Şimdi Ara

Trusted installer hatası alıyorum Yardım edenden allah razı olsun....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
82.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows live messengiri silmek istiyorum x86'dan program kaldırdanda kaldırdım ancak Windows live messenger dosyası orda durduğu için baştan yükleyemiyorum silmeye kalktığım zaman trusted installer izin vermelidir diyor. Yardım ederseniz sevinirim Windows 7 kulanıyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

TrustedInstaller İzin Hatası: Çözümler ve Nedenleri

"TrustedInstaller size izin vermelidir" hatası, Windows işletim sistemi kullanıcılarının genellikle dosya veya klasörlerde değişiklik yapmaya çalıştıklarında karşılaştıkları yaygın bir sorundur. Bu hata, TrustedInstaller'ın dosya veya klasör üzerindeki sahipliğe sahip olması ve değişiklik yapmaya izin vermemesi nedeniyle oluşur.

TrustedInstaller Nedir?

TrustedInstaller, Windows işletim sisteminde kritik sistem dosyalarını ve klasörlerini koruyan yerleşik bir kullanıcı hesabıdır. Bu hesap, sistemin bütünlüğünü sağlamak ve yetkisiz erişimi önlemek için tasarlanmıştır.

"Bu Dosyada Değişiklik Yapabilmeniz İçin TrustedInstaller Size İzin Vermelidir" Hatasının Nedenleri:

• Dosya veya klasör Windows sistem dosyasıdır ve TrustedInstaller tarafından korunmaktadır.
    • Dosya veya klasör, sistemin düzgün çalışması için gereklidir.
    • Dosya veya klasör, kötü amaçlı yazılım veya virüs içerdiğinden şüphelenilmektedir.

"Bu Dosyada Değişiklik Yapabilmeniz İçin TrustedInstaller Size İzin Vermelidir" Hatasının Çözümleri:

• Sahipliği Devral: Dosya veya klasörün sahipliğini TrustedInstaller'dan kendine devredebilirsin. Ancak, bunun yalnızca ileri düzey kullanıcılar için önerildiğini unutmamalısın.
    • Yetki Ver: TrustedInstaller'a dosya veya klasörü değiştirme izni verebilirsin. Bunun için güvenlik sekmesine giderek "Tüm" kullanıcılar için "Tam Kontrol" iznini etkinleştirmelisin.
    • Sistem Geri Yükleme Kullan: Hatayı almadan önce bir sistem geri yükleme noktası oluşturduysan, sistemini bu noktaya geri yükleyebilirsin. Bu, TrustedInstaller izinlerini varsayılan ayarlarına döndürecektir.
    • Dosya Sağlamlığını Kontrol Et: Dosyanın veya klasörün bozuk olup olmadığını kontrol etmek için Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırabilirsin. SFC, bozuk sistem dosyalarını onaracaktır.
    • Antivirüs Taraması Yap: Dosyanın veya klasörün virüs veya kötü amaçlı yazılım içerip içermediğini kontrol etmek için tam bir antivirüs taraması yapmalısın.

Bu adımları izleyerek çoğu "TrustedInstaller size izin vermelidir" hatasını çözebilirsin. Ancak sorunun devam etmesi halinde, daha fazla yardım için Microsoft Destek ile iletişime geçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • c:\windows\servicing klasörü altında trusted installer olup olmadığını kontrol edin..

daha sonra bu klasörü oturum açtığınız kullanıcı için tam yetki vermeniz gerekiyor..

trusted installar ı kapatabilirsiniz ancak bu güvenlik sorunlarına neden olur diye biliyorum..

tam yetki verme olayı ise şöyle..

yönetici olarak oturum açtığınızdan eminseniz..

c:\windows\servicing klasörü'ne

sağ tıklatıp > özellikler > güvenlik sekmesi > düzenle > ekle > boşluğa everyone yaz > adları denetle de everyone altı çizili duruma gelir >tamam de sonra everyone tıklayıp aşağıdaki bölümde tam denetim i tik le.. uygula de..

• unlocker diye bir prgram var
    onla sildim bende
  • slm hocam bilgisayarımda bir sorun var yardımcı olsanız cok sevinirim bilgisayarımda bazı dosyalar var silinmiyor
    diyorkı bu dosyayı silebilmeniz icin trustedlnstaller size izin vermiyor ne yapabilirim
    simdiden tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

unlocker diye bir prgram var
    onla sildim bende

• Bende erişim engellendi diyor

• Burada Anlatıyo

LeThauS Arkadaşımız Anlatmış Zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @LeThauS teşekkürler bilgi için dediklerini de yaptım ama ne yazık ki hala yetki vermiyor Trusted Installer izin vermiyor ve Adobe Flash'ı tam olarak silemiyorum, yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: photostr

@LeThauS teşekkürler bilgi için dediklerini de yaptım ama ne yazık ki hala yetki vermiyor Trusted Installer izin vermiyor ve Adobe Flash'ı tam olarak silemiyorum, yardımcı olursan sevinirim.

Bahsettiginiz klasor yada dosyaya sag tiklayip özellikleri açın. Güvenlik sekmesine girin. Orda gelişmiş e tıklayın. Orda sahiplik sekmesi var ona girin. Orda muhtemelen trusted Installer gözüküyor olabilir. Sahiplik sekmesinde altta düzenle ye girin kendi kullanicinizi secip dosyanın sahipligini alın. Daha sonra ilk resimlerde anlattığım tam denetim ayarını yapin. Bir de boyle deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica
    Bulabilirseniz Your Uninstaller yada ücretsiz olan Revo Uninstaller kullananilirsiz. (Kaldiramadiginiz programlar icin)

• Çok sağolun bende windows PowerShell i silmeye çalışıyordum kaç gündür. Ne yaptıysam olmadı en sonunda sizin yardımlarınızla sildim kurtuldum
  • burada küçük bi dosya var kardeş ben onu çalıştırınca çözüldü

Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir

uzmanim.net
    Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir
    http://uzmanim.net/soru/bu-dosyada-degisiklik-yapabilmeniz-icin-trustedinstaller-size-izin-vermelidir/62254

• En basit çözüm silmek istediğiniz dosya ya da klasörün sahipliğini almaktır. Bunun için yine en basit çözüm yani dosya, klasör sahipliği almanın en basit çözümü sağ tuş menüsüne "Sahipliği al" Take Ownership seçeneği eklemek

Buradan dosya klasör sahipliği alma kayıt girdisini indirin. :http://cdn3.howtogeek.com/wp-content/uploads/TakeOwnership.zip
    Zip dosyası içindeki InstallTakeOwnership.reg dosyasını çift tıklayın.
    Çıkan uyarıları evet butonuna basarak onaylayın.
    Şimdi silmek istediğiniz klasör ya da dosyayı sağ tuşla tıklayın.
    Take Ownership seçeneğini seçin.
    Siyah bir ekran gelip gidecektir.
    Şimdi dosya ya da klasörü silmeyi deneyin.
    Bu işlem TrustedInstaller hatasının en basit çözümüdür. Yine zip içinde bulunan RemoveTakeOwnership.reg dosyası sağ tıklama menüsüne eklenen Take Ownership seçeneğini kaldırmak için kullanılabilir. Eğer bu seçeneği kaldırmak isterseniz bu kayıt defteri girdisi dosyasını çift tıklayın ve onay verin.

• Neden bu kadar kastınız anlamadım internete program kaldirma programi yaz indir kaldir bu kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.