Şimdi Ara

Kanser hastası annem ve teyzem için Allah rızası için yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım edelim.

• Allah acil şifa versin kardeşim

• Allah kimseye böyle dert hastalık vermesin . acil şifalar versin. çaresizlik böyle bir şey. her şeyden medet umar hale gelir insan.

ama sizler böye türbedar otçu çöpçülere umudunuzu paranızı güveninizi bağlamayın. hazırladıkları karışımların faydası olsa dünya kadar labaratuvar var. ilaç firmalarının ve bağımsız kuruluşların test imkanları var. bunları test ettirip onay alırlardı, patent alırlardı. adam tv de çıkıyor, kelliğe ilaç buldum diyor. bana bir doktor söyledi, sıkıysa gitsin U.S. FDA (Amerika Sağlık Bakanlığına bağlı Gıda ve İlaç Dairesi) den onay alsın diyor.

Acil şifalar.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Karışım değil verdikleri. Sadece ot ve ücretsiz. Ayrıca kullananlar biliyorlar kan değerlerini arttırıyor. CA'da da kan degerleri cok onemli. Yuzlerce de fayda goren insan var. Hele dert başa geldi mi herşeyi deniyor insan. Şifa her zaman Allahtan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Temmuz 2016; 14:58:45 >
  • Allah şifa versin inşallah

• Dedemde boğaz kanseri bugün fenalaştı hastaneye kaldırıldı doktorlar ne desek yapicak birşey yok diyorlar insan üzülüyor amma işte ne yaparsın.

• hocam akhisara yeni taşındık suan memleketteyim gittigimde yardımcı olmaya calisirim akhisari bilmiyorum ama ozelden konusalim isterseniz

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.akhisarpress.com/m/?id=235&t=makale hocam şöyle bir haberde buldum

• Konuyu uplayalimda hayrimiz dokunsun

• gokmay kullanıcısına yanıt
    Hocam kemoda kan değeri önemli haklısınız. Çünkü kemo sayısı arttıkça kan iyice düşmeye başlıyor lakin arkadaşın annesi terminal kanser durumunda. Bu ot işi falan kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç değil yalnızca kemoterapi yan etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir. Yoksa öyle mucizevi şekilde kanser hücrelerini öldüren bir şey yok. Var diyen de ağır dolandırıcıdır.Annem de beyin kanseri süreçle ilgili epey bilgim var. 2 kardeşim de doktor bu arada. Malesef yapacak bir şey yok olabildiğince rahat ettirmek lazım şu saatten sonra. Üzücü ama durum bu.

• up
  • Zaten amca önce tıp diyor her zaman. Yetmediği yerde sadece bitkisel destek bu. Kansere çare değil bu ot. Sadece kan değerlerini güçlendiriyor. Hasta kendisi gelsin derken de detayları konuşmak adına istiyor. Onların da geri dönüş tecrübelerine göre kimi durumlarda tavsiye etmediği de olabiliyor. Bitkisel tedavi gözüyle bakılması gereken bu otun başarı yüzdesi oldukça iyi. Deneyimle sabittir.
    Amcanın bu işe devam edenemesinden sonra aynı otu toplayıp CA ilacı diye satmaya çalışanlar var elbette onlara dikkat...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Temmuz 2016; 16:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUE

Arkadaşlar lütfen yardım edin bana.annem son evre kanser hastası bugün doktoru kanser bütün vücuduna yayılmış yapacak birşey kalmadı dedi.cok çaresiz kaldım elim kolum bağlı.aynı şekilde teyzemde akciğer kanseri.netten araştırırken Manisa Akhisar ilçesinde kanser otu olarak bilinen bir otun kansere iyi geldiğini okudum.Seyit Ahmet türbesinde lütfü amca bu otu hastalara dağitiyormuş.sizden ricam Manisa da oturan varsa yada bir yakınınız akrabaniz falan varsa bu otu temin edip bana gönderebilir misiniz.kendim gidecek durumda değilim malasef annemin ağır sancıları var kemoterapi alacak başından ayrilamiyorum.şifa vermesi için ağustos ayına kadar toplanması gerekiyormuş lütfen Allah rızası için o bölgede oturan bu otu temin edip bana gönderebilecek olan biri varsa özelden mesaj yoluyla bana ulaşsın.gerekirse maddi olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışcam.Allah kimseyi çaresiz birakmasın herkese şifa versin ve yapacağınız yardımları şimdiden kabul etsin.
    konuyu buraya acmamam gerektiğini biliyorum.ilgili bölüme açmak için onay veremediğim için buraya açtım.adminler gerekli yere taşıyabilir

Manisada değilim ama konu sahibi arkadaş numaranı özelden yolla, manisadan bir kaç kişiyi arayacağım kargo otun ücretini v.b şeyleri sorun etme. Numaranı yolla yeter kardeşim bizimde anamız babamız var Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlaştık hocam

• Arkadaşlar hepinizden teker teker Allah razı olsun

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim kardeşim

• Fight Club kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.