Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel böyle bir uğraş edinmesi. Başarılarının devamını dilerim. Saçma sapan yorumları direk ben engelledim. Bu insanların kimseye faydası olmaz ve olmayacaktır. Çok takılmayın.
  • ben de sever, yazarım; bunlar da olmuş 11 yaşında olduğunu göz önünde bulundurunca.
  • kulübedeki ceketi bulup sahibine biri teslim etmeli. :)
  • Bir Arthur rimbaud olabilir. :) Rimbaud'da bu konuda bir deha idi. Çünkü o'da ilk düzyazı şiirlerini 11 yaşlarında yazmaya başlamış. Bazı çocuklar gerçekten sıradan çocuklara göre doğuştan bir yeteneğe sahip oluyorlar. Böyle bir zamanda ve böyle bir düzenin içinde yaşayan çocukların daha çok neleri yaşadığını biliyoruz. Mutluluğu henüz çocuk yaşta bir şeyleri tüketerek elde ediyor çocuklar. Ama sizin çocuğunuz yaratıcılığı seçmiş! Sizin çocuğunuzun 11 yaşında bu kurguları yapması çok güzel. Umarım yolu açık olur, ki görünüşe göre bir gün ünlü biri olacak gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 22 Temmuz 2019; 18:30:41 >
  • Ölüyorm ne olur parmağima işe desen çişini sakinan tipler insancıklar nesliniz kurusun tez zamanda geberin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bravo kızımıza. İnşAllah benimde bir kızım olur. Yaş 27 ve evlilikte çok uzak ama hayırlısı be gülüm.

• yazılara göz attım, hemingway'i anımsattı niyeyse. bilmeyenler için yazayım, hemingway 1. dünya savaşında avrupa'da gazetecelik yapıyordu abd'deki gazete için, bu nedenle hemingway kısa ve öz anlatım kullnıyordu. yazarlığa devam edince bu alışkanlığı yazılarında belli oluyordu. okumayan varsa old man and the sea eserini okusun.
  • 11 yaşındaki kızın dil bilgisi, forumun %80'ininden daha iyi.
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Merhabalar çocuğunuzun hikayelerine bir göz attım. Ne kadar güzel yazmış yaratıcılık harika. Hikâyede(tabiki gerçek hayatta da) babasını çok sevdiği ona çok güvendiği belli. Keşke annesiyle de öyle olsaydı yazık çocukcağız annem şurada burda diyor ulaşamıyor annesine.. Gerçek hayatta çalışıyor heralde annemiz..
    Güveninin kırılmasına izin vermeyin devam etsin. Destek olun hep cesaretlendirin. Yaşına göre gayet iyi. Özellikle tablet, YouTube,Aleyna tilki reynmen saçmalıklar kültüründen kurtulması için harika bir hobi bence bu.
    http://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139217220

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.
    Forumda yetki kapmak için adminleri yalamaya başlamışsın, emeğinin karşılığını alırsın böyle yalamaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

yazılara göz attım, hemingway'i anımsattı niyeyse. bilmeyenler için yazayım, hemingway 1. dünya savaşında avrupa'da gazetecelik yapıyordu abd'deki gazete için, bu nedenle hemingway kısa ve öz anlatım kullnıyordu. yazarlığa devam edince bu alışkanlığı yazılarında belli oluyordu. okumayan varsa old man and the sea eserini okusun.
    En sevdiği yazarlardan biri Thomas Brezina, neredeyse tüm kitaplarını okudu ve sanırım onun gibi yazmaya çalışıyor. O da Hemingway gibi uzun uzun betimleme yapmayanlardan, bu yüzden anımsatmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Çok güzel böyle bir uğraş edinmesi. Başarılarının devamını dilerim. Saçma sapan yorumları direk ben engelledim. Bu insanların kimseye faydası olmaz ve olmayacaktır. Çok takılmayın.
    Teşekkür ederiz. Apartman çocuğu olunca dijitale bağımlı olmasın diye entel dantel uğraşlar buluyoruz işte hocam. Şaka bir yana, inşallah hep böyle devam eder. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moneygunloven

ben de sever, yazarım; bunlar da olmuş 11 yaşında olduğunu göz önünde bulundurunca.
    Teşekkür ederiz
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• 2
    2
    T
    e
    m
    m
    u
    z
    2
    0
    1
    9
    Ö
    p
    t
    ü
    m
    b
    y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

kulübedeki ceketi bulup sahibine biri teslim etmeli. :)
    :)) o hikayeyi her okuyuşumda Şirinler'in jeneriğindeki "uslu bir çocuk olursanız belki bir gün Şirinler'i görebilirsiniz" cümlesi geliyor aklıma.
  • Maaşallah ne güzel yazmış.11 yaşında ve bunları yazabiliyorsa gerçekten helal olsun.2x2 hikayelerini okudum.Merak içinde bırakıyor ve devam ediyorsun.

Dil bilgisi, betimlemeler vs. de güzel.Biraz daha üzerine düşerse kitap yazabilecek kıvama gelir kanımca.

Bir de merak ettim robotlarla ilgili olarak bir çalışması var mı?İlgisi varmış okuduğum kadarıyla.

Başarılarının devamını diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit1044

Forumda yetki kapmak için adminleri yalamaya başlamışsın, emeğinin karşılığını alırsın böyle yalamaya devam et

Alıntıları Göster

Kahkaha attim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Bir Arthur rimbaud olabilir. :) Rimbaud'da bu konuda bir deha idi. Çünkü o'da ilk düzyazı şiirlerini 11 yaşlarında yazmaya başlamış. Bazı çocuklar gerçekten sıradan çocuklara göre doğuştan bir yeteneğe sahip oluyorlar. Böyle bir zamanda ve böyle bir düzenin içinde yaşayan çocukların daha çok neleri yaşadığını biliyoruz. Mutluluğu henüz çocuk yaşta bir şeyleri tüketerek elde ediyor çocuklar. Ama sizin çocuğunuz yaratıcılığı seçmiş! Sizin çocuğunuzun 11 yaşında bu kurguları yapması çok güzel. Umarım yolu açık olur, ki görünüşe göre bir gün ünlü biri olacak gibi :)
    :)) 5 yaşından beri "ünlü bir bilim insanı olacağım ve paranın arkasına resmimi basacaklar" diyor ama hayırlısı, mutlu olsun da ünlü olmasa da olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.