Bildirim
Bu leptoba en iyi islemci ve ram hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
16 gb’a kadar ram takılabilir fakat riske atmamak için 8 GB olarak ram’ı yükseltin, işlemci yerine ssd yükseltmesi yapın çünkü işlemciniz yüzeye monteli olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 12 Aralık 2019; 8:32:46 > -
Cihazın işlemci modeli tam olarak nedir ve ne amaçla yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz? -
A4 5000 islemci var oyun amacli yukseltmek istiyorum yani yeni bir cihaz almadan elimdekini yukseltmek mantikli gelmisdi acikcasi ama sanirsam yeni bir cihaz almam gerekicekquote:
Orijinalden alıntı: serusvon
Cihazın işlemci modeli tam olarak nedir ve ne amaçla yükseltme yapmayı düşünüyorsunuz? -
4 çekirdekli işlemcin lol falana açması lazım daha fazlasını istiyorsan cihazın değişmesi lazım ama günlük işler için iş görür -
Saolun biraz daha yuksuk oyunlari oynamak istiyorum 2.el 3000tl civarinda monster buldum sizce 2.el leptop alinir mi bide benim bu leptop kac tlye gider???quote:
Orijinalden alıntı: serusvon
4 çekirdekli işlemcin lol falana açması lazım daha fazlasını istiyorsan cihazın değişmesi lazım ama günlük işler için iş görür -
Güvendiğin biriyse al hocam.quote:
Orijinalden alıntı: biyardım
Saolun biraz daha yuksuk oyunlari oynamak istiyorum 2.el 3000tl civarinda monster buldum sizce 2.el leptop alinir mi bide benim bu leptop kac tlye gider???
Alıntıları Göster -
1000 civarında gider heralde sizin pc nin zaten işlemcisi değişmiyor onu da hatırlatayım. 3k bütçeyle 2. elde alsanız çok kaliteli oynayamazsınız sıfır almanızı öneririm, monster casper önermem.
-www.epttavm.comePttAVM - Lenovo V155-15API 81V50010TX AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freehttps://www.epttavm.com/item/83027915_lenovo-v155-15api-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-freedos-15.6-f?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.2.2
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- et işareti yapamıyorum
- mouse sol tık çalışmıyor
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- klavye bozuldu tuşlar yanlış yazıyor
- ekran videosu alma
- bağlantı sıfırlandı.
- oem açılımı
- internetim çok yavaş
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X