Cümleten SELAMUN ALEYKÜM SICAK FIRSAT tayfası. Hepsiburada sitesinde son sipariş tarihi 2022 Mayıs ayı olan hesaplara 200/100 indirim yüklemiş. Son sipariş tarihi eski olan hesaplarınızı kontrol etmeniz faydanıza olabilir.
Ayrıca https://forum.donanimhaber.com/ikinci-el-alisveris-hediye-ceki-kuponu-satis-takas-paylasim-bolumu--f841 ve https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771 burada satılmakta olan 150/75 ve 150/75 + 150/75 gibi indirimler içinse hesap açtıktan sonra 7-10 gün içerisinde 150/75 indirim hesaba yüklenmekte yani hesabı 6 aralıkta açarsanız 13 aralıktan itibaren açtığınız hesabı kontrol ettiğinizde 150/75 veya 150/75 + 150/75 indirimler hesaplarınıza tanımlanabilir.
Bilgi paylaştıkça güzeldir. Çek satıştaki satıcılar kusura bakmayınız.
Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun
İşimiz muhabbet efkarı yok bunun
Arada bir dilimiz sürçer ise af ola
Tutmasını biliriz de kemiği yok bunun
Arada bir dilimiz sürçer ise af ola
Tutmasını biliriz de kemiği yok bunun
Niyetimiz kimseyi kırmak değildir
Şuradakini buraya koymak değildir
Arada bir zülfü yare dokunduk
Tam yerine rast geldi manzara koyduk
Arada bir zülfü yare dokunduk
Tam yerine rast geldi manzara koyduk
|
Binali Yıldırım DH Üyelerinin Bayramını Kutlar SS'Li
|
|
|
|
|
Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk |
Psikopatlıkla alakası yok, senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin. Donnie Brasco/1997 |
Psikopatlıkla alakası yok, senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin. Donnie Brasco/1997 |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 63.038 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.902 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar