Arkadaşlar hayırlı günler dilerim öncelikle şunu belirtmek isterim ki her açtığım konu gibi bu yazdıklarımda tamamen gerçektir, kız kardeşimin büyüğü kız ve küçüğü erkek olmak üzere iki çocuğu var herkes gibi normal bir hayat yaşıyorlardı ta ki 2021 Ocak ayına kadar tüm hayatları alt üst oldu artık o bir engelli annesi eşiyle beraber Eskişehir'de yaşıyorlar ilk iki çocuğu sezaryenle doğdu İstanbul Bağcılar'da bulunan özel bir hastanede doğum yaptı, kardeşim normal doğum yapmak istiyordu, hastane yetkilileri ise çok büyük bir risk olduğu halde sorun olmaz demişler, normalde yeni doğacak kız yiğenim anne karnında sağlıklıydı ve normal doğum yaptıkları sırada bebeğin beyni oksijensiz kaldığı için engelli doğdu ve kız kardeşimin hayatını kaybetme riski yaşadığı için sezeryenle alındı, 2 senedir engelli yiğenim normal yolla beslenemiyor, rahat nefes alamıyor ve sürekli burnundan sümük geliyor Ankara'da ve İstanbul'da bir çok çocuk doktoruna gittiler ama çare bulamadılar sizden ricam yiğenimin sağlığına kavuşması için doktor bulmanız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 18 Ocak 2023; 18:34:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 YAŞINDAKİ KIZ YİĞENİMİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN SİZDEN DOKTOR BULMANIZI RİCA EDİYORUM

-
-
Öncelikle hastalığı teşhis edip sonra o hastalıkta uzman olan ,ün yapmış doktorları tespit etmek gerekiyor
-
Hastalığı bilinmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle geçmiş olsun. Eğitim araştırma hastanesinden randevu almak gerekir. Ayrıca durum ile ilgili alo 184 hattından da bilgi alınabilir veya oraya talep kaydı yaparsanız sizi yönlendirirler.
Konunun ciddiyetini bir kenara koyarsak,
Konunun Yılmaz Büyükerşen, Anadolu Üniversitesi ve rektörlük ile, 25 yıl ile ne alakası var ? Ailesiyle Eskişehir de yaşıyor deyip geçebilirsiniz.
Ben de şey mi demeliyim, Eski Beylikdüzü belediye başkanı, şu anın İBB başkanı Ekrem İmamoğlu nun belediye başkanlığı 4 yıldır yaptığı İstanbul da yaşıyorum mu demeliyim?
Bu gibi detaya neden girdiğinizi hiç anlamadım, üstelik üşenmeyip prof.dr falan demişsiniz hiçbir şey anlamadım doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Ocak 2023; 16:57:19 > -
Haklısın kardeşim hemen siliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yok mu tanıdığı doktor olan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Öncelikle geçmiş olsun. Eğitim araştırma hastanesinden randevu almak gerekir. Ayrıca durum ile ilgili alo 184 hattından da bilgi alınabilir veya oraya talep kaydı yaparsanız sizi yönlendirirler. Konunun ciddiyetini bir kenara koyarsak, Konunun Yılmaz Büyükerşen, Anadolu Üniversitesi ve rektörlük ile, 25 yıl ile ne alakası var ? Ailesiyle Eskişehir de yaşıyor deyip geçebilirsiniz. Ben de şey mi demeliyim, Eski Beylikdüzü belediye başkanı, şu anın İBB başkanı Ekrem İmamoğlu nun belediye başkanlığı 4 yıldır yaptığı İstanbul da yaşıyorum mu demeliyim? Bu gibi detaya neden girdiğinizi hiç anlamadım, üstelik üşenmeyip prof.dr falan demişsiniz hiçbir şey anlamadım doğrusu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X