Şimdi Ara

Kanser hastası annem ve teyzem için Allah rızası için yardım edin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi güncelleme yapiyim.öncellikle yardımcı olmaya çalışan ve iyi dileklerini sunan herkesten Allah razı olsun.forumdan iki arkadaşla şu an irtibat halindeyiz saolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar inş. Önümüzdeki haftaya kadar otu temin etmeye çalışıyor bu iki arkadaş.bende bugün Seyit Ahmet mah. Muhtarı ile telefonda görüştüm.bu otun meme ve gırtlak kanserine olumlu etkisinin olduğunu daha önce kullananlardan bu yönde bilgi aldığını ancak diğer kanser türlerinde bi faydasinin olmadığını söyledi. Annem meme kanseriydi sonradan diğer vücuduna yayıldı inş. Bizde olumlu etkilerini görürüz.teyzemde su an akciğer kanseri ama ona da en başta meme kanseri tanısı konmuş.inş. ot geldikten sonrada son durumları hakkında bilgi vereceğim buradan. Bu arada iki amca köyden ayrılmış nerde olduklarını bilen yokmuş.onlarin yerine köyün gençleri otu toplamaya cikiyormus ve kişi başı 20 tl den veriyorlarmis.normalde hiç almayiz ama o kadar emek harcıyorlar dedi muhtar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Allah acil şifalar versin. Annesizlik tatmadığım bir şey Allah'a şükür. Umarım annen şifa bulur ve mutlu bir hayat yaşar. Yardım eden arkadaşlara da bende özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürler güzel insanlar.
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim, ben de 4 temmuzda babamı kaybettim, akciğer kanseriydi. 16 ay sürdü hastalığı, hasta için de zor, bakan için de zor. Allah acil şifa versin annen ve teyzene, çıkmamış candan umut kesilmez.
  • Allah şifa versin çok zor bir durum. Ot iyileştirmese bile en azından vicdanıniz rahat olsun. Allah herkese sizin gibi evlatlar nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendfor -- 28 Temmuz 2016; 0:04:51 >
  • Saçma sapan konular üstte olacağına

Bu arkadaşımızın konusu üstte olsun

Annenize ve teyzenize şifalar dilerim.

Manisalı arkadaşlarımızın görmesi için UP
  • bu forum herşeyi başarır geçmiş olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Allah yardımcınız olsun kardeşim, ben de 4 temmuzda babamı kaybettim, akciğer kanseriydi. 16 ay sürdü hastalığı, hasta için de zor, bakan için de zor. Allah acil şifa versin annen ve teyzene, çıkmamış candan umut kesilmez.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşim Allah size uzun ömürler versin

• acil şifalar dilerim
  • Allah gölgesini üzerinden eksik etmesin hocam. Maddi durumum iyi olsaydı para atardım yardım için ama maalesef

• arastırma yapmamıssın

gdo lu urunler kanserin yaygınlastırılması ilac firmaları kazancları

kansere lazerli tedavi ile kalıcı yok eden bilim adamın labratuvarının imha edilmesi

bunları arastır

• Allah yardımcınız olsun kardeşim. İnşallah annen ve teyzen şifa bulurlar. Zor bi durum, elden birşey gelmiyor. Kanserden canımdan çok sevdiğim babamı kaybettim bende...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUE E kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapan gençlere kalpten teşekkürler. Umarım ottan elde edebilirsin, umarım annene ve teyzene faydası olur kardeşim...
  • Çok geçmişler olsun hocam. Acil şifalar diliyorum annenize ve teyzezine.

• Kanser zor bu sene teyzemde yasadi.Allah acil sifalar versin.
    Up

• Allah acil şifalar versin.

• Bende istanbuldan gece çıktım manisa Akhisara geldim bu türbeye gittim sağolsun oradaki insanlar yardimci oldular otu temin ettim ve kağıda nasıl kullanılacağını her şeyi yazmışlar sagolsunlar. Benimde annem kanser .. Allah bütün hastaların yardımcısı olsun..

• Cümleten Allah şifa versin

• Allah şifa versin up
  • İzmirde oturan halamlar akhisara almaya gidip geliyolarmış kanser hastası bi tanıdıklarına gönderiyolarmış. Pahalı bişey değil 20 liraya 21 içimlik çıkıyomuş zaten 3 hafta içiyomuşsun en fazla. Bize türbeden bahsetmediler zaten orda çok bulunan bi otmuş. Birçok kişi kurtulmuş bu şekilde ama daha ilk evrelerdeymiş onlar..

Neyse elbet akhisardan biri çıkar koskoca forum. Alıp gönderir inş. Allah yardımcınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speciaa -- 15 Şubat 2017; 1:38:9 >
  • Allah hastanıza şifa, sizlere sabır versin hocam. Yar ve yardımcınız olsun. amin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.