Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haqueim

Bu mesaj silindi.
    yine çok temiz kalpli bir ateist daha.. çok iyi insanlar..
  • Arkadaşlar derdiniz ne? Bu kadar insan youtube kanalını falan paylaşıyor, forumda tonlarca reklam var. Bu paylaşılan sitede reklam dahi yok, adam/kadın gelmiş burada çocuğunun yaptığı bir işi paylaşmak istemiş, siz linke tıklayınca para kazanmayacak, kar yapmayacak. İsterseniz siteye girer beğenirseniz yorum falan yaparsınız o size kalmış. Burada şikayet edilecek yanlış bir işlem göremiyorum ben.
  • Konuyu öne çıkaralım da şikayetlere diss atalım
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Sevgiler...
  • 2019Rank1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, evet işin daha çok başında ve bunu da farkında. Çok kitap okuması gerektiğini biliyor, kütüphaneye üye her ay en az 5 kitap bitiriyor. Yaşı ilerleyip okuduğu türler değiştikçe kalemi de daha iyi olacaktır. Biz her zaman hayallerini gerçekleştirebilmesi için destekçisiyiz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaxKitten

Hocam siz ve eşiniz çocuğun yanında sık sık sessizce kitap okur muydunuz? Bu çok yararlı alışkanlığı nasıl edindi? Sizce önemli faktörler neler? Sizin adınıza çok sevindim, tebrikler :)
    Okumayı seven ebeveynleriz, çocuklarımızda kitapla tanıştıklarında henüz 1 yaşında bile değillerdi. Her gün mutlaka onlara kitap okurdum (ben anneyim), okumayı öğrendikleri andan itibaren kendileri okumaya başladılar. Her gün 9 yaşındaki kardeşi ile birlikte kitap okuma saati yapıyorlar, genellikle ben işimden dolayı onlarla aynı saatte okuyamıyorum ama farklı zamanlarda beni okurken görüyorlar.
    1. sınıftan beri kütüphaneye üyeler, aldıkları kitaplara sakıncalı bir içeriği olmadığı sürece müdahale etmiyoruz, kendi seçtikleri kitapları okuyorlar ve bir kitabı beğenmedilerse bitirmeleri için zorlamıyoruz, yarıda bırakıp başka kitaba geçebiliyorlar.

Bence en önemli 2 faktör; okuyan ebeveyn olmak ve çocuğa kendi kitabını seçme özgürlüğünü vermek.

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Yeğeninizin görüşleri çok önemli, yazıları şu ana dek hep büyükler yorumladı. :) Okuyunca siteye yorum bırakırsa çok seviniriz. Sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.
    Acınası haldesiniz.
  • Takdir edilesi hocam gerçekten, başarılar diliyorum kendisine

Şikayet edenler muhtemelen okuma ile ilgili travması olanlar veya kıskananlar Bir de reklam adı altında diyorlar adam sanki sıcak fırsata açmış gibi konuyu
  • Üç beş tane klavye faresi moralinizi bozmasin. Onlar toplumda yer bulamamışlar ve malesef bu şekilde yaklaşımlar sergiliyorlar. Girin yaptıkları yorumlara bakın anlarsınız zaten. Kos koca donanımı bu klavye fareleri için kötü görmeyeceğimiz gibi onlar taktir etsin diye de bir şey yapmadınız. Siteyi ve yazıları çok beğendim. Umarım herşey gönlünüzce olur. Bu tipler için ise blok yapip engelleyin sizin içeriklerinize ulaşamasınlar olsun bitsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milfka kullanıcısına yanıt
    Blok. Gereksiz insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sadece 1. Bölümü okudum

Gerçekten annesi uzakta mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

Hocam sadece 1. Bölümü okudum

Gerçekten annesi uzakta mı?
    Yok hocam annesi benim. Tamamen hayal ürünü ama yine de iç dünyasında beni kendine uzak mı görüyor acaba diye düşünerek hikayeyi okul psikoloğuna yolladım, okuyup yorumlayacak.
  • şimdi bu yazıları 11 yaşındaki bir kız mı yazdı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Üç beş tane klavye faresi moralinizi bozmasin. Onlar toplumda yer bulamamışlar ve malesef bu şekilde yaklaşımlar sergiliyorlar. Girin yaptıkları yorumlara bakın anlarsınız zaten. Kos koca donanımı bu klavye fareleri için kötü görmeyeceğimiz gibi onlar taktir etsin diye de bir şey yapmadınız. Siteyi ve yazıları çok beğendim. Umarım herşey gönlünüzce olur. Bu tipler için ise blok yapip engelleyin sizin içeriklerinize ulaşamasınlar olsun bitsin.
    20 yaşın altındakilerde olabiliyor öyle şeyler, sorun değil onlar da büyüyecekler. Tavsiye için teşekkür ederim.
  • Böyle bir hobisi olması çok güzel :) umarım iyi yerlere gelir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

şimdi bu yazıları 11 yaşındaki bir kız mı yazdı ?
    Evet :) Bizim ailede hiç yazma yeteneği olan biri yok, kime çekti bilmiyorum.

Betül Sayın adında bir çocuk kitapları yazarı var, bu isim benzerliği de yazma konusunda onu tetiklemiş olabilir.
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sıcak fırsatlarda bu kadar tepki vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3778EF5F2

Böyle bir hobisi olması çok güzel :) umarım iyi yerlere gelir :)
    Çok teşekkürler, sevgiler... :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.