Şimdi Ara

Nvidia Share Yanıt Vermiyor Lütfen Yardım(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım windows 10 yaklaşık 10 saniye gibi bi sürede açılıyor masaüstü geliyor bilgisayarın kendine gelmesini bekliyorum masaüstü kararıyor mavi dönen tekerlek cıkıyor nvidia sharder yanıt vermiyor diyor sonra geri kendine geliyor ancak sorunsuz bir şekilde oyun felan oynuyabiliyorum.Sıkıntı nedir? Yardım lütfen :)
    İ7-6700HQ
    GTX950M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAFTICI75 -- 14 Ekim 2016; 23:10:28 >

• Öncelikle selamın aleyküm

Bende windows 10 1067 güncellemesinden sonra yeni aldıgım asus rog um da böle sıkıntıyla karşılaştım yaptığım şey nvidiadan share i kapatmak oldu yeni güncelleme gelene kadar bekliycem senin içinde önemli değilse nvidia share sende kapat sıkıntı kalkıyor ne işe yarıyor nvidia share dersen oyunda ekran kaydı yapmana yarıyor adı üstünde share nasıl kapatırım dersen nvidia geforce experince açıcaksın ordan ayarlar ordan paylaşım yazan yerdeki aç kapa yeri muhtemeln açıktır onu kapatıcaksın sorun ortadan kalkmıl olucak bende işe yaradı
  • Aynı sorun bendede var siyah ekranda kalıyor bir süre ekrana tıklarsamda yanıt vermiyor diye hata çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wewsa18 W kullanıcısına yanıt
    Sorun kendiliğinden düzeldi teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.