Şimdi Ara

Kanser hastası annem ve teyzem için Allah rızası için yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin bana.annem son evre kanser hastası bugün doktoru kanser bütün vücuduna yayılmış yapacak birşey kalmadı dedi.cok çaresiz kaldım elim kolum bağlı.aynı şekilde teyzemde akciğer kanseri.netten araştırırken Manisa Akhisar ilçesinde kanser otu olarak bilinen bir otun kansere iyi geldiğini okudum.Seyit Ahmet türbesinde lütfü amca bu otu hastalara dağitiyormuş.sizden ricam Manisa da oturan varsa yada bir yakınınız akrabaniz falan varsa bu otu temin edip bana gönderebilir misiniz.kendim gidecek durumda değilim malasef annemin ağır sancıları var kemoterapi alacak başından ayrilamiyorum.şifa vermesi için ağustos ayına kadar toplanması gerekiyormuş lütfen Allah rızası için o bölgede oturan bu otu temin edip bana gönderebilecek olan biri varsa özelden mesaj yoluyla bana ulaşsın.gerekirse maddi olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışcam.Allah kimseyi çaresiz birakmasın herkese şifa versin ve yapacağınız yardımları şimdiden kabul etsin.
    konuyu buraya acmamam gerektiğini biliyorum.ilgili bölüme açmak için onay veremediğim için buraya açtım.adminler gerekli yere taşıyabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam Allah şifasını versin.
    Antalya'dayım ama umarım bir manisalı çıkar yardım sever forumdaş.
  • EUE E kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bu türbedeki amcadan biz de o ottan aldık ve kan değerlerinde oldukça iyi bir artış sağladığına şahit olduk. Aynı hastalığı yaşayan birçok tanıdığımız da aynı şekilde faydasını gördü bu otun. Konuyla ilgili bildiklerim şöyle madde madde yazayım:

1) Bildiğim kadarıyla bir arkadaşı ile bu otları Manisa'da dağlardan kendileri topluyorlar
    2) Doktora gitmeden gelen hastalara yardım etmiyorlar.
    3) Bu otları para karşılığı vermiyorlar, sadece türbenin yardım kutusuna ne atarsan
    4) Postayla hiçbir yere ot yollamıyorlar
    5) Hasta bizzat olmadan üçüncü kişilere ottan kesinlikle vermiyorlar.
    6) Bu otun ticaretinin yapılmasını para ile satılır duruma gelmesini istemiyorlar, bu yüzden gelen hastalara yaklaşık 1 ay kullanabilecekleri kadar ot veriyorlar (bir demet)
    7) Malesef bu amcanın şikayet üzerine polis tarafından götürülmüş olduğunu duydum

Annene ve teyzene acil şifalar dilerim kardeşim....
  • Geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda Allah'ım şifasını versin. Bu ot ile ilgili eğer varsa Manisalı arkadaş bana da ulaşırsa çok sevinirim.Benimde annem rahatsız.
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Hocam annem gidecek durumda değil.iki büklüm sancılar içinde o kadar uzun yola çıkması çok zor.ben gitsem acaba bana verirler mi

• _numlock_ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun seninde annene tez zamanda şifa versin inşallah

• Çaresizlik gerçekten çok kötü bir şey. Kardeşim allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda atlatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardım etsin inşallah sevdikleriniz sağlığına kavuşur.
  • Hocam büyük geçmiş olsun acil şifalar. böylr bir habere ulaştım. doğrumu bilmiyorum tabi. Umarım konuya manisalı arkadaşlar biran önce dahil olur. hatta konu başlığına öncelik manisalı arkadaşlar gibi birşey eklersen görüp girmeleri daha kolay olur bence.

http://www.akhisarpress.com/kanseri-tedavi-eden-sifali-ot-artik-yok-makale,235.html
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    niye şikayet etmişler? adam iyi kötü yardım etmeye çalışıyormuş hani para tuzağı olmadığını para almayarak göstermeye de çalışmış daha ne yapsın ki!
  • Allah şifa versin arkadaşım anneni yanlız bırakma beraber iyi şeylerden konuşun.inşallah bir manisalı çıkar.
  • Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah otu sana getirebilecek birisini bulursun.
  • Umudunu kırmak istemem ama hiçbir ise yaramaz bu tip ot benzeri şeyler yalnızca kandırmacadan ibaret malesef.Not:Annem beyin kanseri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9146A8F42 -- 26 Temmuz 2016; 11:18:10 >
  • Allah acil şifalar versin
  • Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Umarım bir manisalı arkadaş çıkar ama üçüncü kişilere vermiyorlarmış. Allah yardımcınız olsun.

• Allah şifa versin. Konuyu uplayalım bari belki çıkar manisada oturan.

• EUE E kullanıcısına yanıt
    Bu toplanan ot gerçekten faydalı bu u inkar etmek mümkün değil, yüzlerce deneyen var, kan değerlerine faydası çok, bilmeyenler yorum yazmasın.

Şuan o amca orada yok. Dolayısı ile ot toplayan ve onu verebilecek kimse de yok. Büyük bir ihtimalle şikayet nedeniyle amcayı oradan uzaklaştırdılar...
  • Allah yardımcın olsun gerçekten çok kötü bir şey çaresizlik. İnşallah iyileşir anne ve teyze.

• Up

• Allah şifa versin , inşallah sağlığına kavuşur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.