Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, yanımda mesajlarınızı okuyor tasarım konusunu not aldı :)
  • "Teşekkür ederim, çünkü çok kitap okuyorum" diyor. :)
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

şeyma subaşından güzel yazmış ufacık çocuk
    Belki daha çok okuduğu içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolye_Moda

Teşekkürler, yanımda mesajlarınızı okuyor tasarım konusunu not aldı :)
    Hesabınızla ilgili yardımcı olmak için bir pm göndereceğim size.

Betül hanımın ise çok farklı bir hayal gücü var gerçekten, ben beğendim.
  • Bence becerikli ama daha çok geliştirmeli kendisini. Yaşına göre çok iyi. Sadece zamanla üstüne koymalı. Bu çalışma onu daha da geliştirir. 2008 li birinin yazdığına şaşırıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Hesabınızla ilgili yardımcı olmak için bir pm göndereceğim size.

Betül hanımın ise çok farklı bir hayal gücü var gerçekten, ben beğendim.

Alıntıları Göster
    Yardım için çok teşekkür ederim.

Ayrıca kızım da yorumunuz için teşekkür ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

Bence becerikli ama daha çok geliştirmeli kendisini. Yaşına göre çok iyi. Sadece zamanla üstüne koymalı. Bu çalışma onu daha da geliştirir. 2008 li birinin yazdığına şaşırıyor insan.
    "Teşekkür ederim, yazmayı ve okumayı çok seviyorum. Kendimi mutlaka geliştireceğim." diyor :)
  • güzel çalışmalar . İnşallah ileride vatana millete hayırlı bir birey olabilir.
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    O zaman çok iyi. Bakarsın birkaç yıla raflarda kitapların olur.

Ayrıca yorum yazdım. (2×2)
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam, anne-baba olarak tüm çabamız bunun için.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    "Kitap çıkarmak, yayınevleri ile anlaşmak biraz zormuş. Belki birkaç yıl içinde ekitap çıkartabilirim. Yorumu onaydım, çok teşekkür ediyorum." demekte. :)
  • DH ergenlerin bulunduğu bir yer. Malesef bu konuyu yanlış mecraya açmışsın.
  • Ufacık bir çocuğu bile çekemeyen hater topluluğu var forumda. Zaten bende daha önceden blok'luymuşlar ki, başkasının alıntı yapması sayesinde okuyabildim o iğrenç yorumları. Bir ebeveyn gitmiş, çocuğu için site açmış ve çocuğunun yazdığı yazıları yayınlıyor. Siz de en ufak bir reklam amacı gütmeyen bir site için ağlayabiliyorsunuz reklam reklam reklam diye. Hangi birinizin annesi veya babası bunları yaptı veya elinde olsaydı bile yapabilir miydi?

Size acımıyorum bile. 11 yaşındaki çocuğu kıskanan bir insana kim acır zaten?

Bu arada konu sahibini ve kızını da tebrik ediyorum. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Kötü yorumlara hiç aldanmayın. Aynı özveri ile devam edin. Eminim kızınız çok kültürlü ve zeki bir birey olacaktır gelecekte.

Sevgiler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yaşına göre iyi midir kötü midir bilemem ama gördüğüm kadarıyla profesyonel seviyeye uzak.Bunu kötü amaçla yazmıyorum,yanlış anlamayın.Tek diyeceğim kızınızın arkasında durun.Eğer ki cidden ilgiliyse bu konuda eğitim almasını sağlayın,tasarımı geliştirmek istiyorsa internet sitesi için bir geliştirici tutun gerekirse,fazlasıyla kitap alıp okumasını sağlayın ki farklı kalemler görsün.Benim aklıma bunlar geldi şimdilik ama kısacası onu destekleyin demek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz ve eşiniz çocuğun yanında sık sık sessizce kitap okur muydunuz? Bu çok yararlı alışkanlığı nasıl edindi? Sizce önemli faktörler neler? Sizin adınıza çok sevindim, tebrikler :)
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Kitap çıkarma işlerini az çok biliyorum. Yazan kişinin tanınır olması lazım. Yoksa mesela yayınevine para verip kitabının yayınlanmasını isteyenlerde çok var.

Ayrıca dediginiz gibi e-kitap da mantıklı bir seçenek.

Ancak kendini ne kadar geliştirirse o kadar kolay atlatır bu şeyleri.
  • çok güzel küçük yaştaki yeğenlerime okutacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.
    Aferin yarın gel madalyanı takacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.