun, kapatan kamu yetkililerinden Allah razı olsun. Bu kararla birlikte gençlerimiz tekrar doğru yola yönlendirilecek, ahlaki değerlerimiz korunacak. Artık ailelerimiz daha huzurlu olacak, çocuklarımız daha temiz bir ortamda yetişecek.

Bu platformun kapatılması, milletimizin bekası için atılmış çok önemli bir adımdır. Devletimiz, gençliğimizi koruma görevini yerine getirmiştir. Bundan sonra da benzer zararlı platformlara karşı aynı kararlılıkla mücadele edilmelidir. Geleceğimiz için bu şarttır.

• Discordu düşük gecikme vs için oyunlarda kullanıyoruz.Cocugunuzu düzgün yetiştirirseniz bunlar olmaz.Discordu kapatacagınıza cahil cuheylaya eğitim saglayın.

• AI için kullanıyordum. Kapatılmasını doğru bulmuyorum ama sanırım discord yetkililere gerekli bilgileri paylaşmamış. Bu bilgi doğruysa kapatılmasını eleştirmem.

• Konu troll mü yoksa inanarak mı yazılmış, anlamak çok güç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Discord olmazsa başka platform olur. Ona buna yasak koyarak sorunların önüne geçemezsiniz.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Ciddi ciddi yazmış. Toplumda bu kafadakilerden bolca var.

• Discord kapanmadı ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Bişeye erişim engeli gelince kapatıldı zannediyorlar hocam. Evde perdenin arkasına geçip görünmez oldugunu sanan 0-6 yaş çocuk iq’su

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ne güzel ts3 vardı. discord da nerden çıktı yav.

• Edepsizliği edep, hayasızlığı haya sananların ve birde satanistlerin mekanı olmuştu discord. Amerikan menşeili discord’un, Türk gençlerini zehirleyecek kimselere yer ve ortam sağlayıp bu kötülüğü milletimize yapanların da kimliklerini açıklamayacağını duyurması sebebiyle discord kapatıldı. Discord amerikan menşeili kültürel dezenformasyon aracıydı. Gençlerimiz bilerek veya bilmeyerek bu amerikalıların şerefsizliğine dahil oldular. Kendilerinden daha büyük bir gücün bu soruna neşter vurması gerekiyordu ki gereken yapıldı. Discord’daki rezillikleri savunanlar hayata çok dar bir pencereden bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

Helal olsun Dostum Çok Haklısın..

• lithran kullanıcısına yanıt

Skype kullanın discordda yasa dışı işler küfürler alaya almalar dini değerlere saldırı çöplük oldu bu platformun sana faydası ne olabilir

• Abone olduğum hiçbir gurupta kimse kimseye küfür etmiyordu, kimse birbirine zorbalık yapmıyordu. Demek ki guruplarımızı çok iyi seçmemiz, evlatlarımıza böyle yerlerden uzak durmalarını yanlarında durarak engel olmamız gerekiyor. Çocuk parkında iki tane çocuk kavga etti, birbirlerine küfür etti diye çocuk parkı kapatılır mı ya?

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Benzetme yanlış Park'ta 2 çocuk küfürleşti diye Park kapatılmaz fakat Parkta 100 çocuğu 89'u küfrediyor.Siz Gaming sunucularına katılmamışsınız.100 çocuğun 89'u küfür ederse Mühürlenir o park.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 14 Ekim 2024; 13:21:14 >
  • Bencil bencil konuşmuş işte işin özeti bu insanların haklarının yenmesinden zevk alıyorsunuz siz

Ak partililerden beklenen davranış

Hiçbir batı avrupa ülkesinde vatandaşların erişim hakkı engellenmiyor engeleniyor diyen varsa hodri meydan.

Discord'u kapatanlardan Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Ekim 2024; 13:36:13 >
  • Ben diyorum ki girdiğiniz yerler kötü. Benim abone olduklarımda küfür yok. Ayrıca sadece kanal değil oyun oynarken kullanıyoruz bunu , ben ps5 kardeşim PC den bağlanıyor. Benim suçum ne. Bunu güzel kullananların suçu ne. Herkes mi küfür baz. Herkes mi hakaret ediyor birbirine. Yok böyle bir genelleme.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ben Zafer Partiliyim Akpli değilim.

• insanımız bozuksa programın ne suçu var. madem öyle sokakları caddeleri de kapatın evden çıkmak yasak olsun. kimse kimseye bulaşmaz böylece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.