Şimdi Ara

11 Yaşındaki Kızımın Sizlerden Bir Ricası Var :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
5
Favori
62.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
312 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayonnaisse -- 23 Temmuz 2019; 0:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

1-2 hikayeye bakabildim çok güzel yazmış çocukları çok severim zaten kendi içlerinde çok özel ve masum bir dünyaları var, insanlar büyüdükçe içlerinde ki o özel ve masum dünyaları küçülüyor ne yazık ki.. Umarım bu şekilde yazmaya devam eder, vaktim olduğunda diğer hikayelerine de göz atacağım.
    Çok haklısınız, teşekkürler :)
  • 11 yasinda ama site krup hikaye girebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

çok sevimli
    teşekkürler.
  • Yanlış ifadeyi kullandığımı şimdi fark ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslayalansoyleme

11 yasinda ama site krup hikaye girebiliyor
    Yok hocam o kadar değil, siteyi biz kurduk o yazılarını giriyor sadece. :)) Kardeşine de kurduk o sadece yaptığı resim, origami, Quilling vb çalışmaların fotoğrafını paylaşıyor. Wordpress'te içerik girmek oldukça kolay.
  • Yazmayı severim, hatta sınıfta kompozisyon ödevleri olurdu en çok benimkiler beğenilirdi. Yarışmaya katılmam için okul idaresi ismimi de almıştı ama o günleri hatırlamaya çalışıyorum iyi yazmama rağmen 11 yaşında bu kadar akıcı, düzgün imlalı bir şey yaz deseler asla yazamazdım. Hem bunları yazan kardeşimizi hem de web sitesi açıp ilgilenen ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ufaklık ileride kitap yazarsa imzalı olarak hediye istiyorum ona göre

Wattpad diye bir uygulama var, amatör yazarlar yazıyor. Daha fazla kişiye erişmek için yazıları oraya yükleyebilirsiniz. Web sitesinden fazla hit geleceğini sanmıyorum. Wattpadden filmi çekilen kitap bile oldu. Gerçi çok ergenceydi ama neyse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tabiki Betülü sonrasındada sizi ve eşinizi tebrik etmek istiyorum çok beğendim umarım yazmaya olan sevgisi hep devam eder :)
  • Rastgele girdiğim ilk hikayede direk bağlaç olan "de"yi bitişik gördüm, artık 10 km öteden gözüme batıyor bu şey. Her şeyi geçtim özellikle şu yazım kuralına dikkat etsin bence. Bunun dışında tebrikler güzel yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2019Rank1

Hocam ben yaşına göre iyi midir kötü midir bilemem ama gördüğüm kadarıyla profesyonel seviyeye uzak.Bunu kötü amaçla yazmıyorum,yanlış anlamayın.Tek diyeceğim kızınızın arkasında durun.Eğer ki cidden ilgiliyse bu konuda eğitim almasını sağlayın,tasarımı geliştirmek istiyorsa internet sitesi için bir geliştirici tutun gerekirse,fazlasıyla kitap alıp okumasını sağlayın ki farklı kalemler görsün.Benim aklıma bunlar geldi şimdilik ama kısacası onu destekleyin demek istiyorum.
    beyin fonskiyonların nasıl çalışıyor acaba???? 11 yaşındaki bir çocuğun yazısından bahsediyoruz sen gelmiş burda profesyonel seviyeye uzak diyorsun!?!?!? kaale alıp cevap vermeyin bu gibi tipitiplere konu sahibi arkadaşım. 11 yaşındaki bir çocuğua göre gayet güzel. zamanla kelime dağarcığı da geliştikçe daha güzel yazılar yazıp esere dönüşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 23 Temmuz 2019; 7:58:30 >

• Betül kardeşimi tebrik ederim. Küçük yaşta güzel işler yapmaya başlamış, devamı için destek olup yazılarını takip edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: If you my star

Yazmayı severim, hatta sınıfta kompozisyon ödevleri olurdu en çok benimkiler beğenilirdi. Yarışmaya katılmam için okul idaresi ismimi de almıştı ama o günleri hatırlamaya çalışıyorum iyi yazmama rağmen 11 yaşında bu kadar akıcı, düzgün imlalı bir şey yaz deseler asla yazamazdım. Hem bunları yazan kardeşimizi hem de web sitesi açıp ilgilenen ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ufaklık ileride kitap yazarsa imzalı olarak hediye istiyorum ona göre

Wattpad diye bir uygulama var, amatör yazarlar yazıyor. Daha fazla kişiye erişmek için yazıları oraya yükleyebilirsiniz. Web sitesinden fazla hit geleceğini sanmıyorum. Wattpadden filmi çekilen kitap bile oldu. Gerçi çok ergenceydi ama neyse...
    Sağ ol hocam, olur da bir gün kitabı basılırsa Donanım Haber'e özel bir imza günü yaparız
    Wattpad için yazılarının çocuklara değil en az 15-20 yaşa hitap etmesi gerekir, wattpad'den çocuk kitabı okuyan yoktur sanırım. Ama yazmayı bırakmazsa ileride mutlaka deneyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kur

Öncelikle tabiki Betülü sonrasındada sizi ve eşinizi tebrik etmek istiyorum çok beğendim umarım yazmaya olan sevgisi hep devam eder :)
    Çok teşekkür ederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Rastgele girdiğim ilk hikayede direk bağlaç olan "de"yi bitişik gördüm, artık 10 km öteden gözüme batıyor bu şey. Her şeyi geçtim özellikle şu yazım kuralına dikkat etsin bence. Bunun dışında tebrikler güzel yazıyor.
    Öncelikle teşekkürler. Evet çok fazla imla hatası var. Sanıyorum, yazarken kendini hikayeye kaptırıp dil bilgisi kurallarına dikkat etmiyor ve daha sonra da üzerinde durmuyor. Boş bir vaktinde oturup hepsini düzeltecek. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

beyin fonskiyonların nasıl çalışıyor acaba???? 11 yaşındaki bir çocuğun yazısından bahsediyoruz sen gelmiş burda profesyonel seviyeye uzak diyorsun!?!?!? kaale alıp cevap vermeyin bu gibi tipitiplere konu sahibi arkadaşım. 11 yaşındaki bir çocuğua göre gayet güzel. zamanla kelime dağarcığı da geliştikçe daha güzel yazılar yazıp esere dönüşecektir.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, her türlü yoruma açığız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayildiz92

Betül kardeşimi tebrik ederim. Küçük yaşta güzel işler yapmaya başlamış, devamı için destek olup yazılarını takip edeceğim
    Teşekkürler, buna çok sevinir.
  • başarılar göz gezdirdim yaşına göre gayet iyi
    şikayet edenlerde hasedinden çatlayanlardır. inşallah kitaplarını da görürüz
  • Büyük bir potansiyel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitli1983

başarılar göz gezdirdim yaşına göre gayet iyi
    şikayet edenlerde hasedinden çatlayanlardır. inşallah kitaplarını da görürüz
    :)) çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Büyük bir potansiyel var.
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.