Şimdi Ara

Discord'u kapatanlardan Allah razı olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam hala discorda kötü şeyler oluyordu diyor,sonrada yanlış pencereden bakıyorsunuz diyor.
    Skype de olmayacakmi ,o zaman telefonlarında kapatın.
    Kapatsana tiktoku madem halkını seviyorsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Tum online oyunlarda zorbalik var
    Silkroad wow metin2 knight online
    Yeri gedliginde ps xbox ortamindada var

Ahlali zayif olan insanlar heryerde sokaktada var sokaklar kapatilsin

18 yasindayken hatirliyorum silkroadta bi eleman beni tehtid etmisti yasadigim bolgeyi ogrenmis gelicem oraya soyle boylr yapacam diyordu
    Her yerde var ve o zaman skypden konusuyorduk sirf bunun icin skype kapatilmali demiyorum oyunu biraktim. O ortamdan uzak durdum kisinin elinde varoslardan uzak durdum

Elemanlar kendi secmis o kanallarda takilmiyi butun platformu engellemek sovyet rusyasi çin kuzey kore iran hareketidir

Sanki 2 tane kanal var discordta herkeis ayni kefeye koyuyorlar

Sadece yetiskinlerin takildigi proje bilgi paylasiminin oldugu duzgun ortamlar yok sanki bilmiyorlarki vaybe bunlarda varmiydi dicekler

Mesela takip ettigim bi yayinci var kripto teknik analizi yapiyor discord kanali var

Yabanci discord kanallari var film muzik vb herseyin konuşulduğu illa bunlar varoslarin takildigi 1 2 yeri gosterip baaak 98% burada dermis gibi konu kimse kusura bakmasin

Neyse bosvermek lazim kimseyle ugrasilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Ekim 2024; 14:42:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gençlerimiz neden bu kadar küfür ediyor? Bilgi edinmek için insan gibi soruyorsun ama karşılık olarak insan dışı hakaretler alıyorsun. Sizi bu hâle getiren ne? Neden efendi gibi bir konu hakkında tartışamıyorsunuz da hep kavga/küfür ediyorsunuz? "Eskiden böyle değildi, saygı diye bir şey vardı" deyince de dalga geçiyorlar; ama gerçekten eskiden böyle değildi. Sanal ortamda anonim olarak dolaşmanın güveni var herhalde? Gerçek hayatta elini öpeceğiniz adama buradan küfürler ediyorsunuz. Saygı önemli... Saygı önemli...

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt

Helal Olsun Hocam Tebrikler Güzel yorum bırakmışsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.