Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Bilim insanına söyle hocam biraz cümleleri kısa, bunları bir şekilde uzatsın. Virgül ve bağlaç kullanımını arttırsın. Onun dışında tebrik ediyorum çok güzel bir uğraş siz de destek olmuşsunuz size de tebrikler. Böyle böyle devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 22 Temmuz 2019; 19:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Bravo kızımıza. İnşAllah benimde bir kızım olur. Yaş 27 ve evlilikte çok uzak ama hayırlısı be gülüm.
    Hayırlısı hocam, kız erkek farketmez ikisi de evlat. Önemli olan hayırlı evlat olmaları, hem anne babasına hem de vatanına.

• DH'nin %60'ı APTALDIR diye konu açmıştım silmişler Xd
    aptallar sürüleri

• ergen beyinler linç etmiş konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.
    Amaç ne!?

• Izdivac programina donen forumda sikayet etme isine sasirmiyorum o arkadaslari tebrik ediyorum sizi milletce alkisliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmuco26

Merhabalar çocuğunuzun hikayelerine bir göz attım. Ne kadar güzel yazmış yaratıcılık harika. Hikâyede(tabiki gerçek hayatta da) babasını çok sevdiği ona çok güvendiği belli. Keşke annesiyle de öyle olsaydı yazık çocukcağız annem şurada burda diyor ulaşamıyor annesine.. Gerçek hayatta çalışıyor heralde annemiz..
    Güveninin kırılmasına izin vermeyin devam etsin. Destek olun hep cesaretlendirin. Yaşına göre gayet iyi. Özellikle tablet, YouTube,Aleyna tilki reynmen saçmalıklar kültüründen kurtulması için harika bir hobi bence bu.
    http://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139217220
    Beğenmenize kızım adına sevindim :) Annesi benim :) Evet çalışıyorum ama sırf onlarla daha fazla vakit geçirebileyim diye ofisim evde ve internet bağlantım olduğu sürece her yer benim ofisim. Dolayısıyla birlikte geziyor, birlikte oynuyor kısaca her şeyi birlikte yapıyoruz ki bence en önemlisi iyi bir dinleyiciyim. Tabi bunlar benim görüşüm :) Bu yüzden o hikayeyi okul psikoloğumuza gönderdim, haber bekliyorum. Belki de benden daha fazlasını bekliyordur :))

• Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Home ofis ne guzel is bende bi ara ole calisiodum
    ne isle mesgulsunuz acep? eleman acigi varsa gelebilirim 2 dil biliyorum klavyem seridir. hiz rekorum var klavyede musteri temsilciligi falansa benden iyisini bulamazsınız heheheh:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Maaşallah ne güzel yazmış.11 yaşında ve bunları yazabiliyorsa gerçekten helal olsun.2x2 hikayelerini okudum.Merak içinde bırakıyor ve devam ediyorsun.

Dil bilgisi, betimlemeler vs. de güzel.Biraz daha üzerine düşerse kitap yazabilecek kıvama gelir kanımca.

Bir de merak ettim robotlarla ilgili olarak bir çalışması var mı?İlgisi varmış okuduğum kadarıyla.

Başarılarının devamını diliyorum
    Teşekkürler, evet arduino ile birşeyler yapıyor. İtüro'da çizgi izleyen kategorisinde yarışmaya falan katıldı, ileride cerrahi robotlar yapmak istiyor bu yüzden de hedefi M.I.T'ye girmek (Canan Dağdeviren'i izledi ve ona çok özendi) :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Bilim insanına söyle hocam biraz cümleleri kısa, bunları bir şekilde uzatsın. Virgül ve bağlaç kullanımını arttırsın. Onun dışında tebrik ediyorum çok güzel bir uğraş siz de destek olmuşsunuz size de tebrikler. Böyle böyle devam etsin.
    Çok doğru bir eleştiri, zamanla olacak sanırım. :)
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Harbiden ne tiksinç bir insansın la..
  • quote:

Orijinalden alıntı: since2002

Home ofis ne guzel is bende bi ara ole calisiodum
    ne isle mesgulsunuz acep? eleman acigi varsa gelebilirim 2 dil biliyorum klavyem seridir. hiz rekorum var klavyede musteri temsilciligi falansa benden iyisini bulamazsınız heheheh:D
    :)) yok hocam ben patron değil işçiyim Sosyal medya uzmanıyım, bir de kendi e-ticaret sitemde yaptığım takıları satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Bu mesaj silindi.
    Hocam bir psikoloğa görünün bence.
  • Çok beğendim ufak kardeşlerimizin boş işlerle değil böyle güzel uğraşlarını görünce ülkeye ve gençlere olan umudum artıyor.Sizi ve ufak kardeşimizi tebrik ederim,başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Çok beğendim ufak kardeşlerimizin boş işlerle değil böyle güzel uğraşlarını görünce ülkeye ve gençlere olan umudum artıyor.Sizi ve ufak kardeşimizi tebrik ederim,başarılar.
    Çok teşekkürler :)
  • Hocam sizi de minik yazarımızı da kutlarım, umarım böyle devam eder. Konu dışı ergenlerini de umursamayın hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Hocam sizi de minik yazarımızı da kutlarım, umarım böyle devam eder. Konu dışı ergenlerini de umursamayın hiç.
    Çok teşekkürler, onları da öyle kabul ediyoruz yapacak bir şey yok.
  • 1-2 hikayeye bakabildim çok güzel yazmış çocukları çok severim zaten kendi içlerinde çok özel ve masum bir dünyaları var, insanlar büyüdükçe içlerinde ki o özel ve masum dünyaları küçülüyor ne yazık ki.. Umarım bu şekilde yazmaya devam eder, vaktim olduğunda diğer hikayelerine de göz atacağım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.