< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 12 Haziran 2020; 16:57:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 12 Haziran 2020; 16:57:15 > |
Şikayet edenleri tebrik ederim, çok önemli bir iş başardınız. Reklam bile içermeyen bir site ismi yazdım diye engelleneceğim ama saatte binlerce dolar para kazanan youtube linki verenler engellenmeyecek. TEBRİKLER!!
|
Ufacık bir çocuğu bile çekemeyen hater topluluğu var forumda. Zaten bende daha önceden blok'luymuşlar ki, başkasının alıntı yapması sayesinde okuyabildim o iğrenç yorumları. Bir ebeveyn gitmiş, çocuğu için site açmış ve çocuğunun yazdığı yazıları yayınlıyor. Siz de en ufak bir reklam amacı gütmeyen bir site için ağlayabiliyorsunuz reklam reklam reklam diye. Hangi birinizin annesi veya babası bunları yaptı veya elinde olsaydı bile yapabilir miydi?
Size acımıyorum bile. 11 yaşındaki çocuğu kıskanan bir insana kim acır zaten? Bu arada konu sahibini ve kızını da tebrik ediyorum. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Kötü yorumlara hiç aldanmayın. Aynı özveri ile devam edin. Eminim kızınız çok kültürlü ve zeki bir birey olacaktır gelecekte. Sevgiler... |
şeyma subaşından güzel yazmış ufacık çocuk
|
11 yasindaki birine gore guzel yaziyor
|
Yazdıklarından 1-2 tanesine göz gezdirdim, yaşına göre gayet iyi yazıyor. Ama site tasarımı hoş durmuyor, değiştirilebilir.
Başarılar. |
Acınası haldesiniz.
|
DH ergenlerin bulunduğu bir yer. Malesef bu konuyu yanlış mecraya açmışsın.
|
la bizim lisede ki türkçeci böyle imla kuralı bilmiyordu maşallah
11 yaşında tolstoy |
2007'den beri bu foruma üyeyim, senden öğrenecek değilim.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Temmuz 2019; 12:56:5 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|