Şimdi Ara

Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada da seçilmiş süpermarket ürünlerinde ikincisi %50 indirimli kampanyasıyla 2 kg çay alındığında kilosu 19.5 a geliyor. bu fiyata lipton filiz bulunmaz. tüm herşeye zam geliyorken stok yapılır.

www.hepsiburada.com
    Lipton filiz Dökme Çay 1000 GR Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/lipton-filiz-dokme-cay-1000-gr-p-HBV00000BGPLY?magaza=Hepsiburada

bergamot aromalı sevenler içinse Lipton Earl Grey 900 gr tek alımda fiyat 23,92 TL ikili alımda 35,88 TL olup 900gr 17,94 TL ye geliyor.
    www.hepsiburada.com
    Lipton Earl Grey Dökme Çay 900 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/lipton-earl-grey-dokme-cay-900-gr-p-HBV000007UFBN?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 15 Eylül 2018; 9:35:2 >

• Fiyat güzel, imzan daha güzel. Teşekkürler.
  • kilosu 19.5 e geliyorsa fırsat nerede
  • Dün aynı konuyu açmıştım ben. Dün düşmüyordu indirim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • 4 adet aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 2 kilo kargo beles aldım
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

2 kilo kargo beles aldım
    teşekkürler
    kargo nasıl beleş oldu? bende kargo çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler lipton filiz 38.85 den iki adet kargosuz alindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

kargo nasıl beleş oldu? bende kargo çıkıyor

kargoyu beleş yapan ürun aldım
  • bozoklu66 kullanıcısına yanıt
    hocam kargo bedava nasıl oldu
  • Kargoyu nasıl beleş yapıyorsunuz? 50ye mi tamamlıyorsunuz?
  • Yorumun birinde, Earl grey in bergamot aromali oldugu yaziyor. Benim gibi bilmeyenler vardır belki.
  • Earl grey den 2 tane sepete ekleyince 12.94 de düşğyor arkadaşlar az önce dikkatimi çekti.

Filiz olanı da ekleyince sepete 38 yerine 51 lira dan hesaplıyor earl grey aynı sepette olursa nedense

Mesala 4 tane earl grey denedim bu sefer 12.94 den değil de 14.95 den hesapladı tanesini sistem
  • Earl grey gerçekten çok ağır migrostan gdi ile almıştım karıştırmadan içmedik denemediyseniz dikkat edin
  • Geçen kampanyada 1 kgluk Earl Grey 20 TL'ye gelirken şimdi 1 kgluk 32 TL'den indirimsiz fiyatı var doğru değil mi?
  • Çaykur'umuz varken 3-5 krş için yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

Tesekkurler lipton filiz 38.85 den iki adet kargosuz alindi
    Kargoyu nasıl bedava yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Kargoyu nasıl bedava yaptınız?

Alıntıları Göster
    Hocam uygulamadan 4 tane alınca kargo ücretsiz oluyor. Sepete iki tane attığımda da kargo ücretiz görünüyordu. Uygulamadan bir deneyin isterseniz.
  • Lipton filiz migrostan bir hayli stok yaptım fakat yellow label ın tadı daha iyiydi.
  • yellow label siyah inci hariç bunlar iyi değil onlarda bu yüzden indirim yapmıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.