Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 yaşında hikayeler yazıp kendi web sitesinde yayınlayan kızım, yazılarını okuyup yorum yazarsanız çok mutlu olacağını söylüyor. :)

www.betulsayin.com.tr

Bugün (12.06.2020) sizlere teşekkür ettiği bir yazı paylaştı. Instagram'da @betulsayincomtr adıyla paylaşım yaptı, oradan okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Kedi Gördüm Sanki -- 12 Haziran 2020; 16:57:15 >

• Ufacık bir çocuğu bile çekemeyen hater topluluğu var forumda. Zaten bende daha önceden blok'luymuşlar ki, başkasının alıntı yapması sayesinde okuyabildim o iğrenç yorumları. Bir ebeveyn gitmiş, çocuğu için site açmış ve çocuğunun yazdığı yazıları yayınlıyor. Siz de en ufak bir reklam amacı gütmeyen bir site için ağlayabiliyorsunuz reklam reklam reklam diye. Hangi birinizin annesi veya babası bunları yaptı veya elinde olsaydı bile yapabilir miydi?

Size acımıyorum bile. 11 yaşındaki çocuğu kıskanan bir insana kim acır zaten?

Bu arada konu sahibini ve kızını da tebrik ediyorum. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Kötü yorumlara hiç aldanmayın. Aynı özveri ile devam edin. Eminim kızınız çok kültürlü ve zeki bir birey olacaktır gelecekte.

Sevgiler...
  • 11 yasindaki birine gore guzel yaziyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet edenleri tebrik ederim, çok önemli bir iş başardınız. Reklam bile içermeyen bir site ismi yazdım diye engelleneceğim ama saatte binlerce dolar para kazanan youtube linki verenler engellenmeyecek. TEBRİKLER!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2007'den beri bu foruma üyeyim, senden öğrenecek değilim.
  • Vay be ne de kuralları sevip sayan yiğitlerimiz varmış bin kere helal olsun onlara

Ancak

Reklamın yasak olması anlaşılabilir

Çünkü bir müddet sonra ortalık parazit doluyor

Örneğin koskoca ingilizce bölümünü işgal etmiş durumdalar

Adam bırakın yardımlaşmayı foruma normal mesaj atmıyor bile

Kardeşim gene o boktan kitabını sat

Yeter ki zihniyetini 1 koyup 10 kazanıcam şark kurnazlığından kurtar

Azıcık menfaat için neredeyse ruhlarını şeytana armağan edecekler

İşte toprak yiyen amele insanın çağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Temmuz 2019; 12:56:5 >
  • Yazdıklarından 1-2 tanesine göz gezdirdim, yaşına göre gayet iyi yazıyor. Ama site tasarımı hoş durmuyor, değiştirilebilir.
    Başarılar.
  • İnceleyecegim hocam sikayet edenlere kulak asmayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • la bizim lisede ki türkçeci böyle imla kuralı bilmiyordu maşallah

11 yaşında tolstoy
  • şeyma subaşından güzel yazmış ufacık çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

la bizim lisede ki türkçeci böyle imla kuralı bilmiyordu maşallah

11 yaşında tolstoy
    Yok hocam, aslında çok hatası var ama biz karışmıyoruz zamanla kendisi bulup düzeltecek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.