Ssd bozuldu(durduk yere)
Arkadaşlar iyi akşamlar uzun zamandır kullanmadığım bilgisayarımı geçen açtım 1 2 saat oyun oynarken bir anda mavi ekran verdi PC açıldı açılırken biosda ssd hatası verdi smart status backup falan sonra açıldı pc ama sürekli mavi ekran veriyor 5dk sonra şimdi daha kötü oldu ssdyi boot ederek zor açıyorum yedek hddye windows kurdum ssdyi 2ye taktim programlarla falan bicimlendiriyim falan diyorum yok olmuyor bicimlendirildi diyor windows bakıyorum hala içinde dosyalarım var arkadaşlar yardım edin
Ekran kartı driver yardım
Sa lenovo g500 -20236 leptobumuza format attım temizledim ekran kartını hd8570m diye biliyorum indirdim kurdum en son driveri sonra olmadi ddu ile sildim oncekini kurdum yine olmadi eski buldum indirdim yine olmuyo hata veriyo ekran kartı hep temizce silip kuruyorum ama yok oyunlarda düşük fps ve renk sorunu bi yardım edin lütfen
kasanın önden gelen kabloları takınca reset atıyo ara sıra .d?
S.a abiler geçen oyun oynarken reset attı pc ama sürekli atıyo bios ekranındayken sonra geçer gibi oldu ama devam ediyodu ara sıra bazen 1 2 saat gidiyo bazen gitmiyo bazen pcyi açınca 15dk sonra reset atıyo bi 15dk gidiyo bida reset bazen bios ekranında sürekli reset atıyo kafayı yidim sökmediğim parça kalmadı nerdeyse psu da değiştim en son bi önden gelen kabloyu söktüm düzeldi şu switch kablolarını renkli olan takınca eskisi gibi kafasına göre reset atıyo kasayı açarken tornavidayla açıyom zor oluyo elim girmiyo napabilirim yeni kasa almak dışında yada sorun ne olabiliri?
Asus f3jc ses driver bulamiyorum lutfen yardm
|
Mustakil eve altyapi cektirme taktikleri
|
Bu leptoba en iyi islemci ve ram hangisi
|
|
Cozunurluk hatasina yardim edin lutfen.
|
Foxconn g41 mxe/ g41 mxe k ile q9400 uyumlu mu?
|
Damla çentik kullananlar biyardim
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 127
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.098 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware