Şimdi Ara

Bu leptoba en iyi islemci ve ram hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo g505 K16 Imc cipli leptobum var islemci ve ram yukseltmek istiyorum en iyi nasil yukseltebilirim yani hangi islemci ve ram???

• 16 gb’a kadar ram takılabilir fakat riske atmamak için 8 GB olarak ram’ı yükseltin, işlemci yerine ssd yükseltmesi yapın çünkü işlemciniz yüzeye monteli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 12 Aralık 2019; 8:32:46 >
  • Cihazın işlemci modeli tam olarak nedir ve ne amaçla yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Cihazın işlemci modeli tam olarak nedir ve ne amaçla yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz?
    A4 5000 islemci var oyun amacli yukseltmek istiyorum yani yeni bir cihaz almadan elimdekini yukseltmek mantikli gelmisdi acikcasi ama sanirsam yeni bir cihaz almam gerekicek
  • biyardım B kullanıcısına yanıt
    4 çekirdekli işlemcin lol falana açması lazım daha fazlasını istiyorsan cihazın değişmesi lazım ama günlük işler için iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

4 çekirdekli işlemcin lol falana açması lazım daha fazlasını istiyorsan cihazın değişmesi lazım ama günlük işler için iş görür
    Saolun biraz daha yuksuk oyunlari oynamak istiyorum 2.el 3000tl civarinda monster buldum sizce 2.el leptop alinir mi bide benim bu leptop kac tlye gider???
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyardım

Saolun biraz daha yuksuk oyunlari oynamak istiyorum 2.el 3000tl civarinda monster buldum sizce 2.el leptop alinir mi bide benim bu leptop kac tlye gider???

Alıntıları Göster
    Güvendiğin biriyse al hocam.
  • biyardım B kullanıcısına yanıt
    1000 civarında gider heralde sizin pc nin zaten işlemcisi değişmiyor onu da hatırlatayım. 3k bütçeyle 2. elde alsanız çok kaliteli oynayamazsınız sıfır almanızı öneririm, monster casper önermem.

-

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.