Şimdi Ara

Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

bikaç gün önce 60 lira üzeri alışverişe 9 liraya verdi.900 gramlık lipton çeşitlerinin hepsi.

Alıntıları Göster
    60 TL. alışverişten bahsetmeyince sanki direk 9 TL. gibi anlaşılıyor. O kampanyadan bizde aldık hatta yağ ( komili 4 lt.) daha avantajlı idi.

Ancak bir hesap yaparsanız burası daha avantajlı. 4 tane lipton 900 gr. (4x900= 3,6 kg.) almanız için en az 4x69=276 TL. alışveriş yapmanız gerekir. Bunun için de çoğu gereksiz alışverişler ve fiyatı yüksek ürünlere razı olmanız gerekir. Hepsiburada da 4x1000 gr. (4 kg.) çayı harcama külfetine katlanmadan, hesap kitp yapmadan 77,69 TL. ye alıyorsunuz. 3,6 kg. ise yaklaşık 70 TL. ye gelir.

Başka bir hesap yaparsanız; 34 TL. avantaj için ( 70 - 36= 34 lira avantaj) en az 240 TL lik alışveriş yapmanız gerekir. Diğer ürünlerdeki fazla fiyatları hesaplarsanız burası daha avantajlı.
    * Ayrıca 300 TL. üzeri alışverişe 50 TL. İNG kart indirimini unutmayın.

• Az once metro markette 1 kg aynı cay 32 tl idi. Oda kazaniyor buda kazaniyor.Nasil fiyat farki
  • az önce migrostan çaykur 1 kilo kamelya dökme çayi 25,45 liraya aldim
    lezzetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

60 TL. alışverişten bahsetmeyince sanki direk 9 TL. gibi anlaşılıyor. O kampanyadan bizde aldık hatta yağ ( komili 4 lt.) daha avantajlı idi.

Ancak bir hesap yaparsanız burası daha avantajlı. 4 tane lipton 900 gr. (4x900= 3,6 kg.) almanız için en az 4x69=276 TL. alışveriş yapmanız gerekir. Bunun için de çoğu gereksiz alışverişler ve fiyatı yüksek ürünlere razı olmanız gerekir. Hepsiburada da 4x1000 gr. (4 kg.) çayı harcama külfetine katlanmadan, hesap kitp yapmadan 77,69 TL. ye alıyorsunuz. 3,6 kg. ise yaklaşık 70 TL. ye gelir.

Başka bir hesap yaparsanız; 34 TL. avantaj için ( 70 - 36= 34 lira avantaj) en az 240 TL lik alışveriş yapmanız gerekir. Diğer ürünlerdeki fazla fiyatları hesaplarsanız burası daha avantajlı.
    * Ayrıca 300 TL. üzeri alışverişe 50 TL. İNG kart indirimini unutmayın.

Alıntıları Göster
    ing turuncu ekstra ile ing nakit kart arasında ne fark var? Ve bütün ing kartlarında geçerli mi bu indirim? Tek seferde 300 diyor 300 liralık çay alan yoktur herhalde

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Hocam boşa efor sarfetmeyin böyle yorumları bile isteye yapıyor.
  • Ben de 4 tane aldım... Tanesi 19.42'ye gelmiş oldu... Haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Ben 300 e yakın aldım, aileden herkese verdim. Evde çay bitti, markete koşup acele bir güzel öpülmemek için önceden bir kaç paket her zaman hazır bulundururum. Yazın orta büyüklükte sayılacak bir markette 2 kg. pek adı duyulmayan marka ayçicek yağını 19,95 aldım. Oysa migrosta 5 kg. iyi markalar 32 TL. idi.

*Ben 5 yıl önceki turuncu nakit kartla aldım. turuncu ekstra ile nakit kart aynı işi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 16 Eylül 2018; 22:58:5 >
  • Fiyat değişti. Alayım mı almayayım mı derken para cebimde kaldı.
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun hocam.
  • Bu çay işinde de fazlasıyla kar ediyor marketler.Dün A101 den Doğuş Gurme çayı 23.95 TL den aldım.2 tane kalmıştı.Aynı ürün marketlerde 35 TL ye kadar çıkıyor.Çayın kalitesini ve içimini beğendim.
  • 4 tane filiz 4 tane earl grey almıştım az önce geldi. Skt:temmuz 2020

Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • 4 paket filiz
    4 paket early grey
    4 paket Jakobs gold (MUG hediyeli)

Hepsiexpress getirdi ve az önce itibari ile teslim aldım.

Haber veren arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
  • Earl Grey'leri sepete atmıştım, 50+ yapmak için bir şeyler bakınıyordum, arada bitmiş... 4 tane atınca iki tanenin iki katı olmuyor gibiydi, biraz da o yüzden uğraşamamıştım.

Sağlık olsun, evde yeterince çay var, sadece orta vade için stok olarak düşünüyordum, bir sonraki kampanyaya artık.
  • Çok teşekkürler bende iki ayrı hesaptan 8 palet özel seri filiz çay aldım.Yorumlari çok iyi fiyatın migrosta 900 gram olanı 29.95 burda 1000 gramı 19 a geldi..

Hesap başına ikinci ürün yüzde elli olanlardan en azından çaylar için 4 adetten fazla alinmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Bu çay işinde de fazlasıyla kar ediyor marketler.Dün A101 den Doğuş Gurme çayı 23.95 TL den aldım.2 tane kalmıştı.Aynı ürün marketlerde 35 TL ye kadar çıkıyor.Çayın kalitesini ve içimini beğendim.
    Bergamot aromasi varmi. Yoksa standart cay tadindami.
  • Standart çay kardeşim.Ama kalitesi güzel bir çay.Bergamot aroması istersen küçük bir kutu al karıştır biraz biraz.
  • 2.si %50 kampanyası bitmiş durumda. Teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür eder iyi çay saatleri dilerim
  • Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94

• koppa kullanıcısına yanıt
    Caykur kumda oynasin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.