Şimdi Ara

Lipton Filiz Dökme Çay 1000gr 25,90; 2Kg 38,85; 4kg 77,69 TL/Lipton Earl Grey 900gr 2li alımda 17,94 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
8.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaykur organik Hemşin çayı 14,90 a aldım. yarın bi deneyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bitmeden önce havale ile 4 adet lipton filiz aldım. çayı deneyenler nasıl acaba? tavsiye eder misiniz, ödemesini yapayım mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

kampanya bitmeden önce havale ile 4 adet lipton filiz aldım. çayı deneyenler nasıl acaba? tavsiye eder misiniz, ödemesini yapayım mı?
    Hocam ödemeyi yapmazsan ben alırım adresimi girip ödemeyi yaparım.
  • eranyumm kullanıcısına yanıt
    Yüklü alanlar bana kızıcak ama filiz çayı 5 parà etmez

Earl Grey Bergamot lu olduğun dan bana hitap etmiyor tadini bilmiyorum

Siyah inci olaydı 10 paket alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

kampanya bitmeden önce havale ile 4 adet lipton filiz aldım. çayı deneyenler nasıl acaba? tavsiye eder misiniz, ödemesini yapayım mı?

yapma
    ben beğenmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balküpü çay deneyen var mi? Tadi nasil tavsiye eder misini?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitmiş mi beyler?2 tane Filiz ekledim 51,80 TL oldu toplamda sepet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebi

Balküpü çay deneyen var mi? Tadi nasil tavsiye eder misini?
    boya
  • şu liptonun çayını nasıl içiyorsunuz çok kötü bence. günlük marketlerdeki kampanyalarla çaykur rize turist çayı 1 kg 20-22 tl arasında alabiliyorsunuz
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hakmar markette 15.95’ e gördüm. Ev icin uygun olmayabilir belki ama cok asiri cay icilen yerlere gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    O dediğin çay üç dört senedir tozdan başka bir şey değil. Çaykur altınbaş, filiz dışındakilerin liptondan, doğuştan farkı yok. Hatta en kötüsü turist. Onu alacağına kamelya bile çok daha iyi. Lipton Filiz de Siyah inci de Çaykur turist çaydan güzel.

• en gözeli ahmad tea
    ama çok pahalı
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    sen iyice saçmalamışsın liptonun çaylarını beyaz fincanda kullan hep boya lekesi bırakıyor tavan kısımlarda, sallama çaylarını tamamen boya liptonun. çaykurda öyle bişey yok hem demleme hemde sallama çayları farkını gösteriyor lipton önceden çaykurdan alıyordu çayı günümüzde az miktarda rizeden alıyor gerisini asya ülkelerinden alıyor lipton alacağına doğuş çay al daha iyi hiç değilse yerli sermaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

sen iyice saçmalamışsın liptonun çaylarını beyaz fincanda kullan hep boya lekesi bırakıyor tavan kısımlarda, sallama çaylarını tamamen boya liptonun. çaykurda öyle bişey yok hem demleme hemde sallama çayları farkını gösteriyor lipton önceden çaykurdan alıyordu çayı günümüzde az miktarda rizeden alıyor gerisini asya ülkelerinden alıyor lipton alacağına doğuş çay al daha iyi hiç değilse yerli sermaye
    100'lü tarçınlı sallama çayını çok uyguna almıştım dikişli diğerleri gibi yapıştırma değil ayrıca içinde aroma yok gerçek tarçın var boya da bıraktığını görmedim. Seriden seriye değişiyor bence. Her markanın her çayı güzel değil mesela Çaykur'da bir Ramazan çayı var aman aman diyorum gübre olarak bile kullanılmaz

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Biz uzun süreden beri (30 senedir) çaykur tiryaki içiyoruz.Denediğim çaylar arasında Sıralama yapmam gerekirse:
    1) çaykur altınbaş
    2) çaykur tiryaki
    3) lipton yellow label (üzerinde yeni yazmayan klasik 1 kiloluk sarı paket)
    4) lipton siyah inci (sallama çay)

yellow label ise tiryakinin 1 yada 2 tık daha altında, nedeni ise tadı aromalı yapmacık ve katkılı gibi.tiryakinin daha çay gibi tadı ve lezzeti var.Ama ikisini karıştırınca fena olmuyor.

siyah inci sallama paketin tadını kokusunu biz beğenmedik.Belki de sallama olduğu için kötüydü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 18 Eylül 2018; 16:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Yok öyle bir durum. Camda da farkedildiyor bahsettiğin şey. Alâsını da doğuş yapıyordu diyebilirim. Ama çamur atmayım düzelme de var. Açıkçası tatlar artık benziyor çaylarda. Sen Asya, Rize diyorsun ama çayın Rize'deki iyisini de biz içmiyoruz. Çaykur'un poşet grubunda bir çeşidi var zaten, dem namına bir şey de yok tat namına da. Denemediğim çay kalmadı benim. Normal alımlarda Çaykur Filiz, Doğadan Gizli Bahçe, Lipton Yellow Label, Çaykur Tiryaki-Kamelya alıyorum indirimlere göre. Bu çayları bariz fırsat olunca alıyorum mesela GDİ'den falan. Ama 29-30 lira tabiki vermiyorum.Rize, Hemşin, Anadolu Filiz çayları üstüne çay yok. Ama Çaykur da bu çayların 400 gramına 15-20 lira alıyor.

Sonra da yerli sermaye diye övünç duyuyoruz bize kaliteyi uzak tutan firmalara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 18 Eylül 2018; 16:27:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: economist52

Biz uzun süreden beri (30 senedir) çaykur tiryaki içiyoruz.Denediğim çaylar arasında Sıralama yapmam gerekirse:
    1) çaykur altınbaş
    2) çaykur tiryaki
    3) lipton yellow label (üzerinde yeni yazmayan klasik 1 kiloluk sarı paket)
    4) lipton siyah inci (sallama çay)

yellow label ise tiryakinin 1 yada 2 tık daha altında, nedeni ise tadı aromalı yapmacık ve katkılı gibi.tiryakinin daha çay gibi tadı ve lezzeti var.Ama ikisini karıştırınca fena olmuyor.

siyah inci sallama paketin tadını kokusunu biz beğenmedik.Belki de sallama olduğu için kötüydü.
    Sallama çayların çoğunluğu böyle. Bardak poşetler bardak başına 2gr çay içeriyor. Bazı çeşitlerde 1.5gr bile olabiliyor. Katkısız belirtilse dahi bir dümen var çözemiyorum.

Aynı çayları seviyoruz. Liste 1-2 yer değişir. Zaten çay markaları bir yana her markanın yedi sekiz çeşit çayı var. Bir bitki bu neticede! Bu kadar varyasyon olması işlemler sayesindedir. Aynı çeşidin sabit tat vermesi bile ispat eder bu kadar çeşidin arasında. Portakalı düşünün elli tarladan çıksa da ya kurudur, ya sulu ya tatlı, ya ekşi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 19 tl çok iyi fiyata geldi. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.